Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
liky píše:
loni na vanoce mi umrela babicka a predloni jsem par dni pred vanoci potratila.....ale to asi slyset nechcete
ale sileny darek dostala moje mamka od stare sousedky-si ji kupovala ruznyma vecma co mela doma jeste z vybavy…ale k darku o kterem mluvim- byl to starsi zlaty retizek se znamenim zverokruhu-samozrejme jinym nez ma mamka…ale nejvetsi sranda je, ze si sousedka pro nej asi po 5 letech prisla, at ho mamka vrati, ze se ji narodilo pravnouce a ze ho da jemu…
úmrtí a potrat není nikdy nic veselého, obzvlášť na Vánoce
to je mi líto…
ale ten řetízek mě pobavil ![]()
jo a nejlepší je dárek, který darujete a on se vám za dva roky vrátí zpátky ![]()
Nainuva píše:
ja sem od přítele dostala kelímek (dětský) s disney postavičkama.Byli tam i hezký dárky, ale tohle mě dostalo
no je dobry,si me trochu aspon rozesmala ![]()
Tak já dostávám běžně každoročně od tchýně super dárky. Zabalené normálně ve vánočním papíře. A to: zubní pasta, mýdlo, spodní prádlo
. Pak nejlépe kosmetiku, kterou nepoužívám nebo parfém, který nesnáším a nebo tričko, které bych si v životě nevzala na sebe..
Lakynka píše:
Tak já dostávám běžně každoročně od tchýně super dárky. Zabalené normálně ve vánočním papíře. A to: zubní pasta, mýdlo, spodní prádlo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Pak nejlépe kosmetiku, kterou nepoužívám nebo parfém, který nesnáším a nebo tričko, které bych si v životě nevzala na sebe..
ve vánočním papíře? to je luxus!
já toho svýho plyšovýho psa dostala v igelitovým pytlíku Tesco ![]()
Lakynka píše:
Tak já dostávám běžně každoročně od tchýně super dárky. Zabalené normálně ve vánočním papíře. A to: zubní pasta, mýdlo, spodní prádlo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je dobry,zubni pasta?tak to by me ani ve snu nenapadlo ji nekomu dat ![]()
Nainuva píše:
jo a nejlepší je dárek, který darujete a on se vám za dva roky vrátí zpátky
Jo i se stejnou mašlí ![]()
sonick píše:Lakynka píše:ve vánočním papíře? to je luxus!
![]()
![]()
![]()
![]()
já toho svýho plyšovýho psa dostala v igelitovým pytlíku Tesco
Příspěvek upraven 12.11.10 v 12:25
Já jsem dostala loni od manžela parfém, který voní JEMU a ne mně. A přitom jsem si psala Ježíškovi i s odkazem…nakonec 2 dny po Vánocích to Ježíšek vyměnil, asi viděl, že to zrovna moc šťastné nebylo.
Naštval mě.
Ale to je pitomost, proti rozchodům, úmrtím apod…
tak my většinou dostáváme od babičky reklamní věci, které jim v ordinaci nechají farmaceutičtí dealeři. Dokonce jsme jednou dostali pidikelímek kafrové masti, co si snad patologové mažou pod nos. To byl tak strašný puch ![]()
consi píše:tak my většinou dostáváme od babičky reklamní věci, které jim v ordinaci nechají farmaceutičtí dealeři. Dokonce jsme jednou dostali pidikelímek kafrové masti, co si snad patologové mažou pod nos. To byl tak strašný puch
aaa, tak tady bude asi jakési spojení se zdravotnictvím:D. Tchýně je magistra v lékárně:D
Lakynka píše:consi píše:aaa, tak tady bude asi jakési spojení se zdravotnictvím:D. Tchýně je magistra v lékárně:Dtak my většinou dostáváme od babičky reklamní věci, které jim v ordinaci nechají farmaceutičtí dealeři. Dokonce jsme jednou dostali pidikelímek kafrové masti, co si snad patologové mažou pod nos. To byl tak strašný puch
její přítel je doktor ![]()
Tak to muj chlap vubec nemá vkus a každý rok dostanu jak na vánoce nebo narozeniny hroznou blbost
Třeba loni jsem dostala takovou proutěnou botu jako květináč bez kytky a na narozeniny malou šperkovnici a v té byla stovka ![]()
lukymaty píše:
Tak to muj chlap vubec nemá vkus a každý rok dostanu jak na vánoce nebo narozeniny hroznou blbostTřeba loni jsem dostala takovou proutěnou botu jako květináč bez kytky a na narozeniny malou šperkovnici a v té byla stovka
Já si pamatuji, že jako malé holky jsme tátovi každý roku kupovali holící pěnu a žiletky Astrid Jevíčko. ![]()