Dárek k Vánocům pro tchýni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6538
15.12.15 19:55
@Anonymní píše:
ona nečte, neluští, jen kouká na tv víc jí nezajímá :zed:

tak zaplatit na rok kabelovku, ať má na co koukat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
15.12.15 19:55
@Anonymní píše:
@Kotatko03 problém je že ona neuklízí, tohle vezme a odloží do koupelny kde to bude několik let ležet a to myslím vážně, už jsem jí koupila prací prášky, kuličky všechno nutně potřebovala a dopadlo to tak že prací prášek mi vrátila prý ho nepotřebuju a kuličky leželi na wc 3roky než jsem je tam sama dala. Navíc tchán dostane drahý dárek a ona to bude porovnávat a kabát neseženu už jsem to zkoušela

hmm a je babička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.15 19:56
@mischelinka píše:
Předplatné časopisu, koš s dobrými sýry a uzeninou, poukaz do solné jeskyně, na masáže, večeři, lístky nebo rovnou předplatné do divadla, nějaký fotografický dárek?
časopis o vaření má předplacený, na jídlo mi řekne, že to chudák nesmí i když to pak jí, a jinak nikam nechodí prostě jí nikam nedostaneme pak brečí, že nikam nejde a když jí to zařídíme tak je hysterická, že tam musí a hroutí se a klidně se nechá odvést k doktorovi :zed: :zed: :zed:
  • Citovat
  • Upravit
13142
15.12.15 19:57
@mischelinka píše:

Koupit satelit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
@Anonymní píše: časopis o vaření má předplacený, na jídlo mi řekne, že to chudák nesmí i když to pak jí, a jinak nikam nechodí prostě jí nikam nedostaneme pak brečí, že nikam nejde a když jí to zařídíme tak je hysterická, že tam musí a hroutí se a klidně se nechá odvést k doktorovi :zed: :zed: :zed:

já bych ji prostě podarovala něčím, co si myslíte, že jí udělá radost a to, že to pak nevyužije nebo bude skuhrat už je na ní. Evidentně nadává na vše, tak proč to řešit? Vy jí chcete udělat radost a to se počítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@mischelinka píše:

o tom jsme přemýšleli, ale uznali jsme, že by jsme museli uklidit celý barák a ona by z toho šílela ( už jsme to několikrát absolvovali ) tak jsme to zavrhli

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.15 19:58
@Kotatko03 píše:
hmm a je babička?

babička je, fotky dostala a hodila je kamsi :roll:

• Citovat
  • Upravit
13142
15.12.15 19:59
@Anonymní píše:

A zahradničí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.15 19:59
@mischelinka píše:
já bych ji prostě podarovala něčím, co si myslíte, že jí udělá radost a to, že to pak nevyužije nebo bude skuhrat už je na ní. Evidentně nadává na vše, tak proč to řešit? Vy jí chcete udělat radost a to se počítá.

já vím já jen vidím ten obličej u stromečku :( no zkusím kouknout po nádobí :think: sice ho má a budou to zase krámy ale třeba něco najdu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9935
15.12.15 20:00
@Anonymní píše:

foto rámeček? To by asi taky hodila kamsi…ty jo, už mě asi nic nenapadá, nicméně čím dál více mám pocit, že vaše tchýně je dokonalá kopie mojí babi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.15 20:01
@kometa32 píše:
A zahradničí?

jo když to za ní udělá tchán :zed: kytky taky dostala a prý už je nechce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.15 20:02
@Kotatko03 píše:
foto rámeček? To by asi taky hodila kamsi…ty jo, už mě asi nic nenapadá, nicméně čím dál více mám pocit, že vaše tchýně je dokonalá kopie mojí babi :mrgreen:

tak to tě upřímně lituju my by jsme jí ten satelit koupili ale já fakt nemám na to tam tři dny uklízet a poslouchat jak jsem jí něco ztratili a jak uklízet nemusíme, že ona má uklizeno

• Citovat
  • Upravit
13142
15.12.15 20:02
@Anonymní píše:
jo když to za ní udělá tchán :zed: kytky taky dostala a prý už je nechce

Hele, a co poukaz do lékárny? Jestli napíšeš, že ani to nevyužije a nechodí tam tak padám, padám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
15.12.15 20:03
@Anonymní píše:
ona nečte, neluští, jen kouká na tv víc jí nezajímá :zed:

novou televizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
15.12.15 20:03
@Anonymní píše:
já vím já jen vidím ten obličej u stromečku :( no zkusím kouknout po nádobí :think: sice ho má a budou to zase krámy ale třeba něco najdu :nevim:

Existuje nějaká možnost, aby ten její obličej vypadal u stromečku jinak? Podle tvého výčtu ne, ale není to tvůj problém. Ty se můžeš strhat, abys něco vymyslela - a proč? Protože ona nemá z ničeho radost. Takže marná snaha a tvoje zbytečná starost. Kup jí něco, co je vánoční a tobě se líbí a starost si dělej s těmi, u kterých máš šanci udělat radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný