Vrtulník na ovládání

Anonymní
21.10.10 17:35

Vrtulník na ovládání

Moc prosím všechny o rady a tipy, pokud už s nákupem takové „hračky“ mají zkušenost. Chtěla bych to koupit na vánoce, ale vůbec si nevím rady, nerozumím tomu. Chci aby byl kvalitní, dobře lítal :lol: a dobrá cena k tomu :mrgreen: Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101565
21.10.10 17:46

S nákupem neporadím, lovil ho někde přítel… Ale musím říct, že není žádná sranda to ovládat, kor v uzavřeném prostoru, takže je to spíš pro starší šikovné dítko.
Já s tím neustále někde bourala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.10.10 17:49

V této oblasti máš buď dobrou kvalitu nebo dobrou cenu - kompromis není možný… :nevim:

Na jednu věc je potřeba dávat bacha - čím je vrtulník poháněný. Z důvodu vyměnitelnosti baterií. Pokud ho pohání knoflíkové baterie, tak těch je moc druhů a ty třeba ten správný už neseženeš. Ideální je, když je poháněný tužkovou baterkou AA nebo AAA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101565
21.10.10 17:54

My máme na akumulátor a je to super, neřešíš baterky, jen se to připojí do nabíječky. Ona spotřeba baterek je celkem velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17909
21.10.10 18:21

Díky za téma, sedmiletý syn už rok po něm touží, takže budu taky vděčná za tipy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
21.10.10 18:32

No my máme takový jeden větší, nevím, jak to vysvětlit, prostě dá se říct reálný vrtulník, asi 30-40 cm dlouhý, ale s tím lítá jenom dospělák (můj brácha) venku a ještě už jsme dokupovali vrtulky, kolečka atd. Děti se jenom dívají. A ty pak dostali maličný, tak 15 cm, v té vysílačce jsou baterky a vrtulník se z toho nabíjí. prodávají to i v hračkách. A s tím jsou schopny tak nějak lítat v místnosti, ale taky to už oholili o kolečka a malej to vždycky vyseká. Prostš to není taková sranda, jak to vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.10 19:09

A můžete mi prosím někdo dát odkaz jaký koupit? Dívala jsem se i na Mimibazar,aukro, je jich tam dost, ale pevnou ruku ve výběru nemám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18305
21.10.10 19:35

Tak v této komoditě se dá něco radit jen když kupuješ značkový a v kamenném obchodě. Jinak vyrábí doslova kdokoliv cokoliv… :nevim:

Pokud chceš něco okolo pětistovky, tak klidně zajdi do tržnice a něco kup. V kamenném obchodě to o moc jiné nebude…
Skuteční „modeloví piloti“, co lítají s modely cenově okolo 40 tisíc korun, Mění třeba ložiska hlavního rotoru po 2 hodinách letu. To už je ložisko vychozené, rotor vibruje a hrozí zničení vrtulníku. Nové ložisko stojí tak 250 korun. Tak proto mluvím o tržnici… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.10.10 17:45

Tak to jsem řešila si před měsícem. Manžel slavil 45. narozeniny a asi už začíná zase mládnout a přál si vrtulník na dálkové ovládání. Mám kamaráda modeláře, který mi říkal, že dobrý vrtulník vyžaduje dlouhou fázi přípravy (je na to něco jako autoškola a musí mít nalétané hodiny). Nakonec jsme vybrali úžasné terénní auto. Malý vrtulník jsme koupili ve Sparkysu a spokojenost je na obou stranách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný