Dárek pro 10letého chlapce

347
26.10.10 14:16

Dárek pro 10 leteho chlapce

AHoj, mam 10ti leteho synovce a vuuuuubec nevim, co mu mam dat pod stromecek.On porad sedi u pocitace a „masti“ hry, chodi jeste na karate, ma rad street dance…tak netusim. :nevim: Poradte,prosim aby to moc nestalo!!!Max. 500, spis 300.Jsem na RD,penez malo,pribuznych hodne :mrgreen: Dekujiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
227
26.10.10 14:27

Co kredit, jestli má telefon? Neteře z nich mají radost pokaždé, když mají narozeniny nebo svátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
26.10.10 14:36

Ahoj, synovec si od jisté doby většinou přeje peníze. Šetřil si na notebook a teď zase na něco dalšího. Nebo ten kredit do telefonu je taky dobrý nápad - v dnešní době :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
30.11.14 12:23

Ahoj oživuji diskuzi, máte nějaké tipy? :kytka:
hry se mi nechtějí dávat nechci synovce podporovat v dřepění u pc :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
30.11.14 12:32

Ahoj,
já když kupuju pro neteřinku a synovce, nejlíp mi poradí jejich mamina. :)
Já totiž vůbec nevím, co už mají doma a jaké mají přání, před pár lety jsme se nedohodli a sešly se dva stejný dárky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
30.11.14 12:38

Ahoj, já kupuju dva díly Deníku malého poseroutky - koupila jsem mu první díl za vysvědčení a byl nadšený. Takže další dva díly k Vánocům - na netu stojí jeden díl cca 170,– Kč. A pak říkala ségra, že si přeje plyšáka, tak v IKEA za 179,– Takže je fakt dobré trochu konzultovat s rodiči :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
30.11.14 14:22

Já bych zvolila logickou hru Angry birds :palec: ted jsme to kupovali znamim a mela velký úspěch ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
30.11.14 14:24

http://www.sevt.cz/…ra-43019900/

Píší, ze je to od 5ti let, ale myslím ze je az do 99 let takže v podstatě pro všechny kategorie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
30.11.14 16:41
@ala42 píše:
Ahoj,
já když kupuju pro neteřinku a synovce, nejlíp mi poradí jejich mamina. :)
Já totiž vůbec nevím, co už mají doma a jaké mají přání, před pár lety jsme se nedohodli a sešly se dva stejný dárky. :nevim:

njn ta říkala že chce jen hry :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
30.11.14 16:44
@AndreaS92 píše:
http://www.sevt.cz/…ra-43019900/Píší, ze je to od 5ti let, ale myslím ze je az do 99 let takže v podstatě pro všechny kategorie ;)

ty jo tak to nevim to si myslim že tohle hrál tak v těch 5 ti :oops:
ted má střílečky kde vraždí lidi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
30.11.14 16:49

@hedabedna no a co chceš tedy poradit?? je to poměrně logická hra která dala zabrat i jeho rodičům takže nic lehkyho ale pokud je na strilecky kde se vraždí lidi, tak mu kup strilecku asi z toho bude mit vetsi radost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
30.11.14 17:15
@AndreaS92 píše:
@hedabedna no a co chceš tedy poradit?? je to poměrně logická hra která dala zabrat i jeho rodičům takže nic lehkyho ale pokud je na strilecky kde se vraždí lidi, tak mu kup strilecku asi z toho bude mit vetsi radost :roll:

no to já právě nechci :twisted:
tak napadli mě třeba takový ti mravenci v té hmotě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný