Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No žehličku za dvě stovky jsem už taky dostala (ne tedy od ní) a teď se mi zrovna šikla, ptž se mi púokazila moje pořádná
Takže kdyby mi letos chtěla nadělit k vánocům novou (ovšem kvalitní napařovačku), vůůůůbec bych se nezlobila.
Janíku tak třeba Vítkova prababička mu dává taky peníze, ale jí je 87 a těžko dojde na záchod natož do obchodu, takže od ní to beru. Naši taky dávají peníze s tím, ať mu koupím co sama uznám za vhodný, většinou to vložím na účet, nebo přidám na nějakou drahou věc. Naposledy třeba autosedačka.
Nicméně tchýně evidentně chce peníze, aby je mohla zbůhdarma ,,vyhodit oknem"
Zašla bych někam k vietnamcům a koupila nějakou moc hezkou věc u nich ![]()
A nebo jí prostě dala tu kuchařku a ať se kousne do zadku ![]()
Já bych klíďo investovala více a věnovala jí letenku na Mars
(ale musela bych mít jistotu, že už tam zůstane - za ty prachy
)
Caty píše:
já mé tchýni nasypu jed na krysy do kafe, toť vše co od nás dostane
Eliška píše:
Moje tchýně s tchánem dostanou letos od nás knihu Výlety po ČR, její součástí jsou vstupenky a slevové kupony na akce, oni rádi cestují a poznávají, myslim, ze to bude mít úspěch větší než kosmetika. Ona se sice s dárky pro nás taky vždycky netrefí, ale snaží se (v mezích svých představ), tak se obdobně pokoušíme my.
Eliško prosím prosím nemáš na ten váš dárek nějaký odkaz na webu? Děkuju ![]()
bonboniéru nebo jako je to v té komedii-kostkový cukr
![]()
zkus nějakou kosmetiku,jak jsou zabalené ty balíčky v drogeriích ![]()
lleennttiillkkaa píše:
Janíku tak třeba Vítkova prababička mu dává taky peníze, ale jí je 87 a těžko dojde na záchod natož do obchodu, takže od ní to beru. Naši taky dávají peníze s tím, ať mu koupím co sama uznám za vhodný, většinou to vložím na účet, nebo přidám na nějakou drahou věc. Naposledy třeba autosedačka.
Nicméně tchýně evidentně chce peníze, aby je mohla zbůhdarma ,,vyhodit oknem"
Zašla bych někam k vietnamcům a koupila nějakou moc hezkou věc u nich
A nebo jí prostě dala tu kuchařku a ať se kousne do zadku
To presne chapu, dat penize abych nekoupila nejakou blbost pro Kubiska, ale aby ona sama vyzadovala jen penize a pokud mozno aby to fakt utratila za nejvetsi kravinu to se mi zda dost nemoralni a ja proste sve penize hodlam investovat pro budoucnost ne pro okamzik kdy koupi kravinu, uspokoji si na 3 pikosekundy sve ego a bude zase nekde somrovat penize…
tterka píše:
Já bych klíďo investovala více a věnovala jí letenku na Mars(ale musela bych mít jistotu, že už tam zůstane - za ty prachy
![]()
![]()
)
jo pokud by toto slo, tak ty prachy do toho dam, to je investice na cely zivot…
![]()
Mamina87 píše:
bonboniéru nebo jako je to v té komedii-kostkový cukr![]()
![]()
zkus nějakou kosmetiku,jak jsou zabalené ty balíčky v drogeriích
kostovy cukr tak to je super blbost,ale rozhodne bych mela vyhru nad ni, v super kravinach ![]()
janik73 píše:Mamina87 píše:kostovy cukr tak to je super blbost,ale rozhodne bych mela vyhru nad ni, v super kravinach
bonboniéru nebo jako je to v té komedii-kostkový cukr![]()
![]()
zkus nějakou kosmetiku,jak jsou zabalené ty balíčky v drogeriích
tak se nezlob,byl to jen pokus o vtip ![]()
janik-prihlas ji do reality show-takovi exoti jsou tam zadani,vzdyt vis
a rekni ji,ze ty prachy si tim vydela
(a my na to budem koukat a komentovat
)
Any píše:
janik-prihlas ji do reality show-takovi exoti jsou tam zadani,vzdyt visa rekni ji,ze ty prachy si tim vydela
![]()
(a my na to budem koukat a komentovat
![]()
)
Eliška píše:
Rybko, tady - http://www.knizniweb.cz/…slezsku.html
moc děkuju!!!