Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem, tak jsem elegantnim zpusobem vyřešila darky pro celou rodinu, akorat si lámeme hlavu co dát tchyni. Nejradši bych tuto akci přešla a vykašlala se na ní, ale bohužel na vánoce na navštevu tam budu muset jet, uz ted je mi
, ale co nadělam, vim presne co by chtěla a to jsou peníze, ale Ty jí já odmítám dát, protože s nimi neumi hospodařit. Vidim to na darek v hodnote tak max 500 CZK, máte nějaky typ? Osobně bych jí dala kuchařku, protože neumí vařit, ale to už bude finale…
Já bych dala nějakého jedovatého hada ![]()
Doporučuji poukaz na nějaké kosmetické služby či na masáže,to nikdy neurazí.Nebo bych darovala poukaz na 500 v oblíbeném obchodě
no já bych koupila lávovou lampu,maji ji v mobelixu a asi do 300 jí seženeš ![]()
http://www.extradarek.cz/…va-lampa/921
Příspěvek upraven 13.11.10 v 22:01
ja davala teplakovou soupravu, samolepici dekorace na zed, knizky, sadu rucniku a zaves do koupelny v teze barve, sexy nocni kosili
jsem se pomstila, sadu kosmetiky, predcasne casopisu, povleceni, ale co bych ji koupila nejradsi
kafe od žida ![]()
poukaz je super nápad. My jsme pořídili puzzle vnučky a nějakou kosmetiku z lékárny pro starší pleť a vitamíny
já mé tchýni nasypu jed na krysy do kafe, toť vše co od nás dostane ![]()
Tak to řeším stejný problém,taky vím,ale zároveň nevím
Koukám,že tchýně jsou všude oblíbené.Zatím vše co jsem jí dla poslal buď dál a nebo to má zahrabaný někde ve skříni,takže nejlépe vyprdnout se na ni.No letos budu dávat obrázek s malým a strašně moc toal. mýdel a houbu na mytí
To mi totiž dává každej rok
Charlot píše:
Já bych dala nějakého jedovatého hadaDoporučuji poukaz na nějaké kosmetické služby či na masáže,to nikdy neurazí.Nebo bych darovala poukaz na 500 v oblíbeném obchodě
Charlot, ja bych dala jedovateho hada, pritulne zviratko, jo poukaz ona nechce, chce jedine penize, jinak pry nic, no a vzhledem k tomu jak mne loni nasrala kdyz mi dala zehlicku s zehlicim prknem tak mam chut se ji pomstit
V případě, že nutně chce peníze, bych jí nedala nic se slovy, že peníze nejsou dárek ![]()
Leeena píše:
Tak to řeším stejný problém,taky vím,ale zároveň nevímKoukám,že tchýně jsou všude oblíbené.Zatím vše co jsem jí dla poslal buď dál a nebo to má zahrabaný někde ve skříni,takže nejlépe vyprdnout se na ni.No letos budu dávat obrázek s malým a strašně moc toal. mýdel a houbu na mytí
To mi totiž dává každej rok
Leeeno, tak abys vedela, moje tchyne ma priserny vkus a proste libi se ji takove nevkusne smejdy, bohuzel moje rozlisovaci schopnost je od 1000 CZK vyse a tak ja proste zehlicku za dve stovky neocenim, kdyby mi dala poukaz na 200 CZK na masaz tak udela lepe nez nejakou kravinu, tezko ji to vysvetlis, je na pest…
lleennttiillkkaa píše:
V případě, že nutně chce peníze, bych jí nedala nic se slovy, že peníze nejsou dárek
Ahoj lleennttiillkko, tak ja premyslim, ze ji dam jen fotku naseho broucka a kalendar a penize nedostane, protoze to neni darek.
Ja chapu treba moji mamku ta dava sice do obalky penizky, ale dava to na jaky ucel si mas penize dat, treba vnouckovi na akcie, protoze nespravuje jeho ucet, tak nam to da a mi mu to promenime na akcie, ale to je na budoucnost, ona vsak chce zaplacnout dluhy a ty vytlouka jinymi dluhy… a ocekava, ze po dlouhe dobe zase dostaneme rozum a dame ji penize jako prvni vanoce. To jsme ji dali kapesne na dovolenou a ona byla schopna je utratit behem 10ti minut za neskutecne kraviny…
Mišuna píše:
A jestli má příšerný vkus tak nějakou tu šílenost z Teleshopingu, tam se určitě na pomstu něco najde.
Jo chci se ji pomstit za ty jeji priserny darky- ty muze davat sve druhe snase,protoze ta je blbka, ktera nemela ve vybave ani perinu.
My jsme plne vybavena domacnost a tudiz si nepotrebuji zadne podobne kraviny z predvadecek od Becka
Mišuna píše:janik73 píše:tak jí dej kýbl, mop a Cif ovázaný mašlíCharlot píše:Charlot, ja bych dala jedovateho hada, pritulne zviratko, jo poukaz ona nechce, chce jedine penize, jinak pry nic, no a vzhledem k tomu jak mne loni nasrala kdyz mi dala zehlicku s zehlicim prknem tak mam chut se ji pomstit
Já bych dala nějakého jedovatého hadaDoporučuji poukaz na nějaké kosmetické služby či na masáže,to nikdy neurazí.Nebo bych darovala poukaz na 500 v oblíbeném obchodě
tak to by potrebovala, ten bordel co ma doma, tak by se mela snazit… ja ji tam odmitam uklizet, nasemu Kubikovi jsem dala tmave kalhotky a boticky aby se neumazal, protoze to co ma doma za elent, to bych
a me bude koukat jestli jsem utrela prach… ![]()
Moje tchýně s tchánem dostanou letos od nás knihu Výlety po ČR, její součástí jsou vstupenky a slevové kupony na akce, oni rádi cestují a poznávají, myslim, ze to bude mít úspěch větší než kosmetika. Ona se sice s dárky pro nás taky vždycky netrefí, ale snaží se (v mezích svých představ), tak se obdobně pokoušíme my.