Dárky na Vánoce 2017

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1193
30.10.17 10:06

Dárky - Vánoce 2017

Ahoj holky, nastal čas… A já jsem v koncích, snažím se vymyslet originální dárek na vánoce, problém je že všichni všechno mají a co nemají tak si koupí během roku (s penězi problém není)… Ale i přes to dárky sehnat musím, takže vás žádám o inspiraci. Nápady mám akorát na dárky pro 10ti letou princeznu, jinak jsem v pr… Co vy kupujete rodičům a přítelovi/manželovi? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1080
30.10.17 10:13

Kupuji knihy, kosmetiku, děláme pro babičky kalendář s fotkami a pak hodně vyrábím. Home made dárky si nekoupí:-) Jen kupované bude mít akorát dcera. Jestli se k tomu příští rok dokopu, tak bude home made i kosmetika :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
30.10.17 10:21

A co domácího vyrábíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
30.10.17 10:36

@Ennny Háčkuji, dělám domácí likér, vánoční paštiku, pečený čaj a s dcerou perníkové zvonky. Naši i tchánovci si vše co chtějí nebo potřebují koupí, tak se snažím dávat to co si prostě koupit nemohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
30.10.17 10:42

@Zdendula82 loni jsem taky dělala pečený čaj a koupila jsem jim k tomu los a všichni byli spokojení…jaký liker děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
30.10.17 10:48

@Ennny Z aronie, takže je nejen dobrý ale i zdravý ;) Losy jsem loni taky kupovala, ale letos zatím nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
30.10.17 11:37

A jak dlouho vydrží ten pečený čaj? Dáváte pak do lednice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
31.10.17 14:15

S partnerem si dáme letos opravdu jen maličkost (kupovali jsme minulý měsíc nové auto a ne zrovna levné, takže ho máme i k Vánocům :D ). Mamince mám v plánu koupit nějakou teplou deku a povlečení z mikroplyše. A asi nějaké dobré víno, a dostane hrneček s fotkou dětí a jejich velkou fotku v rámečku. Loni jsme jí kupovali netbook. A kupuji jí k Vánocům často parfém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
31.10.17 21:16

@el.leanor21 A můžu poprosit, jaký nápad máte pro 10 letou slečnu? Mám taky tak starou a zatím mám jen něco, tak nějaká rada by se hodila :) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
5.11.17 10:20

Drogerku, kvalitní sluchátka pro manžela, kávovar dg pro sestru, wellness pobyty jsou taky fajn. Nebo poukázka do hm, takko atd.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7916
5.11.17 10:28

@Evulin mám stejně starou a letos dostane : toaletku se židličkou z Ikeii, Mega bloks Monster high, kabelku, šátek, tričko, nějaké věci na vyrábění, chtěla barevnou prodlužku do pokojíku, tak jsem jí teď objednala z Lidlu, tavnou pistoli taky z Lidlu + náboje, stmívací lampičku, plátna na malování, nějakou kosmetiku, sportovní vak, knížku Deník Mimoňky. Třeba by se něco z toho líbilo i té Tvojí slečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
5.11.17 14:09

@Adull Děkuji za typy…naše slečna až tak velká parádnice není, ale toaletka je dobrý nápad, děník Mimoňky měla půjčený z knihovny, takže vím..chce knížku Roztomilí čibíci, je to o kreslení, plátna též, chodí na kreslení…mám pro ní lego Friends Jezdecký klub, Hatchimals, Pravěké akvárium, Barbie, oblečení, deníček, gumovací fixy, křídy na vlasy, asi taky nějakou kosmetiku, hřeben a dál musím ještě něco vymyslet, je to od nás i od rodiny…takže vymýšlet pro všechny je někdy náročné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
5.11.17 14:13

Já absolutně nemám ani páru co komu koupit :think:.. jediný můj dárek koupený je pro sestru přála si hrozně elektrický kartáček na zuby tak jsem jí ho koupila je to od Frozen ale jinak přítelovi, rodičům, druhé sestře od přítele rodině prostě všem nevím.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.11.17 10:49

Ahoj holky, potrebovala bych od vas radu, inspiraci, co koupit prarodicum, pritelovi, sestre a jejimu pritelovi…nejak mi dochazi napady a letos jsem uz uplne v koncich. :nevim:
Dekuju za rady a preji hezky den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
7.11.17 20:00

Nejlepší by bylo, kdyby si každý napsal přání Ježíškovi, i dospělí…vždy se dá něco vybrat :-) pošlete jim dopis, dá se stáhnout na netu a ať každý povinně napíše, co si přeje :) to dělám i já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný