Jaký nejhorší vánoční dárek jste dostaly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
12.11.10 12:16
liky píše:
loni na vanoce mi umrela babicka a predloni jsem par dni pred vanoci potratila.....ale to asi slyset nechcete :wink:
ale sileny darek dostala moje mamka od stare sousedky-si ji kupovala ruznyma vecma co mela doma jeste z vybavy… :lol: ale k darku o kterem mluvim- byl to starsi zlaty retizek se znamenim zverokruhu-samozrejme jinym nez ma mamka…ale nejvetsi sranda je, ze si sousedka pro nej asi po 5 letech prisla, at ho mamka vrati, ze se ji narodilo pravnouce a ze ho da jemu…

úmrtí a potrat není nikdy nic veselého, obzvlášť na Vánoce :-( to je mi líto…

ale ten řetízek mě pobavil :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
12.11.10 12:17

jo a nejlepší je dárek, který darujete a on se vám za dva roky vrátí zpátky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
12.11.10 12:17
Nainuva píše:
ja sem od přítele dostala kelímek (dětský) s disney postavičkama. :mrgreen: Byli tam i hezký dárky, ale tohle mě dostalo :lol:

no je dobry,si me trochu aspon rozesmala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
12.11.10 12:18

Tak já dostávám běžně každoročně od tchýně super dárky. Zabalené normálně ve vánočním papíře. A to: zubní pasta, mýdlo, spodní prádlo :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: . Pak nejlépe kosmetiku, kterou nepoužívám nebo parfém, který nesnáším a nebo tričko, které bych si v životě nevzala na sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
12.11.10 12:20
Lakynka píše:
Tak já dostávám běžně každoročně od tchýně super dárky. Zabalené normálně ve vánočním papíře. A to: zubní pasta, mýdlo, spodní prádlo :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: . Pak nejlépe kosmetiku, kterou nepoužívám nebo parfém, který nesnáším a nebo tričko, které bych si v životě nevzala na sebe..

ve vánočním papíře? to je luxus! :-D já toho svýho plyšovýho psa dostala v igelitovým pytlíku Tesco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
Lakynka píše:
Tak já dostávám běžně každoročně od tchýně super dárky. Zabalené normálně ve vánočním papíře. A to: zubní pasta, mýdlo, spodní prádlo :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: . Pak nejlépe kosmetiku, kterou nepoužívám nebo parfém, který nesnáším a nebo tričko, které bych si v životě nevzala na sebe..

To je dobry,zubni pasta?tak to by me ani ve snu nenapadlo ji nekomu dat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
Nainuva píše:
jo a nejlepší je dárek, který darujete a on se vám za dva roky vrátí zpátky :lol:

Jo i se stejnou mašlí :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
12.11.10 12:24
sonick píše:
Lakynka píše:
ve vánočním papíře? to je luxus! :-D já toho svýho plyšovýho psa dostala v igelitovým pytlíku Tesco :mrgreen:
:lol: :lol: nj, tak tchýně si s tím tu práci dá, tchán ten nebalí vůbec nebo až když se řekne: tak jdeme ke stromečku, tak on honem rychle :lol: (zažila jsem vánoce s tchánovcema jednou a stačilo).
No a jinak zubní pasta a to několikrát, abychom měli zásobu.. A ještě lepší je, že když dostanu od ní nějaké to oblečení či spodní prádlo, tak ho máme totál stejný se švagrovou :lol: :lol: :lol: :zed: si manžel musí připadat jak když se mnou má incest :lol: :lol: :lol: :lol:
No a její další specialita je dávat, co jí doma leží.. :roll:

Příspěvek upraven 12.11.10 v 12:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
12.11.10 12:25

Já jsem dostala loni od manžela parfém, který voní JEMU a ne mně. A přitom jsem si psala Ježíškovi i s odkazem…nakonec 2 dny po Vánocích to Ježíšek vyměnil, asi viděl, že to zrovna moc šťastné nebylo.
Naštval mě.
Ale to je pitomost, proti rozchodům, úmrtím apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
12.11.10 12:28

:-D tak my většinou dostáváme od babičky reklamní věci, které jim v ordinaci nechají farmaceutičtí dealeři. Dokonce jsme jednou dostali pidikelímek kafrové masti, co si snad patologové mažou pod nos. To byl tak strašný puch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
12.11.10 12:31
consi píše: :-D tak my většinou dostáváme od babičky reklamní věci, které jim v ordinaci nechají farmaceutičtí dealeři. Dokonce jsme jednou dostali pidikelímek kafrové masti, co si snad patologové mažou pod nos. To byl tak strašný puch :mrgreen:

aaa, tak tady bude asi jakési spojení se zdravotnictvím:D. Tchýně je magistra v lékárně:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
12.11.10 12:32
Lakynka píše:
consi píše: :-D tak my většinou dostáváme od babičky reklamní věci, které jim v ordinaci nechají farmaceutičtí dealeři. Dokonce jsme jednou dostali pidikelímek kafrové masti, co si snad patologové mažou pod nos. To byl tak strašný puch :mrgreen:
aaa, tak tady bude asi jakési spojení se zdravotnictvím:D. Tchýně je magistra v lékárně:D

její přítel je doktor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
12.11.10 12:33

Tak to muj chlap vubec nemá vkus a každý rok dostanu jak na vánoce nebo narozeniny hroznou blbost :-o Třeba loni jsem dostala takovou proutěnou botu jako květináč bez kytky a na narozeniny malou šperkovnici a v té byla stovka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
12.11.10 12:33
lukymaty píše:
Tak to muj chlap vubec nemá vkus a každý rok dostanu jak na vánoce nebo narozeniny hroznou blbost :-o Třeba loni jsem dostala takovou proutěnou botu jako květináč bez kytky a na narozeniny malou šperkovnici a v té byla stovka :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
12.11.10 12:35

Já si pamatuji, že jako malé holky jsme tátovi každý roku kupovali holící pěnu a žiletky Astrid Jevíčko. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný