Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Lámu si hlavu co koupit tchánstvu k vánocům, tchán bude mít ještě narozeniny. Jsou velcí zahrádkáři, tak si říkám nějakou vychytávku tam. Jenže toho dost mají. Nemáte někdo nějaký nápad?
na mmb jsem vvidela zahradnicke rukavice a naradi ve stejnem potisku, ale to asi jen pro tchyni
A co mají rádi? A do kolika korun? Třeba naše naše mamka miluje květníky, tak jsme jí koupili takovej dřevěnej, kde jsou květníky postupně pod sebou a dá se s nim i přejet, takže i na zimu uklidit. Nebo něco nabylinky. Nebo nějaké sezení. My třeba plánujem na ven takovej ten ohřívač, aby se venku dalo sedět i na jaře nebo na podzim. Slunečník. Nějaké nářadí.
Pro zahrádkáře
co takhle nějakou encyklopedii o zahradě, nějaké nové vydání novinku
To vždy potěší
nebo třeba nějakou zajímavou květinu vypěstuj si sám, např. Masožravou dají e koupit jen semínka a pěstuješ si ji sama
http://www.masozravky.com/
Já bych si jako nastávající zahradnice přála toho spoustu proto že nemám nic:-)),ale určitě by mě potěšilo třeba zahradní jezírko ![]()
Jestli bude další sezóna tak deštivá jako ta letošní tak bude dobrý dárek maxi balení toho sráče na slimáky (modré granule).
předplatné nějakého zahrádkářského časáku
nebo poukaz na nákup třeba v OBI nebo Hornbachu… co mají blíž… vybnere si sám, co by chtěl, já bych to brala
Předplatné časopisu Zahrádkář, pokud ho ještě neodebírají. vyjde to na 240 Kc, chodi mesicne. Daji ti poukaz. Ja ho ctu, je to dobrej pomocnik. Predplacela jsem i segre.
Příspěvek upraven 05.11.10 v 18:08
BaraF píše:
Jestli bude další sezóna tak deštivá jako ta letošní tak bude dobrý dárek maxi balení toho sráče na slimáky (modré granule).
jo a tohle rozhodne taky:-) za me ale Ferramol, je nejedovaty a nevaleji se ti po nem chcipli slimaci na zahonku ![]()
Jee holky, vy jste se rozjely. Se slimaky problem nemaji, spis se srnkama
letos jim sezraly vsechny rajcata. Na ty teda nevim…myslivce?? Naradi maji bezne, obcas si prave koupi nejaky vychytavky - zvlastni hrabe nebo motyky.. Bylinky tchyni rostou jako plevel po cele zahrade. Tchyne snad rukavice nepouziva, to spis tchan. Posezeni maji, pergolu z maskacoviny, svetla, gril.. Ty kvetniky by se asi nechytali, pac tam nejezdi kazdej den a nemohli by to zalevat. Knihy o zahrade maji, jeden rok jsem jim udelala specialni sanon, kam jsem sestrihala vsechny mozny rady z Receptare prima napadu, seradila, na prebal dala fotku A4 s tchanem u jablone - radost velika. Zahradni jezirko..no to by me dali. Oni tak lan brambor
Jeste by se jim tam shlukovali bazanti se napajet..dost ze jim zerou fazolu.. To predplatne neni spatnej napad, mozna do toho pujdeme.. ![]()
Co se penez tyce, tak na tchan tak 2× 500 narozky a vanoce a tchyni jen 500 ![]()
holky skvelý typy…předplatné i kniha se mi také líbí…ale počkám ješte nadalší návrhy ![]()
me ješte napdadl náky balíček udelat třeba z hnojivy na pokojovky ![]()
Převodové/pákové nůžky - dobrá věc…
Zvlášť starší ocení, že se tolik nenadřou.
Za sebe bych upozornil: není zahrádkář jako zahrádkář (zrovna tak není modelář jako modelář
). Chtělo by to omrknout, jakým směrem se ubírají. Já jsem třeba praštěný přes netřesky a severoevropské sukulenty, ale zase třeba americké kaktusy mně nic neříkají. Z ovocných stromů zvládnu kromě ořešáku všecko, ale třeba letničky a některé cibuloviny - neeee… ![]()
Asi jsem tě moc nepotěšil, ale promysli hlavně detaily… ![]()