Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
******Potřebuju poradit. Švagr (19) se zbláznil do airsoftu. Jelikož mě zatím nic lepšího nenapadlo, chtěla bych mu k Vánocům předplatit časopis s touhle tématikou.
Jenže kámen úrazu je v tom, že jsem vygooglila jen jeden a ten už neexistuje.
Tak se obracím na vás. Nevíte někdo o časopisu s airsoftovou tématikou?
Děkuju všem******
vesna To raději zajdi do nějakého shopu a kup mu něco k tomu (ovšem to by chtělo vědět CO už má a co by chtěl). Časopis dle mého je zbytečný - většinu informací shání nadšenci na netu. ![]()
IvaV píše:
vesna To raději zajdi do nějakého shopu a kup mu něco k tomu (ovšem to by chtělo vědět CO už má a co by chtěl). Časopis dle mého je zbytečný - většinu informací shání nadšenci na netu.
To jsem si naběhla vloni. Napsal si, co by chtěl. Já za to vyplácla 1200,– a to jsem to objednávala výhodně v akcích na netu. Chtěla jsem mu dát vloni dárky za víc, protože pomáhal manžovi při rekonstrukci. No a nakonec jsem si vyslechla, jak je to všechno špatně.
Tak jsem se zařekla, že už mu nic takhle kupovat nebudu a dárek bude mít max za 500,– Kč. ![]()
Tak kup balik kulicek
anebo maskace
To se hodi vzdycky ![]()
Ja mam doma trochu starsiho blazna
(34)
Jinak neoficiální hymnu českých airsoftových klubů najdete na YouTube tady:
http://www.youtube.com/watch?…
Co mu tak u vydavatelství „Česká muzika“ objednat cédéčko s touto muzikou?
Vesna No jo nooo to pak je těžko jak je takhle rozmazlený.
Pak bych to fakt řešila pytlíkem kuliček (ale ty jsou taky různý druhy pokud vím).
Juro No ti nevím tohle ti mladí asi mít za hymnu nebudou. ![]()
Ivo souhlas, to se týká tak mojí generace…
Ale třeba jsem se divil, že kdejaká smažka tak před osmi lety poslouchala Kryla - po tom, co ho přezpíval Landa… ![]()
Takže nikdy neříkej nikdy.