Dárek k Vánocům pro tchýni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
21.12.13 13:35
@1.zizi píše:
Oj ty máš ale náladičku.. :roll:ONA TO MĚLA PRGO

co to je prgo? nějaký nářečí :think:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
21.12.13 13:36
@1.zizi píše:
@K-Black @miisenka smarja vy ste nikdy nebyly v prvni tride, ci co???…kdyz byl nekdo prvni, tak byl PRGO…druhy DRUGO atd. a kdo mel mezeru, tak spadl do sberu :roll:

aha, no já chodila klasickou ZŠ, to je asi z nějaký speciální základky ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
21.12.13 13:39

@K-Black no za casu davnych bohu a hrdinnych nacelniku se to nerikalo :dance: :hug:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
21.12.13 13:40
@1.zizi píše:
@K-Black no za casu davnych bohu a hrdinnych nacelniku se to nerikalo :dance: :hug:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
14309
21.12.13 13:47
@K-Black píše:
ne, to je moje fotka, dokonce jsem s ní tady proslavila, zeptej se kohokoliv :roll:@miisenka v pohodě :hug: jen mi to přišlo divný no :mrgreen: jdu si dát jinou ;)

pardon..ale to co tu bolo, ked mal Zizka obe oci, si nemozem pamatat..ide to zmenit..pardon..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
21.12.13 13:49
@miisenka píše:
pardon..ale to co tu bolo, ked mal Zizka obe oci, si nemozem pamatat..ide to zmenit..pardon..

nech to být, já už jsem si dala svatební s mužem.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
21.12.13 13:58

@miisenka prosimtě, fakt mám vážný dotaz. Jak říkáte na slovensku deodorantu? dezodorant nebo jak? :think: neboj není v tom žádný chyták kde by bylo skryté ř :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
457
21.12.13 14:17

@Ademe Tak to je jako u nás ;) taky jsem nevěděla a nakonec jsem koupila šátek v Guess ;) ty velké nosí LV a malé má nějaké z Guess tak jsem ji koupila další do sbírky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
21.12.13 14:20

@Ademe Heleď a s těma duchařinkama.. Nemáme stejnou tchýni? U nás je to v bledě modrém to samé :D taky jsem koupila knihu o andělech, nechala jsem udělat knihu s fotkama se synem a šátek Guess ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
21.12.13 14:21
@K-Black píše:
@miisenka prosimtě, fakt mám vážný dotaz. Jak říkáte na slovensku deodorantu? dezodorant nebo jak? :think: neboj není v tom žádný chyták kde by bylo skryté ř :mrgreen:

no to neviem c Ti dam fundovanu odpoved..ja pouzivam deodorant, ale poznam i vyraz dezodorant.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
21.12.13 14:26

@miisenka děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14309
21.12.13 14:50

@K-Black
http://www.slex.sk/index.asp
tak takto to je spravne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.15 19:34

Ahoj potřebuju poradit co za dárek tchýni, měli jsem objednaný kabát a ten není a nebude :zed: :zed: :zed: a mě nic nenapadá. Všechny elektrospotřebiče má a nový odkládá s tím, že jsou to krámy, oblečeního má hromady, koníčky žádný, nic jí nebaví nic nedělá, na výlety nejezdí, sladký nejí, na masáže atd by nešla, nedávno brečela že chce na Slovensko na dovolenou a když jsme jí řekli, že ano že si může vybrat kam tak zase brečela, že jed nemůže že je to daleko takže dovolenou taky ne.

Prosím o anonym nemusí mě rodina poznat podle té dovolené

• Citovat
  • Upravit
15.12.15 19:42

Tak jí kupte autoatlas Slovenska, at si jezdí prstem po mapě… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.15 19:43

A co jí dát poukaz? Třeba z drogerie, z kauflandu (či jiného řetězce), nebo třeba právě z obchodu, kde jsi chtěla pro ni koupit kabát. Vybere si něco, s čím bude spokojená (v případě Kauflandu si nakoupí plnou tašku potravin).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný