Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@K-Black no za casu davnych bohu a hrdinnych nacelniku se to nerikalo
![]()
@K-Black píše:
ne, to je moje fotka, dokonce jsem s ní tady proslavila, zeptej se kohokoliv@miisenka v pohodě
jen mi to přišlo divný no
jdu si dát jinou
pardon..ale to co tu bolo, ked mal Zizka obe oci, si nemozem pamatat..ide to zmenit..pardon..
@miisenka píše:
pardon..ale to co tu bolo, ked mal Zizka obe oci, si nemozem pamatat..ide to zmenit..pardon..
nech to být, já už jsem si dala svatební s mužem.
@miisenka prosimtě, fakt mám vážný dotaz. Jak říkáte na slovensku deodorantu? dezodorant nebo jak?
neboj není v tom žádný chyták kde by bylo skryté ř ![]()
@Ademe Tak to je jako u nás
taky jsem nevěděla a nakonec jsem koupila šátek v Guess
ty velké nosí LV a malé má nějaké z Guess tak jsem ji koupila další do sbírky ![]()
@Ademe Heleď a s těma duchařinkama.. Nemáme stejnou tchýni? U nás je to v bledě modrém to samé
taky jsem koupila knihu o andělech, nechala jsem udělat knihu s fotkama se synem a šátek Guess ![]()
@K-Black píše:
@miisenka prosimtě, fakt mám vážný dotaz. Jak říkáte na slovensku deodorantu? dezodorant nebo jak?neboj není v tom žádný chyták kde by bylo skryté ř
no to neviem c Ti dam fundovanu odpoved..ja pouzivam deodorant, ale poznam i vyraz dezodorant.. ![]()
@K-Black
http://www.slex.sk/index.asp
tak takto to je spravne
Ahoj potřebuju poradit co za dárek tchýni, měli jsem objednaný kabát a ten není a nebude
a mě nic nenapadá. Všechny elektrospotřebiče má a nový odkládá s tím, že jsou to krámy, oblečeního má hromady, koníčky žádný, nic jí nebaví nic nedělá, na výlety nejezdí, sladký nejí, na masáže atd by nešla, nedávno brečela že chce na Slovensko na dovolenou a když jsme jí řekli, že ano že si může vybrat kam tak zase brečela, že jed nemůže že je to daleko takže dovolenou taky ne.
Prosím o anonym nemusí mě rodina poznat podle té dovolené
Tak jí kupte autoatlas Slovenska, at si jezdí prstem po mapě… ![]()
A co jí dát poukaz? Třeba z drogerie, z kauflandu (či jiného řetězce), nebo třeba právě z obchodu, kde jsi chtěla pro ni koupit kabát. Vybere si něco, s čím bude spokojená (v případě Kauflandu si nakoupí plnou tašku potravin).
co to je prgo? nějaký nářečí