Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@adresa přesně vidím to stejně, zajít kouknout na trhy dát si punč medovinku pobavit se, to vydá za tisíc dárku (njelepší dárky jsou podle mě stejně zážitky ) a není nad prochechtaný večer u vína
![]()
@MilenaP Já kupovala kamarádce (přítelkyni mého bratra) rukavice a šálu. A druhé kamarádce modrý lehký šátek a k tomu ve stejné barvě naušnice (bižu samozřejmě
). Obojí potěšilo ![]()
Mě osobně by potěšila knížka (ráda čtu Agathu Christie), dobrá káva nebo víno, hrnek na kafe nebo konvička, skleničky na víno, karafa, kosmetický balíček,..
My už si posledních pár let s dospělými, v rámci prevence hromadění nesmyslů a nechtěných dárků, nadělujeme jen knížky a jedlé dárky - ale spíš něco originálního, i když káva a čaj asi nikdy neurazí, teď máme třeba pro babičky a tety nakoupené sirupy s pravým zlatem a esenciální oleje v krystalech do jídla.
Dětí se to samozřejmě netýká, ty mají hromádku klasických dárků - slečna si napsala o poníky z My Little Pony, dostane taky pár knížek, lego a pískovací obrázky.
Zdravím, prosím o tip na dárek pro skoro 9-ti letého chlapce.. limit do 300-400 kč, má rád lego a společenských her má celkem dost (přesto i kdyby vás nějaká originální napadla, budu ráda) ![]()
Dárek pro kluka bohužel neporadím, mám dceru
Ale chci doplnit k tomu, co jsem psala předtím. Dávala jsem odkaz na stránky jakvybratdarek.cz, a teď jsem si všimla, že tam je soutěž o toaletku Lacoste. Bohužel jsem si všimla pozdě, končí už zítra, ale lepší pozdě než nikdy. Kdo šetří každou korunu, může zkustit štěstí a třeba vyhraje, parfém se podle mě vždycky hodí - pro mamku, babičku, sestru…
Ještě sem zkusím dát odkaz přímo na tu soutěž, snad se to může http://jakvybratdarek.cz/…cni-souteze/
@NikysekR Tak to jsou parádní nápady
super děkuji moc. Nevím co vybrat
Je pravda, že ty kosmetické balíčky bych mohla namyslet ![]()
@MilenaP Tak to jsem ráda, že jsem trošku pomohla
. Někdy je to vymýšlení dárků boj, já to znám ![]()
@NikysekR Je to strašnej boj..hlavně letos mě stresuje, že to všichni řeší už ted
a už jsem se rozhodla, vyžeším ženy kosmetikou, to nikoho neurazí ![]()
Holky, nechcete si zasoutěžit o tyčový mixér?
Třeba by se hodil jako milý povánoční dárek
https://www.emimino.cz/…017-recepty/
@MilenaP Je to boj, to je pravda. Já letos budu řešit kamárádky jednotně. Myslím, že by nikoho nemusel třeba urazit kávový peeling Bodybescub nebo nebo nějaká kosmetika z Lush ![]()
Letos jsme si řekli, ža moc dárků kupovat nebudeme, jelikož si to pak děti neužijí. A prarodičům jsem koupila doplněk stravy kolagen od rosenpharma a myslím, že budou všicbni spokojeni, hlavní bude, že se všichni sejdeme a budeme spolu ![]()