Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
AHoj, mam 10ti leteho synovce a vuuuuubec nevim, co mu mam dat pod stromecek.On porad sedi u pocitace a „masti“ hry, chodi jeste na karate, ma rad street dance…tak netusim.
Poradte,prosim aby to moc nestalo!!!Max. 500, spis 300.Jsem na RD,penez malo,pribuznych hodne
Dekujiii
Co kredit, jestli má telefon? Neteře z nich mají radost pokaždé, když mají narozeniny nebo svátek.
Ahoj, synovec si od jisté doby většinou přeje peníze. Šetřil si na notebook a teď zase na něco dalšího. Nebo ten kredit do telefonu je taky dobrý nápad - v dnešní době ![]()
Ahoj oživuji diskuzi, máte nějaké tipy? ![]()
hry se mi nechtějí dávat nechci synovce podporovat v dřepění u pc ![]()
Ahoj,
já když kupuju pro neteřinku a synovce, nejlíp mi poradí jejich mamina. ![]()
Já totiž vůbec nevím, co už mají doma a jaké mají přání, před pár lety jsme se nedohodli a sešly se dva stejný dárky. ![]()
Ahoj, já kupuju dva díly Deníku malého poseroutky - koupila jsem mu první díl za vysvědčení a byl nadšený. Takže další dva díly k Vánocům - na netu stojí jeden díl cca 170,– Kč. A pak říkala ségra, že si přeje plyšáka, tak v IKEA za 179,– Takže je fakt dobré trochu konzultovat s rodiči ![]()
Já bych zvolila logickou hru Angry birds
ted jsme to kupovali znamim a mela velký úspěch ![]()
http://www.sevt.cz/…ra-43019900/
Píší, ze je to od 5ti let, ale myslím ze je az do 99 let takže v podstatě pro všechny kategorie ![]()
@ala42 píše:
Ahoj,
já když kupuju pro neteřinku a synovce, nejlíp mi poradí jejich mamina.
Já totiž vůbec nevím, co už mají doma a jaké mají přání, před pár lety jsme se nedohodli a sešly se dva stejný dárky.
njn ta říkala že chce jen hry ![]()
@AndreaS92 píše:
http://www.sevt.cz/…ra-43019900/Píší, ze je to od 5ti let, ale myslím ze je az do 99 let takže v podstatě pro všechny kategorie
ty jo tak to nevim to si myslim že tohle hrál tak v těch 5 ti ![]()
ted má střílečky kde vraždí lidi ![]()
@hedabedna no a co chceš tedy poradit?? je to poměrně logická hra která dala zabrat i jeho rodičům takže nic lehkyho ale pokud je na strilecky kde se vraždí lidi, tak mu kup strilecku asi z toho bude mit vetsi radost ![]()
@AndreaS92 píše:
@hedabedna no a co chceš tedy poradit?? je to poměrně logická hra která dala zabrat i jeho rodičům takže nic lehkyho ale pokud je na strilecky kde se vraždí lidi, tak mu kup strilecku asi z toho bude mit vetsi radost
no to já právě nechci ![]()
tak napadli mě třeba takový ti mravenci v té hmotě ![]()