Daruje někdo hračku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já osobně s tím problém nemám a hračky klidně pošlu. Ale nevím, proč zakládáš takovouto diskuzi anonymně… myslím, že mnohým uživatelkám to tady bude vadit a nebude působit moc důvěryhodně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat zda někdo nevyřazuje hračky po prckovi? Ja jsem úplně sama, chlap od nás odesel, rodiče, prarodiče, ani žádné známe nemám, mám dvě holčičky a jedna bude mít za chvíli narozeniny, jeden rok. Do nedávná jsme byli v azylovém domě, před pár měsíci jsme odešli a teď, když zaplatím drahy nájem, tak mi skoro nic nezbyde. Doufám, že se někdo ozve, daruje nějaké veci, které by třeba skončili v koši a udělá tak radost dcerce, pro kterou si nemůžu dovolit koupit ani panenku. Děkuji moc
napiš mi sz, měla bys zájem i o plyšáky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napiš SZ a odkud jsi. Můžu darovat hračky, plyšáky i oblečení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat zda někdo nevyřazuje hračky po prckovi? Ja jsem úplně sama, chlap od nás odesel, rodiče, prarodiče, ani žádné známe nemám, mám dvě holčičky a jedna bude mít za chvíli narozeniny, jeden rok. Do nedávná jsme byli v azylovém domě, před pár měsíci jsme odešli a teď, když zaplatím drahy nájem, tak mi skoro nic nezbyde. Doufám, že se někdo ozve, daruje nějaké veci, které by třeba skončili v koši a udělá tak radost dcerce, pro kterou si nemůžu dovolit koupit ani panenku. Děkuji moc
A odkud jsi? pár drobností pro takhle malou holčičku mám a zrovna jsem uvažovala, kam to vyhodím. Pokud nevadí, že to není top stav, tak se toho u nás najde víc, i nějací plyšáčci atd. Tak se ozvi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@azaleila píše:
Já osobně s tím problém nemám a hračky klidně pošlu. Ale nevím, proč zakládáš takovouto diskuzi anonymně… myslím, že mnohým uživatelkám to tady bude vadit a nebude působit moc důvěryhodně…
Anonymní asi pro to, že se za to stydím, že jsem takto dopadla.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Anonymní asi pro to, že se za to stydím, že jsem takto dopadla.
To chapu, je to tezke. Kolik je holcickam a odkud jsi? Mohu poslat boticky, hracky i obleceni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Posli SZ s adresou a napis kolik je holkam let, mam spoustu veci ![]()
- Citovat
- Upravit
@werakla píše:
Kolik je holčičkám let?
Malé bude 1 rok a větší 3 roky.
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!