Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@bamba krásný je i zámek v Libochovicích ten vřele doporučuji a do lázní bych jela hned
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuju poradit co za dárek tchýni, měli jsem objednaný kabát a ten není a nebude![]()
![]()
a mě nic nenapadá. Všechny elektrospotřebiče má a nový odkládá s tím, že jsou to krámy, oblečeního má hromady, koníčky žádný, nic jí nebaví nic nedělá, na výlety nejezdí, sladký nejí, na masáže atd by nešla, nedávno brečela že chce na Slovensko na dovolenou a když jsme jí řekli, že ano že si může vybrat kam tak zase brečela, že jed nemůže že je to daleko takže dovolenou taky ne.Prosím o anonym nemusí mě rodina poznat podle té dovolené
Tak jsem pročetla diskusi…tak to je tchyně zralá tak akorát na kostkový cukr
Jak ti tu holky radily, trápíš se s tím a stejně sklidíš nevděk, dej jí nějaké ty potraviny nebo kosmetiku a nazdar ![]()
Ty pivní lázně jsou boží, akorát momentálně mi zdraví nedovolí tam jet.Byli jsme sami v páře pak spolu v dřevěné vaně s pivní pěnou a popíjeli pivínko. Užili jsme si to jak za mlada
.
@Anonymní píše:
@bamba krásný je i zámek v Libochovicích ten vřele doporučuji a do lázní bych jela hned
To je taky od nás drobet z ruky.
@Paoloska píše:
Tak jsem pročetla diskusi…tak to je tchyně zralá tak akorát na kostkový cukrJak ti tu holky radily, trápíš se s tím a stejně sklidíš nevděk, dej jí nějaké ty potraviny nebo kosmetiku a nazdar
hele já to právě vzdala a výběr dárku nechám na manžela, ty termomísy prý má už dvě ![]()
@Anonymní píše:
hele já to právě vzdala a výběr dárku nechám na manžela, ty termomísy prý má už dvě
@bamba to je skvělý, že jste si to užili
ty Libochovice jedině spojit třeba s Prahou ![]()
Fakt vůbec neuklízí? Co tak třeba ten kulatý mop na vytírání s tím ždímacím kýblem. To je taky super věcička. Vytřeno je za chvilku a co je hlavní u nás, brzo suché. Nebo vysavač na okna, taky dobrý pomocník pro starce.
Mám taky takovou tchýni, pořád říká, že nic nechce, nic nepotřebuje, žádný koníčky nemá, jenom doma čučí na telku, ani vitamíny nechce, nic…no tak prostě letos pod stromkem mít nic nebude…tipuju, že budeme nevděční a sobečtí a tak ![]()
@debra.morgan píše:
Mám taky takovou tchýni, pořád říká, že nic nechce, nic nepotřebuje, žádný koníčky nemá, jenom doma čučí na telku, ani vitamíny nechce, nic…no tak prostě letos pod stromkem mít nic nebude…tipuju, že budeme nevděční a sobečtí a tak
Holky, věřte tomu, že 99% z nás fakt nic nechceme.Ono jaksi dostat někdy i dost drahou věc, kterou nevyužijeme, když budu mluvit za sebe, tak pak je mi akorát líto, že děti utrácejí. Fakt stačí šampoň, nebo nějaká parfémová voda.
@bamba píše:
Fakt vůbec neuklízí? Co tak třeba ten kulatý mop na vytírání s tím ždímacím kýblem. To je taky super věcička. Vytřeno je za chvilku a co je hlavní u nás, brzo suché. Nebo vysavač na okna, taky dobrý pomocník pro starce.
ne neuklízí fakt ne, co neuklidí tchán tak uklizený není a ten mop mám je úžasný já ho miluju, nejdřív, že ho chce jí ho objednala k svátku a týden předtím scéna, že ho nepotřebuje a je to krám no tak mi tu leží holt jako náhradní
@bamba píše:
Ty pivní lázně jsou boží, akorát momentálně mi zdraví nedovolí tam jet.Byli jsme sami v páře pak spolu v dřevěné vaně s pivní pěnou a popíjeli pivínko. Užili jsme si to jak za mlada.
Pivní lázně jsou fajn…ale po zkušenosti, taky jsme je dostaly…tak je daruji vždy i s poukázkou na večeři.
@bamba píše:
Holky, věřte tomu, že 99% z nás fakt nic nechceme.Ono jaksi dostat někdy i dost drahou věc, kterou nevyužijeme, když budu mluvit za sebe, tak pak je mi akorát líto, že děti utrácejí. Fakt stačí šampoň, nebo nějaká parfémová voda.
Já se teda pomalu přesouvám do generace tchýní a já budu asi to 1%. Těším se na dárečky typu masáž, výlet apod. Samozřejmě nevyžaduju, ale potěší mě to. Už dnes svým ambiciózním synům nenápadně podsouvám, že mě klidně k padesátinám mohou poslat do lázní
![]()
Jeden rok jsme dostali poukaz do Dětenic, fajn výlet, vypadli jsme z baráku, ale bylo to hodně daleko.Pak do pivních lázní, super, určtě si tam ještě zajedem.