Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak saqmozrejme ze se asi vsichni chlapi tesi,az budou moci prcka zapit
u nas to taky tak bylo a i u spusty znamych.....
Za porod jsem od pritele nedostala zadnou materialni vec,ale bohate mi to vynahradil tim,ze cele sestinedeli trpel moje vykyvy nalad a hoodne mi se vsim pomahal ![]()
Z toho si nic nedělej, u nás je to to samé. To bylo pořád „až budeš v porodnici, tak…“ a následovaly velké plány různého směru. Až mi to začalo vadit, vypadalo, že se těší, až vypadnu z baráku.
Z plánů toho moc nebylo, na zapíjení jsem se radši ani neptala a on se nechlubil, taky možná dobře…
A že bych něco dostala? Čaba neblázni
![]()
Na popud ostatních jsem přítelovi nadiktovala, že chci za porod něco zlatého, protože „se to za miminko dává“ a stejnak mi koupil řetízek, co se mi nelíbí
Jinak samotného by nic nenapadlo, prostě by se maximálně tak těšil z mimča a zapíjel s kamarády taky
Podruhé už na to ale prdím, nic si radši přát nebudu a něco si koupím sama, nějaký přívěsek na krk asi ![]()
já jsem nebyla obdarovaná ani za jeden porod a jsem i ráda,protože by se absolutně netrefil do mého vkusu ![]()
Ty jo… dříve se to dávalo automaticky a ted se asi vážně všichni těší jen na to zapití, což je možná škoda. Ok přítele radši také nic nečekám, jelikož také pořád mluví o tom jak malou zapije ![]()
Manžel do porodnice donesl kytku, jinak vůbec nic. Je to abstinent, ani ho nezapil (což mi teda vůůůbec nevadí, my nepijeme ani jeden
), do práce koupil dvě flašky kvalitnějšího vína, aby se pak půl roku válely doma a posléze opustily barák jako narozeninový dárek…
Ale od tchyně jsem dostala já i prcek řetízek s přívěskem znamení, dost nevkusný ![]()
Od našich obálku s penězi. Ty jsem stejně dala na věci pro malého.
Naši a jedna kamarádka zkrátka dali „do kouta“, dneska už se ani pomalu neví, co to je.
Já měla i vymyšleno, co by se mi hodilo - mobil, neb ten můj nějak hapruje. I by mi bylo skoro jedno jaký a nemusel by být nijak drahý, jen aby uměl volat a SMSkovat
Klidně za pětikilo. No nikdo se mě neptal… ![]()
Ale co, dáreček jsem si nadělali sama, za porodné koupím myčku - a pak už ais na té mateřské „dovolené“ nebudu dělat lautr nic… ![]()
Za Kubu jsem dostala náušnice-musela mu to říct moje mamka.za Matesa nic.
Od manžela pugét růží. Nic jsem nečekala ani nechtěla. Snad jen, aby doma nebyl svinčík, až se vrátím, a to můj muž zvládl na jedničku. Nějak nevím, proč bych měla něco dostávat za porod. Návštěvy pak nosily dárečky malému k narození.
U nás se manža taky nejvíc těšil na zapíjení..
ty chlapi fakt myslí jen na chlast… byl v lihu celý týden.. a když přijel druhý den po porodu za námi do porodky, tak většinu času strávil na toaletě blitím - fakt ostuda ![]()
O dárek jsem si ani nemusela říkat.. jednoznačně chtěl zlato. Já proti nebyla, ale.. on chtěl, abych si to koupila sama, aby se mi to líbilo.. Nakonec jsem si koupila prstýnek. Byl se mnou ve zlatnictví a kupodivu se plácnul přes kapsu..
Za druhé nic nečekám.. to mi už řekl… ale kdo ví..
Haha nejdřív jsem dostala zmrzku (Haagen-dasz)
no ale pak došel s prstýnkem a s kytičkou.....ale musela jsem do něj z pár stran trochu pošťouchnout
jinak by ho to ani nenapadlo ![]()
tak já taky dostala prdlajs-takže jsem si šla koupit prstýnek sama . ![]()
Tak to mě mrzí… jak za vás, tak i za mě.
Dříve to bylo prostě jiné a svým způsobem i hezčí ![]()
katys-kubik píše:
ty chlapi fakt myslí jen na chlast…
Přesně tak. ![]()
Holt asi líná huba, holý neštěstí…
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat zda-li jste dostali něco za porod a tudíž narození miminka a jestli ano tak co a nebo se na vás vyprdli?
Já jen, že můj manžel to nejspíše ani v úmyslu nemá něco kupovat. Přijde mi, že se asi nejvíce těší na to až malého pořádně zapije