Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
S nákupem neporadím, lovil ho někde přítel… Ale musím říct, že není žádná sranda to ovládat, kor v uzavřeném prostoru, takže je to spíš pro starší šikovné dítko.
Já s tím neustále někde bourala ![]()
V této oblasti máš buď dobrou kvalitu nebo dobrou cenu - kompromis není možný… ![]()
Na jednu věc je potřeba dávat bacha - čím je vrtulník poháněný. Z důvodu vyměnitelnosti baterií. Pokud ho pohání knoflíkové baterie, tak těch je moc druhů a ty třeba ten správný už neseženeš. Ideální je, když je poháněný tužkovou baterkou AA nebo AAA.
My máme na akumulátor a je to super, neřešíš baterky, jen se to připojí do nabíječky. Ona spotřeba baterek je celkem velká.
Díky za téma, sedmiletý syn už rok po něm touží, takže budu taky vděčná za tipy!!!
No my máme takový jeden větší, nevím, jak to vysvětlit, prostě dá se říct reálný vrtulník, asi 30-40 cm dlouhý, ale s tím lítá jenom dospělák (můj brácha) venku a ještě už jsme dokupovali vrtulky, kolečka atd. Děti se jenom dívají. A ty pak dostali maličný, tak 15 cm, v té vysílačce jsou baterky a vrtulník se z toho nabíjí. prodávají to i v hračkách. A s tím jsou schopny tak nějak lítat v místnosti, ale taky to už oholili o kolečka a malej to vždycky vyseká. Prostš to není taková sranda, jak to vypadá.
A můžete mi prosím někdo dát odkaz jaký koupit? Dívala jsem se i na Mimibazar,aukro, je jich tam dost, ale pevnou ruku ve výběru nemám ![]()
Tak v této komoditě se dá něco radit jen když kupuješ značkový a v kamenném obchodě. Jinak vyrábí doslova kdokoliv cokoliv… ![]()
Pokud chceš něco okolo pětistovky, tak klidně zajdi do tržnice a něco kup. V kamenném obchodě to o moc jiné nebude…
Skuteční „modeloví piloti“, co lítají s modely cenově okolo 40 tisíc korun, Mění třeba ložiska hlavního rotoru po 2 hodinách letu. To už je ložisko vychozené, rotor vibruje a hrozí zničení vrtulníku. Nové ložisko stojí tak 250 korun. Tak proto mluvím o tržnici… ![]()
Tak to jsem řešila si před měsícem. Manžel slavil 45. narozeniny a asi už začíná zase mládnout a přál si vrtulník na dálkové ovládání. Mám kamaráda modeláře, který mi říkal, že dobrý vrtulník vyžaduje dlouhou fázi přípravy (je na to něco jako autoškola a musí mít nalétané hodiny). Nakonec jsme vybrali úžasné terénní auto. Malý vrtulník jsme koupili ve Sparkysu a spokojenost je na obou stranách.
Moc prosím všechny o rady a tipy, pokud už s nákupem takové „hračky“ mají zkušenost. Chtěla bych to koupit na vánoce, ale vůbec si nevím rady, nerozumím tomu. Chci aby byl kvalitní, dobře lítal
a dobrá cena k tomu
Děkuji