Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Holky nevíte jak se jmenují takový ty misky co uchovají omáčku nebo polívku horkou?
termomísy
já teda jí kupovala normálěn pod názvem termomísa ![]()
@Kotatko03 píše:
termomísyjá teda jí kupovala normálěn pod názvem termomísa
jo to je ono já si nemohla vzpomenout sice už jednu má, ale kouknu jestli nejsou nějaké sady nebo tak ![]()
@Anonymní píše:
jo to je ono já si nemohla vzpomenout sice už jednu má, ale kouknu jestli nejsou nějaké sady nebo tak
já osobně mám termomísu z Orionu a jsem s ní velice spokojená, užívá se u nás často…a troufám si říct, že mít 2 využiju je ![]()
@Kotatko03 píše:
já osobně mám termomísu z Orionu a jsem s ní velice spokojená, užívá se u nás často…a troufám si říct, že mít 2 využiju je
@Anonymní píše:napiš ježíškovi, já fakt nevím co jiného a tohle ona používá, zkusím najít jiný průměr v nejhorším to odloží mě nic nenapadá a už jsem fakt nešťastná
mně se to zdá jako dobrý nápad
![]()
Chtěla jsem původně dát tipa na můj letošní objev ručníkového dortu, ale vaše tchýně nevypadá, že by na něco takového byla.
Jinak mě ještě napadá, my jsme dávali naší babičce pouzkaz na perličkové lázně a masáže v okolí, to mělo taky moc velkej úspěch.
Pak ráda dávám fotoknihy.
A jinak - mně by potěšila ta Tescoma, já na ní dost ulítávím a neodejdu od nich nikdy s prázdnou
.
Holky a nějakou konkrétní osvědčenou tu termomísu máte? To je super tip, asi s dovolením využiju. Ale pro nás
.
@Tate píše:
Holky a nějakou konkrétní osvědčenou tu termomísu máte? To je super tip, asi s dovolením využiju. Ale pro nás.
termomísu doporučuju větší než 2liry
@Anonymní píše:
termomísu doporučuju větší než 2liry
Děkuji, už na ně koukám. Přiznám se, že jsem doteď ani nevěděla, že něco takového existuje ![]()
@Anonymní píše:
A taky jsou dobrý termohrnky
Jo, tak termosky a termohrnky normálně vedeme, jen na ty mísy jsem narazila až dnes. Teď musím vykoumat ideální objem
.
@Tate píše:
Jo, tak termosky a termohrnky normálně vedeme, jen na ty mísy jsem narazila až dnes. Teď musím vykoumat ideální objem.
jsou fajn já jen nemám ráda s tímto uzávěrem blbě se to otevírá když je tam polívka http://www.4home.cz/…klici-3-5-l/
Co župan, nebo televizní deku, když u té televize sedí celé dny.Nebo bezdrátový sluchátka, pokud opravdu špatně slyší.
My jsme dětem zakázli kupování dárků právě z toho důvodu, že je těžké pro starší lidi neco kupovat. Stačí šampon, sprcháč, prostě mini dárek.
@bamba píše:
Co župan, nebo televizní deku, když u té televize sedí celé dny.Nebo bezdrátový sluchátka, pokud opravdu špatně slyší.
My jsme dětem zakázli kupování dárků právě z toho důvodu, že je těžké pro starší lidi neco kupovat. Stačí šampon, sprcháč, prostě mini dárek.
já bych dárky taky nejradši zakázala, nebaví mě vymýšlet, hlavně letos mi to fakt nejde
Holky nevíte jak se jmenují takový ty misky co uchovají omáčku nebo polívku horkou?