Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja myslim ze urcite, zraci darky mam ja osobne moc rada
Vubec kdyz to sama vytvoris!
Ty znáš příbuzné nejlépe, tak asi víš jak budou reagovat. Mě by ses do noty trefila (jak pralinkama tak kosmetikou:). Osobně mám vytvořené dárky nejraději, nebo ty se kterýma vím, že je práce, protože dotyčný si dal záležet.
Je to stoprocentně výborný nápad, moc hezký!!!
Já bych měla radost velikou za takový dárek!!!
Jééé, nechtěla bys mi také nějaký takový dáreček vytvořit?
Mňam ![]()
Myslím, že je to super, určitě by mě takový dáreček od srdce moc potěšil ![]()
Když dávám papací, mnou ručně vyráběné dárky, tak jako bonus k dárkům ![]()
@LadyLada píše:
Když dávám papací, mnou ručně vyráběné dárky, tak jako bonus k dárkům
Vždyť zakladatelka psala, že bude dávat kosmetiku a k tomu ty pralinky ![]()
@tterka píše:
Vždyť zakladatelka psala, že bude dávat kosmetiku a k tomu ty pralinky
To sice psala, ale pochopila jsem, že to má být součást dárku, protože suroviny jsou velmi drahé.
Byla bych taky pro nějakou dárkovou krabičku, ted jsem kupovala na strankach notino.cz jsou tam i rozděleny jestli pro muže, ženy, děti..
Já mám ted fajn zkušenost s eshopem, kde prodávají vynikající čokoládu formou dárku. Je to originální, lze nechat napsat vzkaz nebo dát na obal vlastní fotografii apod.
Pro mamku či babičku, sestru je to super dárek ![]()
Zdravim, radeji anonymne. Resim vanocni darky a jde o to, zer letos nechci prilis utracet. Netyka se to manzela a deti, tam je to jine, pak nakukuji hracky pro 2 synovce, se sestrou a svagrem si darky nedavame. Ale zbyvaji tchani, mi rodice a jejich partneri a jeste vyzenena nevlastni dcera od meho otce, takze celkem 7 lidi.
Uvazuji, ze bych kazdemu udelala ozdobny balicek, do ktereho dam kosmetiku Yves Rocher, kterou mam ted moznost nakoupit hodne vyhodne a k tomu bych pridala moje domaci pralinky z belgicke cokolady. Vyroba pralinek je muj konicek, nedelam je kvuli financni narocnosti moc casto, ale pouzivam jen ty nejlepsi suroviny a pribuzni je miluji a tvrdi, ze jsou chutnejsi nez z profi pralinkaren. Tak by to byl takovy darek od srdce, myslite, ze je to dobra volba?