Dárek k Vánocům pro tchýni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.12.15 19:44

@nahodnykolemjdouci dobrej nápad, ale ona by to nepochopila :roll:

• Citovat
  • Upravit
9935
15.12.15 19:46

Jak to píšeš bude tchýně asi docela praktik, tak bych jí dala buď poukaz, někam kde nakupuje a nebo udělala potravinový koš a nebo třeba koš s přípravdy typu: jar, prášek na praní, kuličky na záchod a dát to třeba do kýble, víš co, ono to taky není nejlepvnějším ty přípravdky a hlavně využije to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
15.12.15 19:48

Poukaz na masáže nebo poukaz do kadeřnictví a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
15.12.15 19:48

Já tyhle megadárky(kabáty, spotřebiče, dovolené) neuznávám. Jsou tady fotodárky, krásné vánoční a jiné dekorace, doplňky, šátky, zkrátka maličkosti, které vybrat zas takový problém nedají. A o nich jsou Vánoce - ne o trápení, co darovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13177
15.12.15 19:49

Poukázku do Tescomy? Taky jsem brala, protože jsem prostě byla bezradná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
15.12.15 19:49

Nebo mě ještě napadlo povlečení, buď třeba z mikroplyše teď na zimuu a nebo klasiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.15 19:51

@Kotatko03 problém je že ona neuklízí, tohle vezme a odloží do koupelny kde to bude několik let ležet a to myslím vážně, už jsem jí koupila prací prášky, kuličky všechno nutně potřebovala a dopadlo to tak že prací prášek mi vrátila prý ho nepotřebuju a kuličky leželi na wc 3roky než jsem je tam sama dala. Navíc tchán dostane drahý dárek a ona to bude porovnávat a kabát neseženu už jsem to zkoušela

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.15 19:52
@irca11 píše:
Poukaz na masáže nebo poukaz do kadeřnictví a je klid.

tam ona nechodí a neuzná to jako dárek :?

• Citovat
  • Upravit
2689

Co nějakou knížku, křížovky, předplatné časopisu, poukázka do obchodu s oblečením, do lékárny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Tynkycat2 píše:
Poukázku do Tescomy? Taky jsem brala, protože jsem prostě byla bezradná.

supr to zkusím nastudovat :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.15 19:53
@zuzukobylka píše:
Co nějakou knížku, křížovky, předplatné časopisu, poukázka do obchodu s oblečením, do lékárny…

ona nečte, neluští, jen kouká na tv víc jí nezajímá :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.15 19:54
@Kotatko03 píše:
Nebo mě ještě napadlo povlečení, buď třeba z mikroplyše teď na zimuu a nebo klasiku.

povlečeního má dvě skříně nového netknutého :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6538

Předplatné časopisu, koš s dobrými sýry a uzeninou, poukaz do solné jeskyně, na masáže, večeři, lístky nebo rovnou předplatné do divadla, nějaký fotografický dárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
@hudečice píše:
A co jí dát poukaz? Třeba z drogerie, z kauflandu (či jiného řetězce), nebo třeba právě z obchodu, kde jsi chtěla pro ni koupit kabát. Vybere si něco, s čím bude spokojená (v případě Kauflandu si nakoupí plnou tašku potravin).

Taky jsem to pro tchyni, vyřešila poukázkou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
@hanka.br. píše:
Já tyhle megadárky(kabáty, spotřebiče, dovolené) neuznávám. Jsou tady fotodárky, krásné vánoční a jiné dekorace, doplňky, šátky, zkrátka maličkosti, které vybrat zas takový problém nedají. A o nich jsou Vánoce - ne o trápení, co darovat.

souhlasím, ale na druhou stranu, aspoň za sebe musím říct, že s každým člověk už tak víme v jaké cenové relaci si dáváme dárky, takže vím že s kamarádkami, známými si dáváme právě dárky typu: dekorace do oken, tělové mléko atp. ale třeba s rodinou s dáváme dražší dárky, dejmě tomu třeba kolem 500Kč a zase musím říct, že je mi blbé, koupit nějakou drobnost, když ten druhý kupuje dražší dárek :nevim: proto to většinou řeším buď stylem, řekni si co chceš a nebo různé poukázky, prostě praktické dárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný