Dárky na Vánoce 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10631
30.11.17 10:26

:mavam: Tak já už mám pro děti všechny dárky. A dnes mi dorazí balík z vyprodejskladu.eu. Tak jsem zvědavá. Mám tam dvě teplé deky (pro maminku a pro tchýni), župan pro tchýni, osušky pro všechny :D a nějaké drobnosti do kuchyně pro maminku. A nejmladšímu polštářek s Mickey Mousem. Tak snad budu spokojená a nebudu to vracet :?
Ještě čekám další balík z fotoateliéru, objednávala jsem hrnečky s fotkama mých synů a velké fotky (pro maminku a pro tchánovce).
A už mi zbývá vymyslet jen něco pro partnera, tchána a pro mého bráchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
30.11.17 18:04

Ahoooj,

nejlepší jsou dárky od srdce… a milé drobnosti… pokud v rodině nemáte někoho, kdo je na tom finančně špatně a tak mu helfne něco „pořádného“, tak jsou ty Vánoce lepší když jsou o milých věcech… pak je to přelejvání peněz sem a tam… oni vám budou chtít taky něco koupit a oplatit a pak se jede v kupování „krámů“…
Fotky jsou fajn! Vlastní výrobky jsou krásné… dnes je všude plno návodů…
Já mám třeba ráda když mi teta dá vlastní vaječňák, nebo svícen co vyrobí z nějaké skleničky a je hezký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
30.11.17 18:11

My si se sourozenci přestáváme dávat dárky nějaké větší hodnoty, protože pak je to stres - vymýšlíš čím bys komu co oplatila… lepší jsou ty drobnosti od srdce. Já umím dělat krásné, bohaté hvězdy z korálků tak je dávám všem ženský z rodiny - ty si je pak dávají na stromek a každý rok jich mají víc a víc. Dětem z rodiny dáváme praktické věci (plínky pro miminka, pyžamo, Lego…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.12.17 18:47

Ja jsem udelala fotoalbum, kde je hlavnim tematem dcera a rodinne chvile…ke kazde fotce jsem napsala treba vtipne historky co se staly apod…a tchanovcum davame kalendar tvoreny z fotek…myslim, ze to neni spatne…taky uz mi dochazi napady co davat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
5.12.17 10:44

@KvapilovaTT Já mamce kupovala krásně teplou deku, novou osušku, parfém a dostane hrneček s fotkami mých synů a velkou fotku do rámečku ;)
Jinak pro tchyni mám taky osušku a deku, župan, dekorativní hrnek s podšálkem, a stejně jako moje mamka dostane fotku dětí plus ten hrnek. A nějaké dobré víno. A chci oběma vyrobit domácí vaječný likér.
Jinak tchánovi jsme vloni kupovali taky župan, trika, kosmetiku, oba společně dostali kalendář s fotkami dětí, jeden rok jsme jim kupovali nový foťák, meteostanici, toustovač plus topinkovač, ložní povlečení.. Dál už si nevzpomenu :think:. Mamce jsme minulá léta kupovali nový netbook, mobil, cd přehrávač, pánvičku, keramické nože.. Snad jsem aspoň trošku poradila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Broskvicka-VV
9.12.17 17:57

Máme syna 2,5 roku- tak pro inspiraci ostatním když máš už 10-ti letou dcerku :) tomu jsme koupili, župan, pyžama, takové to kolo bez šlapadel, malé branky na fotbal, zvukovou knížku z lidlu s motorovými prostředky, a ještě chceme koupit šipky (vášnivý hráč po dědečkovi) a traktor :-) příteli jsem koupila ponožky, termoprádlo, poukaz do restaurace na tatarák a peněženku (jelikož jsme v červnu koupili barák tak si moc dárku dávat nebudeme) :-) tchanovi jsme koupili el. mlýnek na kávu + balik kvalitní kávy, tchyni ještě nevíme co, ale pozvali jsme je na vánoce i s večeří :-) mojí mamce kosmetiku a velké hodiny a tatkovi jen nějakou dobrou láhev a maličkost :-) máme obří rodinu, ale nedáváme si všichni dárky, to by byly každý rok tisícove a tisícove vánoce :lol: :lol: snad jsem aspoň trošku poradila :)

• Citovat
  • Upravit
1364
10.12.17 20:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
13.12.17 11:01

@KvapilovaTT Taky mám multifunkční hrnec a i moje mamka ho má. Já mám ECG a mamka Tefal.
Mamka má tento: https://www.euronics.cz/…070/p371881/?…

A já tento: https://www.mall.cz/…e/ecg-mh-158?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
19.12.17 17:10
@KvapilovaTT píše:
Díky holky moc :-* :srdce: :* :srdce:
A přeji krásné Vánoce :mavam: :srdce:

Tobě taky :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit