Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jiz delsi dobu mame s rodici domluvu o limitu na darky. Dosud ho nikdo nedodrzoval, ani my ne. Penez bylo vcelku dost abychom mohli pripravit bajecne darky.
Letos limit potrebuji dodrzet.
Prckovi bude za chvili pul roku a tak jsem vymyslela ze udelame babickam a dedeckum a take prababickam vanoce ve znameni Kubicka.
Chci vyvolat ty nejhezci fotky a dat je do alba. A ty dalsi hezke vypalit aspon na cd.
Mozna jeste nejakou blbost za par korun hrnecek nebo podlozka s fotkou lumpa.
Uvazovala jsem nad cewe fotoknihou ale uz je dost draha, tak treba pristi rok az bude vic fotek. A digi ramecek to same.
Manzelovi se to nezda… Ale lepsi napad nema. Mne prijde ze by meli mit radost kdyz se vsichni na vnoucatko trasli. A navic od te doby co mame digitalni fotaky nikdo fotky nema vyvolane.
Co si myslite vy? Ja jim chci udelat radost a myslim ze by to mohlo vyjit.
To bych považovala za super dárek.Také jsem občas nechala zhotovit ty nejhezčí fotky dětí a rodiny a udělala album.A to byl vždy ten nejhezčí dárek.Tchyně dlouho pobíhala po příbuzných a chodila se chlubit. ![]()
Také jsem na letošní vánoce přemýšlela nad crewe fotoknihou-ale tak,že jsem chtěla oskenovat staré fotky co byli rodiče jako děti,jejich svatbu,děti,jejich svatbu,vnoučata…takový průřez životem.Ale nějak jsem nezabředla do systému,jak jí připravit,takže to vidím až na ty další vánoce.
Tak ja jsem pojala vanocni darky ve znameni naseho lumpika Kubiska, udelala jsem kalendar s jeho nej fotkama, pak male foto knihy „Jakoubkuv první rok“ a vánoční přání s Kubiskem. Jinak jsem vše dělala v akci, kdy fotokniha vyšla za polovinu a kalendář také,přání jsem dělala nafotolabu a taky byla sleva 50% ted je uz jen 25% nebo se podívej na slevové servry, tam mají slevy na fotoknihy. www.skrz.cz
Tak nech vyvolat jen jednu fotku, zvětšit a zarámovat a dáreček je na světě ![]()
Nápad je to hezký. Letos určitě také něco takového nechám dělat. Přemýšlela jsem nad kalendářem, protože ten má babička celý rok přímo na očích, takže tam bude mít vnoučata pořád na ráně. ![]()
Nebo s dej s nějaké krááásné fotečky malého udělat u foťáka puzzle ,u toho se i pobaví,složí, slepí a je to na zdi ![]()
dávala jsem hrnek s fotkou a měl úspěch ,jinak ta fotka v rámečku je taky dobrý nápad.
poki píše:
Tak nech vyvolat jen jednu fotku, zvětšit a zarámovat a dáreček je na světě
to je super darek, protoze babicky maji radi vnoucatka na fotce a v prubehu roku jak maly poroste mužeš fotky doplnovat
Ja jsem vloni mame dala fotku z vitani obcanku (byla tam s nami, vzadu je videt
), koupila jsem na ni hezky ramecek, a jakou mela radost ! K tomu dostala poukazku do Tchiba za 300,–, a bylo to.
Letos - pro velky uspech - dostane zase fotku, tentokrat ze serie, kdy jsme byli u profi fotografa. O tom nevi, nerikala jsem ji to, takze bude koukat a myslim, ze bude z fotky vnoucete s plysovym lednim medvedem nadsena ![]()
Já jsem koupila Babyotisk,v jednom rámečku fotka a do druhého jsme udělali otisk nožičky.Tak snad se to bude líbit.
My nechávali už loni dělat kalendář, ostatní dary vyvolaly reakci asi tak „jé děkuju“ a věřím, že potěšily, ale když babičky vybalily poslední, jmenovaný kalendář, obě málem učůrávaly blahem
.
Moje máme švindluje a kromě aktuálního měsíce si běžně prohlíží i zbytek roku, aby se pokochala… Takže bych se fakt nebála, že to některým prarodičům bude připadat málo, pokud jsou to takoví ti nadšení z vnoučátka ![]()
Tak už loni byly Vánoce ve znamení malého ![]()
kalendáře,fotky na hrníček,podložka na myš,polštářek s fotkou…
Letos dělám fotoknihy,sestře tužkovník do práce atd atd…
na www.mcprint.cz
a myslím,že tyto dárečky potěší nejvíc
Já se s fotkama snažím pro prarodiče držet trochu při zdi, u prvního dítěte jsem taky měla pocit, že co fotka, to skvost. ![]()
K Vánocům dělám kalendáře průřez uplynulého roku (měsíční, čili 12 fotek) babičkám, na Happy fotu je akce do 15.list., kalend. A4 vyjde na 244 Kč, moc pěkný papír, navolíte si pozadí, texty…
Jinak prababičkám jsem zakoupila fotoalbum na 200 fotek 10×15, takové to 2 fotky na stránce, zasouvací uprostřed papírek na text. Tak 1× za čtvrt roku vyvolávám fotky, čili jich tak 10-20 vyberu pro prababičky a babičky a dám jim je, že si je do alba přidají, při návštěvě jim příležitostně dopíšu popisky. Takže zatím mají jedno album. Ono je třeba počítat, že vnoučata budou přibývat a když pak budou zavalení fotkami, alby, fotoknihami atd., nebudou se v tom ani orientovat. ![]()
Jo, a každoročně se celá rodina vyfotíme na PFko, které doplníme textem a posíláme. Už je to hezká sbírka a je vidět, jak se rozrůstáme. ![]()
Každý rok dáváme našim, babičce a manželovým rodičům kalendář s fotkama dětí ( vždy aktuální fotku na daný měsíc - např. leden focen v lednu o rok zpět ), z kterýho mají největší radost
Amynka píše:
Každý rok dáváme našim, babičce a manželovým rodičům kalendář s fotkama dětí ( vždy aktuální fotku na daný měsíc - např. leden focen v lednu o rok zpět ), z kterýho mají největší radost
to je super darek, my jsme ho vyrobili letos prvne a nazvali jsme ho Jakoubkuv prvni rok myslim si, že babicky budou nadšené