Dárek k Vánocům pro tchýni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bamba
14.11.10 05:51

Kup jí peněženku,dej do ní šupinu z kapra a lísteček s přáním,aby se jí konečně peníze držely. :nevim:
Jinak co nějakou halenku,noční košilku?

• Citovat
  • Upravit
3115
14.11.10 08:02

Tchýni většinou kupujeme něco do kuchyně, nebo do domácnosti, lístky do divadla, poukaz do kadeřnictví, předplatné na časák, knížku.
Chtěla jsem poděkovat Elišce za dobrý tip na knihu, tcháni hodně cestují tak to bude fajn dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
14.11.10 08:09
lleennttiillkkaa píše:
Any píše:
janik-prihlas ji do reality show-takovi exoti jsou tam zadani,vzdyt vis :wink: a rekni ji,ze ty prachy si tim vydela :-P 8-) (a my na to budem koukat a komentovat :lol: :lol: )
:D:D :palec: a třeba rovnou do prostřeno :D

teda Any a Lleennttiillkko to je dobry typ, myslim, že RS kde se vaří tak tam asi penize nevydela pri jeji neschopnosti, rozhodne to udelam a pak budu referovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
14.11.10 08:40
Caty píše:
já mé tchýni nasypu jed na krysy do kafe, toť vše co od nás dostane :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
14.11.10 09:11

Bambo-to je opravdu dobrý nápad.Moc nestojí,nenásilný a vtipně výstižný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
14.11.10 10:13

jedinou a poslední věc ,co koupím tchýni k vánocům je stuha na rakev s nápisem tiše zapomínáme a to budu ještě koukat na cenu,možná jí to tam napíšu křídou,vrážet prachy se mi do ní už opravdu nechce.. :mrgreen: krásné vánoce ženský

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajik
14.11.10 11:02

Holky, já mám tchýně 2!!! To je každý rok stejný, všech se ptáme, co chtějí k Vánocům a každý řekne, že NIC. Jenže stejně očekává, že NĚCO bude. Takže balíčky s kosmetikou to jistěj. a to se nám vždycky sejde jiná kosmetika :mrgreen: ať žije výměnný obchod. Peníze taky nedáváme, i když od babiček dostáváme obálky, loni jsme za to pořizovali výbavičku pro malou, ale letos (jestli ježíšek zase dá placatý dárek) už jí to půjde na spoření.

• Citovat
  • Upravit
23847
14.11.10 11:08
lleennttiillkkaa píše:
Any píše:
janik-prihlas ji do reality show-takovi exoti jsou tam zadani,vzdyt vis :wink: a rekni ji,ze ty prachy si tim vydela :-P 8-) (a my na to budem koukat a komentovat :lol: :lol: )
:D:D :palec: a třeba rovnou do prostřeno :D

Nebo rovnou do „Krotitelé dluhů“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
14.11.10 17:53

Jak jsem tu postřehla z některých příspěvků-vy už dětičkám spoříte každou korunu,co dostanou třeba k svátku či narozeninám?My jsme to řešili tak,že jsme jim za to vždy něco koupili,aby si ty peníze užily.Nemáte strach,že až budou děti dopělý,že peníze které mají dnes nějakou cenu budou v tu dobu skoro bezcenné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.11.10 17:56
lasička1 píše:
Jak jsem tu postřehla z některých příspěvků-vy už dětičkám spoříte každou korunu,co dostanou třeba k svátku či narozeninám?My jsme to řešili tak,že jsme jim za to vždy něco koupili,aby si ty peníze užily.Nemáte strach,že až budou děti dopělý,že peníze které mají dnes nějakou cenu budou v tu dobu skoro bezcenné?

Jj souhlasím, zzvlášť když si vzpomenu, jak jsem k 18tinám dostala 18 tisíc = úplný prd a naši na to spořili celý život :roll: Míša má stavebko, nevím, jestli tam budu sypat prachy dál, když se chystají to skrouhnout, ale počítám, že si peníze užije ve škole za kroužky třeba, to budou pálky, zatím nemyslím, že by mu něco chybělo, utratila bych to akorát za kraviny nebo hadry na kterých mu stejně teď nezáleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
14.11.10 18:16

nebo ciankaly?ne si delam srandu,ja bych koupila treba nejakou pokojovou kytku pokud ma rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StřeLenka
14.11.10 19:15

Můj vztah k skorotchýni je hezký, naštěstí né, jako u většiny. :dance: A co dostane od mého ježíška? Dnes jsme byli v OBI a strašně se jí tam líbil stolek na snídani do postele. :wink: Jsem studující a bohužel bez brigády, takže dárek, nad 500Kč bych si ani nemohla dovolit.

• Citovat
  • Upravit
verusha4
14.11.10 21:18
Eliška píše:
Rybko, tady - http://www.knizniweb.cz/…slezsku.html

Super nápad:)) inspirace pro naše, to jsou takový cestovatelé. Ale mám takovej dotaz. tam je vždycky jedna vstupenka nebo poukaz. takze stejne jeden vstup budou muset koupit ze:) neni tam nějaky 1+1:D:D to uz bych chhtela asi moc

• Citovat
  • Upravit
17934
14.11.10 22:40

Verusho, nevim, bohuzel, jsem ted mimo a knihu ma koupit mamka, jeste jsem to nevidela, jen upoutavka me nadchla jako napad. Doufam, ze nerozsiruju neco, co pak v praxi nebude zas tak skvely, pokud to nekdo budete mit v ruce, napiste sem prosim, jak to fyzicky vypada :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.11.10 23:10

ja mam taky dve tchyne a doufam, ze po treti se manzeluv tata uz zenit nebude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný