Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak a už máme roček
Uteklo to jako voda kupa dárku,krtečkův dort velká oslava a i presto jsem smutná
Už to není malilinkaté miminko které si položíte na hrud a ono spokojeně spinká stašně mi to chybí s Vanesky roste rebel a veškeré mazlení s maminkou je pryč ![]()
Také mám pocit, že po roce by byl Adámek radši bez maminky
Svým dozorem mu bráním v průzkumničení
O nějakém mazlení už není ani řeč…
Tak si pořiďte druhé
Ale i to brzy vyroste
Já jsem tedy ráda, že už Luky není miminko, protože byl dost nespavé a mrzuté miminko
Doufám, že si to při druhém užiju mnohem víc ![]()
Rozumím Ti, malému bude rok a půl a už je to velký kluk, žádné mimi…, zrovna včera jsem vzpomínala, když jsme si to tříkilové mimčo přivezli domů, jakej to byl drobeček úplně bezmocnej, prostě slaďoučké miminko. Teďka se pomazlí jen když má on sám chuť, není moc pusinkovací a ňuchňací. Hrozně rychle z toho miminka vyrostou, viď?
brzdička píše:
Tak a už máme ročekUteklo to jako voda kupa dárku,krtečkův dort velká oslava a i presto jsem smutná
Už to není malilinkaté miminko které si položíte na hrud a ono spokojeně spinká stašně mi to chybí s Vanesky roste rebel a veškeré mazlení s maminkou je pryč
mi máme rok právě dneska 11:20 a tyky jsem z toho špatná konec miminek máme dvě děti takže mě už miminkování nečeka
takže tě chápu
Mám to samé, taky jsem smutná, že ten rok tak rychle utekl a už nemám doma malé miminko!!! Pochovat chce, jen když chce něco ukázat nebo někam nedošáhne a pro pusinky si musím chodit sama
chtěla bych druhé, ale až mi kubík opravdu hodně povyroste, až mu bude tak 5 let, abych si to miminkování zase užívala ![]()
Taky me to je obcas lito,ze uz to neni to malinkate miminecko,ale na jeho projevy lasky,mazleni,pusinkovani a objimani si nemuzu stezovat,to on se mazli rad ![]()
Tak Maty bude mít letos už tři..Ale mazel je pořád
Jen už mě tolik „nepotřebuje“,když jsme třeba venku ..Dřív se ode mě nehnul na krok…chybí mi to
Doufám,že Tobík bude taky tak mazlivej jako je Matýsek (zatím to vypadá,že jo
) a že jim to dloooooooooouho vydrží ![]()
Alyss píše:
nemolka: Vše nejlepší k prvním narozkám
děkujeme ted to vypada že sem se tu přišla chlubyt ale to fakt ne cely den ned tim faram jak je velka
Ahoj druhé to už né mam už dvě děti Zdeneček má 8 a ted máme Vanesku
jen to přijde stašně líto.Ale na to si řeknu hlavně že jsou zdraví ![]()
Já mám dvě děti a máme je o 8 let takže to druhé je takový jedináček nemůžu si stěžovat užívám si plnými doušky
Zdenečkovi bude brzy 9 a je fakt super sám od sebe mi pomůže a už ted si sní vyhraje takže myslím že ten věkový rozdíl není tak hrozný: