Už máme roček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
18.10.10 11:19

Už máme roček

Tak a už máme roček :-D Uteklo to jako voda kupa dárku,krtečkův dort velká oslava a i presto jsem smutná :cry:Už to není malilinkaté miminko které si položíte na hrud a ono spokojeně spinká stašně mi to chybí s Vanesky roste rebel a veškeré mazlení s maminkou je pryč :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18
18.10.10 11:31

Také mám pocit, že po roce by byl Adámek radši bez maminky :-D Svým dozorem mu bráním v průzkumničení :-D O nějakém mazlení už není ani řeč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
18.10.10 11:31

Tak si pořiďte druhé :palec: Ale i to brzy vyroste :think: Já jsem tedy ráda, že už Luky není miminko, protože byl dost nespavé a mrzuté miminko :lol: Doufám, že si to při druhém užiju mnohem víc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
18.10.10 11:33

Rozumím Ti, malému bude rok a půl a už je to velký kluk, žádné mimi…, zrovna včera jsem vzpomínala, když jsme si to tříkilové mimčo přivezli domů, jakej to byl drobeček úplně bezmocnej, prostě slaďoučké miminko. Teďka se pomazlí jen když má on sám chuť, není moc pusinkovací a ňuchňací. Hrozně rychle z toho miminka vyrostou, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
18.10.10 11:36
brzdička píše:
Tak a už máme roček :-D Uteklo to jako voda kupa dárku,krtečkův dort velká oslava a i presto jsem smutná :cry:Už to není malilinkaté miminko které si položíte na hrud a ono spokojeně spinká stašně mi to chybí s Vanesky roste rebel a veškeré mazlení s maminkou je pryč :cry:

mi máme rok právě dneska 11:20 a tyky jsem z toho špatná konec miminek máme dvě děti takže mě už miminkování nečeka :think: takže tě chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
18.10.10 11:38

Mám to samé, taky jsem smutná, že ten rok tak rychle utekl a už nemám doma malé miminko!!! Pochovat chce, jen když chce něco ukázat nebo někam nedošáhne a pro pusinky si musím chodit sama :) chtěla bych druhé, ale až mi kubík opravdu hodně povyroste, až mu bude tak 5 let, abych si to miminkování zase užívala ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
18.10.10 11:48

Taky me to je obcas lito,ze uz to neni to malinkate miminecko,ale na jeho projevy lasky,mazleni,pusinkovani a objimani si nemuzu stezovat,to on se mazli rad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
18.10.10 11:48

Tak Maty bude mít letos už tři..Ale mazel je pořád :mrgreen: Jen už mě tolik „nepotřebuje“,když jsme třeba venku ..Dřív se ode mě nehnul na krok…chybí mi to :oops: :mrgreen: Doufám,že Tobík bude taky tak mazlivej jako je Matýsek (zatím to vypadá,že jo :dance: ) a že jim to dloooooooooouho vydrží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
18.10.10 11:50

nemolka: Vše nejlepší k prvním narozkám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
18.10.10 12:02
Alyss píše:
nemolka: Vše nejlepší k prvním narozkám :kytka:

děkujeme ted to vypada že sem se tu přišla chlubyt ale to fakt ne cely den ned tim faram jak je velka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.10.10 14:00

Ahoj druhé to už né mam už dvě děti Zdeneček má 8 a ted máme Vanesku :-D jen to přijde stašně líto.Ale na to si řeknu hlavně že jsou zdraví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.10.10 14:03

Já mám dvě děti a máme je o 8 let takže to druhé je takový jedináček nemůžu si stěžovat užívám si plnými doušky :lol: Zdenečkovi bude brzy 9 a je fakt super sám od sebe mi pomůže a už ted si sní vyhraje takže myslím že ten věkový rozdíl není tak hrozný:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.10.10 14:04

Tak to držím palečky: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie