Dárek pro 80ti letého dědečka

25.10.10 06:33

Dárek pro 80. tiletého dědečka

Čím byste jej obdarovaly? Peníze se nehodí, dárkový koš taky ne. Něco na památku, ale co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44228
25.10.10 07:07

Náš děda kolem 80 let dostal tyto dárky - velkou plazmovou televizi,notebook, nový mobil, digitální foťák :jazyk: :lol: Ne vše od nás,ne vše najednou. Máme pokrokového dědečka, věda a technika ho zajímá, i ve vysokém věku se snaží jít s dobou a pořád se vzdělávat v oboru, ve kterém pracoval. Vidí docela dobře - po laserové operaci očí.

Jinak nevím, proč by se nehodil třeba dárkový koš. Kromě těchto věcí dostal i dárkové koše, různé vitaminy, čaje, bylinkové sirupy z obchodu Zdravíčko, ničím nepohrdl a za vše byl rád.

Peníze - pokud to není vyloženě chudý dědeček, který je úplně sám, tak v tomto případě souhlasím s Tebou, moc se nehodí. Jinak proti penězům jako dárku nic nemám.

Nebo co třeba knihy, předplatné oblíbeného časopisu? Záleží fakt na tom, jak je na tom dědeček zdravotně, jaké má zájmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.10 07:18

Můj děda není pokrokový typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
25.10.10 08:04

já teda v tomhle jedu každej rok v dárkovém koši na vánoce a narozky-děda rád pravej uherák,klobásky,ferneta či bechera joa platím mu roční předplatný křesťanských a zemědělských novin:jedno vánoce,druhý narozky…jinak u našeho dědu je to taky těžký,

• nikam by nejel, oblečeí mu nic neříká,mobil nemá ( tady má vyplej ve skříni)počítač neví co je…ale má kravku a chodí do kostela :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
25.10.10 08:04

Určitě je hezké zaplatit blahopřání v místních novinách i s fotkou, nebo taky třeba nechat zahrát v rádiu v dechovkách.
Předplatné časopisu je dobrý nápad. Jinak záleží na tom, co všechno má a co rád dělá. To je rada, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
25.10.10 08:08

A má domeček, zahrádku? My naší babi k 80.tinám (letos v září) kupovali nějaké lepší a kvalitnější vybavení na zahrádku od Fiskarsu - dostala sadu hrábí, zahradní nůžky s dlouhou rukojetí - no prostě dárky, které na zahrádce určitě užije.

Nebo na památku dostala od vnoučat zarámovanou fotografii celé rodiny (sice je to smutný, ale z rodiny už žijí jen dva lidi) a od synovce dostala zase zarámovanou fotku všech žijících příbuzných z její strany.

Třeba naši si letos přáli předplatné časopisu, tak ho dostanou, to se mi zdá taky dobrý dárek. Nebo nějakou pěknou knihu - třeba i naučnou.
Jenže to se špatně doporučuje, když nevím zda je děda ještě vitální a slouží mu zdravíčko.
(naše babča je čupr - zastane velký barák i se zahradou - pořád lítá po světě, na dovolenou atd.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
25.10.10 08:24

Jestli něco na památku, tak zajdi do nějaké prodejny, kde vyvolávají fotky, tam většinou dělají různé dárkové předměty, hrnečky, kalednáře apod., tam si myslím bys vybrala něco podle svého gusta a hlavně tam můžeš nechat na vše dát fotku rodiny, nápisy apod. Nebo se vyrábějí číše k výročí. Já letos nechám dělat právě něco v téhle prodejně. Loni jsem takhle nechala s fotkama dělat tričko, polštář, hrnečky. Ale jak jsem psala, jsou tam i jiné věci. Zkus to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
25.10.10 10:00

ahojky my našemu dědečkovi kupovali velké dárkové košíky vždy jsme mu tam nechali zabalit to co měl nejraději všelijaké mlsotky..ale i třeba lahvinku nebo dobrou kávu sýry či salámy…prostě to co miloval a co mu zdravíčko dovolilo si dát :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.10 16:50

Ahoj,

tak záleží přímo na dědečkovi, jak je vitální, co ho baví a kolik do toho chcete investovat.
My jsme v nedávné době pořizovali k 80-tinám elektrické kolo, dědeček je moc spokojený :wink:

• Citovat
  • Upravit
7421
26.10.10 08:16

Ahojky,
mám 3 prarodiče 80+ a každoročně řešíme tenhle problém minimálně na Vánoce a narozeniny. Každoročně je to doprovázeno slovy „my nic nepotřebujeme, všechno máme“.
Poslední dobou to opravdu řešíme „dárkovým“ košem. Nekupujeme „hotový“. Nakoupíme, co mají rádi a zabalíme jim to sami (případně necháme v obchodě zabalit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.10 19:04

dekuju za nápady, asi nakoupíme co má rád a uděláme koš. taky hodně čte, ale na knihu si netroufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
27.10.10 06:22
zvedaváholka píše:
dekuju za nápady, asi nakoupíme co má rád a uděláme koš. taky hodně čte, ale na knihu si netroufám

Tak zkuste poukázku do prodejny knih :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný