Dárek k Vánocům pro tchýni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bamba
15.12.15 21:09
@Anonymní píše:
já bych dárky taky nejradši zakázala, nebaví mě vymýšlet, hlavně letos mi to fakt nejde

Jeden rok jsme dostali poukaz do Dětenic, fajn výlet, vypadli jsme z baráku, ale bylo to hodně daleko.Pak do pivních lázní, super, určtě si tam ještě zajedem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.15 21:15

@bamba krásný je i zámek v Libochovicích ten vřele doporučuji a do lázní bych jela hned

• Citovat
  • Upravit
9994
15.12.15 21:19
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuju poradit co za dárek tchýni, měli jsem objednaný kabát a ten není a nebude :zed: :zed: :zed: a mě nic nenapadá. Všechny elektrospotřebiče má a nový odkládá s tím, že jsou to krámy, oblečeního má hromady, koníčky žádný, nic jí nebaví nic nedělá, na výlety nejezdí, sladký nejí, na masáže atd by nešla, nedávno brečela že chce na Slovensko na dovolenou a když jsme jí řekli, že ano že si může vybrat kam tak zase brečela, že jed nemůže že je to daleko takže dovolenou taky ne.Prosím o anonym nemusí mě rodina poznat podle té dovolené

Tak jsem pročetla diskusi…tak to je tchyně zralá tak akorát na kostkový cukr :roll: Jak ti tu holky radily, trápíš se s tím a stejně sklidíš nevděk, dej jí nějaké ty potraviny nebo kosmetiku a nazdar :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
15.12.15 21:20

Ty pivní lázně jsou boží, akorát momentálně mi zdraví nedovolí tam jet.Byli jsme sami v páře pak spolu v dřevěné vaně s pivní pěnou a popíjeli pivínko. Užili jsme si to jak za mlada :oops:.

• Citovat
  • Upravit
bamba
15.12.15 21:22
@Anonymní píše:
@bamba krásný je i zámek v Libochovicích ten vřele doporučuji a do lázní bych jela hned

To je taky od nás drobet z ruky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.15 21:22
@Paoloska píše:
Tak jsem pročetla diskusi…tak to je tchyně zralá tak akorát na kostkový cukr :roll: Jak ti tu holky radily, trápíš se s tím a stejně sklidíš nevděk, dej jí nějaké ty potraviny nebo kosmetiku a nazdar :mavam:

hele já to právě vzdala a výběr dárku nechám na manžela, ty termomísy prý má už dvě :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
9994
15.12.15 21:24
@Anonymní píše:
hele já to právě vzdala a výběr dárku nechám na manžela, ty termomísy prý má už dvě :pocitac:
:palec: dobře jsi udělala :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.15 21:24

@bamba to je skvělý, že jste si to užili ;) ty Libochovice jedině spojit třeba s Prahou :think:

• Citovat
  • Upravit
bamba
15.12.15 21:25

Fakt vůbec neuklízí? Co tak třeba ten kulatý mop na vytírání s tím ždímacím kýblem. To je taky super věcička. Vytřeno je za chvilku a co je hlavní u nás, brzo suché. Nebo vysavač na okna, taky dobrý pomocník pro starce.

• Citovat
  • Upravit
24992
15.12.15 21:35

Mám taky takovou tchýni, pořád říká, že nic nechce, nic nepotřebuje, žádný koníčky nemá, jenom doma čučí na telku, ani vitamíny nechce, nic…no tak prostě letos pod stromkem mít nic nebude…tipuju, že budeme nevděční a sobečtí a tak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
15.12.15 21:37
@debra.morgan píše:
Mám taky takovou tchýni, pořád říká, že nic nechce, nic nepotřebuje, žádný koníčky nemá, jenom doma čučí na telku, ani vitamíny nechce, nic…no tak prostě letos pod stromkem mít nic nebude…tipuju, že budeme nevděční a sobečtí a tak :zed:
:pocitac: :pocitac: :pocitac: :roll:
Jako moje tchyně taky říká, že nic nechce, ale spíš tak ze setrvačnosti. Z dárků má nakonec vždycky radost. Tuším, že chce mít prostě překvapení ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
15.12.15 21:55

Holky, věřte tomu, že 99% z nás fakt nic nechceme.Ono jaksi dostat někdy i dost drahou věc, kterou nevyužijeme, když budu mluvit za sebe, tak pak je mi akorát líto, že děti utrácejí. Fakt stačí šampoň, nebo nějaká parfémová voda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.15 21:58
@bamba píše:
Fakt vůbec neuklízí? Co tak třeba ten kulatý mop na vytírání s tím ždímacím kýblem. To je taky super věcička. Vytřeno je za chvilku a co je hlavní u nás, brzo suché. Nebo vysavač na okna, taky dobrý pomocník pro starce.

ne neuklízí fakt ne, co neuklidí tchán tak uklizený není a ten mop mám je úžasný já ho miluju, nejdřív, že ho chce jí ho objednala k svátku a týden předtím scéna, že ho nepotřebuje a je to krám no tak mi tu leží holt jako náhradní

• Citovat
  • Upravit
13142
16.12.15 07:57
@bamba píše:
Ty pivní lázně jsou boží, akorát momentálně mi zdraví nedovolí tam jet.Byli jsme sami v páře pak spolu v dřevěné vaně s pivní pěnou a popíjeli pivínko. Užili jsme si to jak za mlada :oops:.

Pivní lázně jsou fajn…ale po zkušenosti, taky jsme je dostaly…tak je daruji vždy i s poukázkou na večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
16.12.15 12:43
@bamba píše:
Holky, věřte tomu, že 99% z nás fakt nic nechceme.Ono jaksi dostat někdy i dost drahou věc, kterou nevyužijeme, když budu mluvit za sebe, tak pak je mi akorát líto, že děti utrácejí. Fakt stačí šampoň, nebo nějaká parfémová voda.

Já se teda pomalu přesouvám do generace tchýní a já budu asi to 1%. Těším se na dárečky typu masáž, výlet apod. Samozřejmě nevyžaduju, ale potěší mě to. Už dnes svým ambiciózním synům nenápadně podsouvám, že mě klidně k padesátinám mohou poslat do lázní :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný