Dárek k Vánocům pro tchýni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4960
16.11.10 18:04

Co se tvojí tchýně týče, tak vyhozené peníze vem čert, horší je ten ztracený čas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
16.11.10 21:26
Pirrippi píše:
Co se tvojí tchýně týče, tak vyhozené peníze vem čert, horší je ten ztracený čas :hug:

Asi tak, ten čas je pro mě drahoceny, ji at vezme čert :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kalkulka
17.12.10 17:56

Dárek

Jak to tady čtu, tak mám tchýno v pohodě, snažím se vybrat něco dobrého i za přítele, zatím jsme teda pořád nic nevymysleli, snad nás něco trkne. Samozřejmě nějaké malé blbosti a fotky už máme.

• Citovat
  • Upravit
5077
17.12.10 18:21

Tchýni bych nejradši koupila vázu na hrob :mrgreen: …ale to neprojde, takže jsme kupovali něco jiného a výrazně dražšího. Nápady, klidně kuchařku a nejlépe s recepty, kde jsou názvy ingrediencí, co neexistují. V levných knihách (www.levneknihy.cz)teď mají kuchařku za 300kč a je super, to myslím vážně. Jinak pyžamo, kosmetika, vitamíny, svíčka, předplatit časopis, kalendář s fokama dětí nebo jiných členů rodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
17.12.10 18:48

tchýni nemám :mrgreen: ale vezmu to s pohledu mých rodičů..ty pořídili kalendář s fotkama mýho prcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisule
17.12.10 19:42

Já mám nápad ..ale nebijte mě .. objevila jsem totö :
mě to přijde vtipný pro tchýni :mrgreen:
 http://www.fler.cz/…tion-1272759

• Citovat
  • Upravit
Holma
13.12.11 18:54

Ahoj holky,

tak dárky jsou vymyšlený a tradičně zůstává otázka, co koupit manželovým rodičům! Tchýně miluje biografie, ale ty ji kupujeme k jakékoli příležitosti, tchánovi kupujeme víno a nějaké luxusnější potraviny, křížovky-jenže to taky dostává furt. Dárky do kuchyně nemají cenu, tchýně má malou kuchyň a pekárnu, kterou minulý rok dostala ještě nepoužila. To, co jsme měli v plánu (DVD Silvestry Vladimíra Menšíka) si koupili! Fotek mají taky plnou kupu… Já vážně ztrácím inspiraci. Napadá Vás něco?

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
13.12.11 18:57
janik73 píše:
Ahoj všem, tak jsem elegantnim zpusobem vyřešila darky pro celou rodinu, akorat si lámeme hlavu co dát tchyni. Nejradši bych tuto akci přešla a vykašlala se na ní, ale bohužel na vánoce na navštevu tam budu muset jet, uz ted je mi :poblion:, ale co nadělam, vim presne co by chtěla a to jsou peníze, ale Ty jí já odmítám dát, protože s nimi neumi hospodařit. Vidim to na darek v hodnote tak max 500 CZK, máte nějaky typ? Osobně bych jí dala kuchařku, protože neumí vařit, ale to už bude finale…

dostatečně dlouhé lano… dělám to tak každoročně.. letos dodám návod aby ji konečně došlo, že to není na věšení prádla :lol:

• Citovat
  • Upravit
542
13.12.11 21:39

já svojí tchyní miluji, snesla bych jí i modré z nebe.jo a mimozemštan nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
8.1.13 18:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
8.1.13 19:02

Já po té diskusi co byla dneska uzamčená doporučuji pro tchýni jako nejleší dárek roubík. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ademe
21.12.13 11:33

Prosím o pomoc, jste tady moje jediná šance :mrgreen:
Dnes musíme s mužem vybrat dárek pro tchýni. Upozorňuji, že všechno má. Všeho má haldy a vše si kupuje luxusní a prostě jen to nejlepší :roll: :nevim: koníček žádný určitý nemá. Prafém, oblečení, něco do kuchyně, masáže, kosmetika apod. všechno má, má svojí masérku, kosmetičku. Prosím poraďte :zed:

• Citovat
  • Upravit
14309
21.12.13 11:42

@Ademe
Mame stejnu tchyni..kupili sme jej listky do Opery vo Verone..a nejake blbiny k tomu(knizky, nausnicnice, diar, svicky, tv pytel z ovciho runa)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
21.12.13 11:45
@miisenka píše:
@Ademe
Mame stejnu tchyni..kupili sme jej listky do Opery vo Verone..a nejake blbiny k tomu(knizky, nausnicnice, diar, svicky, tv pytel z ovciho runa)

To ji musíte mít asi hodně rádi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
21.12.13 11:46

Knihu, nějaký šátek nebo nějaký koš s extra jídlem. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný