Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
ona nečte, neluští, jen kouká na tv víc jí nezajímá
tak zaplatit na rok kabelovku, ať má na co koukat?
@Anonymní píše:
@Kotatko03 problém je že ona neuklízí, tohle vezme a odloží do koupelny kde to bude několik let ležet a to myslím vážně, už jsem jí koupila prací prášky, kuličky všechno nutně potřebovala a dopadlo to tak že prací prášek mi vrátila prý ho nepotřebuju a kuličky leželi na wc 3roky než jsem je tam sama dala. Navíc tchán dostane drahý dárek a ona to bude porovnávat a kabát neseženu už jsem to zkoušela
hmm a je babička?
@mischelinka píše:časopis o vaření má předplacený, na jídlo mi řekne, že to chudák nesmí i když to pak jí, a jinak nikam nechodí prostě jí nikam nedostaneme pak brečí, že nikam nejde a když jí to zařídíme tak je hysterická, že tam musí a hroutí se a klidně se nechá odvést k doktorovi
Předplatné časopisu, koš s dobrými sýry a uzeninou, poukaz do solné jeskyně, na masáže, večeři, lístky nebo rovnou předplatné do divadla, nějaký fotografický dárek?
@mischelinka píše:
Koupit satelit ![]()
@Anonymní píše: časopis o vaření má předplacený, na jídlo mi řekne, že to chudák nesmí i když to pak jí, a jinak nikam nechodí prostě jí nikam nedostaneme pak brečí, že nikam nejde a když jí to zařídíme tak je hysterická, že tam musí a hroutí se a klidně se nechá odvést k doktorovi![]()
![]()
já bych ji prostě podarovala něčím, co si myslíte, že jí udělá radost a to, že to pak nevyužije nebo bude skuhrat už je na ní. Evidentně nadává na vše, tak proč to řešit? Vy jí chcete udělat radost a to se počítá.
@mischelinka píše:
o tom jsme přemýšleli, ale uznali jsme, že by jsme museli uklidit celý barák a ona by z toho šílela ( už jsme to několikrát absolvovali ) tak jsme to zavrhli
@Kotatko03 píše:
hmm a je babička?
babička je, fotky dostala a hodila je kamsi ![]()
@Anonymní píše:
babička je, fotky dostala a hodila je kamsi
A zahradničí?
@mischelinka píše:
já bych ji prostě podarovala něčím, co si myslíte, že jí udělá radost a to, že to pak nevyužije nebo bude skuhrat už je na ní. Evidentně nadává na vše, tak proč to řešit? Vy jí chcete udělat radost a to se počítá.
já vím já jen vidím ten obličej u stromečku
no zkusím kouknout po nádobí
sice ho má a budou to zase krámy ale třeba něco najdu ![]()
@Anonymní píše:
babička je, fotky dostala a hodila je kamsi
foto rámeček? To by asi taky hodila kamsi…ty jo, už mě asi nic nenapadá, nicméně čím dál více mám pocit, že vaše tchýně je dokonalá kopie mojí babi ![]()
@kometa32 píše:
A zahradničí?
jo když to za ní udělá tchán
kytky taky dostala a prý už je nechce
@Kotatko03 píše:
foto rámeček? To by asi taky hodila kamsi…ty jo, už mě asi nic nenapadá, nicméně čím dál více mám pocit, že vaše tchýně je dokonalá kopie mojí babi
tak to tě upřímně lituju my by jsme jí ten satelit koupili ale já fakt nemám na to tam tři dny uklízet a poslouchat jak jsem jí něco ztratili a jak uklízet nemusíme, že ona má uklizeno
@Anonymní píše:
jo když to za ní udělá tchánkytky taky dostala a prý už je nechce
Hele, a co poukaz do lékárny? Jestli napíšeš, že ani to nevyužije a nechodí tam tak padám, padám ![]()
@Anonymní píše:
ona nečte, neluští, jen kouká na tv víc jí nezajímá
novou televizi
@Anonymní píše:
já vím já jen vidím ten obličej u stromečkuno zkusím kouknout po nádobí
sice ho má a budou to zase krámy ale třeba něco najdu
Existuje nějaká možnost, aby ten její obličej vypadal u stromečku jinak? Podle tvého výčtu ne, ale není to tvůj problém. Ty se můžeš strhat, abys něco vymyslela - a proč? Protože ona nemá z ničeho radost. Takže marná snaha a tvoje zbytečná starost. Kup jí něco, co je vánoční a tobě se líbí a starost si dělej s těmi, u kterých máš šanci udělat radost.