Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To budou už 4 měsíční, ne? Měla jsem za to, že se odstavují ve dvou měsících…
No 2 měsíce je uplné minimum…běžné je ve 3 měsících. ale vzhkedem k tomu že jsou trochu menší než jiná koťátka tak 3,5 měsíce vůbec nebude od věci… ![]()
Mám dali kotě sotva 4týdenní, a to už 2 udali. Nechtěli je. Kdo ví, jak by dopadla. Když ho chlap přivezl, tak měřilo sotva 15cm. Krmila jsem ho stříkačkou jako mimino. Nosila ho na břiše v kapse, abychom ho někde nezašlápli.
Můžeš je dát do Vánočního kolotoče
.
Né dělám si srandu. Mi by se strašně líbilo koťátko doma, ale muž zakazuje, měli jsme kdysi kočku a naši protivné sousedce strašně vadí, tak to nejde, jinak bych si jedno zamluvila, kvůli sousedce asi nechce další kočku dovolit.
Tak ať rostou a někde je udáš, kde jim bude dobře.
Chudiny maly… K Vanocum
aby neskoncila kotata v utulku, az se jich po Vanocich decka nabazi ![]()
To se hned pridam ![]()
Pridala se k nam po ceste domu kocicka/kocourek
krasna, cernobila pritulna, hodna, deti neskrabe v pohode.Ma tak 4-5 mesicu? Uz kocourka mame, tak bych ji poslala dal
Jo a taky tu mame kluka rocniho civavu, toho bych taky nejradeji poslala dal
Mame tu zverinec, ja mam dva sve pejsky a kocoura. Takze kdyby mel nekdo zajem
Vsetin. ![]()
@Kelsey píše:
@blorchi čivavu si našla kde
To je slozita, poridila si ho sestra
ktera bydli kousek od nas.Jsme na vesnici. Jelikoz jsou v praci a na psa nemaji cas, tak pes putuje na tyden k nam, pak se jde projit zase k ni, ale obratem je u nas
kdyz jsem rekla ze si ho maji hlidat, ze me nebavi ho hlidat(hodne steka na kolemjdouci) tak mi rekl jeji muz at ho prodam ze ho nechce
No jenze co ted.Psa je mi lito, ale opravdu ho nemuzu tady mit donekonecka, ![]()
@MiskaKosa píše:
Chudiny maly… K Vanocumaby neskoncila kotata v utulku, az se jich po Vanocich decka nabazi
No tak, to snad né. Když pořizuju dětem zvířátko musím počítat s tím že jí chci i já jako rodič. Pořizovat dětem zvíře které nechci v baráku, jen kvůli dětem nejde ne. Když se děti přestanou starat, nezajímat tak má pořád zvíře mě
. A kočka je hoodně nenáročné zvíře.. takové samostatné jednotky stačí jim plná miska a když se chtěj pomazlit tak se vnutějí chtě nechtě.. když se s ní chceš pomazlit ty a nemá náladu.. tak máš smůlu
![]()
Nemusí být k vánocům, to je jen návrh vzhledem k tomu že to tak přibližně vychází =). Plakáty vyvěsím až povyrostou…
@blorchi píše:
To je slozita, poridila si ho sestraktera bydli kousek od nas.Jsme na vesnici. Jelikoz jsou v praci a na psa nemaji cas, tak pes putuje na tyden k nam, pak se jde projit zase k ni, ale obratem je u nas
kdyz jsem rekla ze si ho maji hlidat, ze me nebavi ho hlidat(hodne steka na kolemjdouci) tak mi rekl jeji muz at ho prodam ze ho nechce
No jenze co ted.Psa je mi lito, ale opravdu ho nemuzu tady mit donekonecka,
Jakej to je čivava?
Koťátka jsem akorát minulý měsíc udala, jedno jsme si nechali, měli jsme 4, mámu už jsme ale kastrovali, nechci fakt řešit udání koťat každou chvíli.
@Petorka No ta naše to stihla po druhé do roka. Koťata měla 3 měsíce, sotva přestala kojit, jeli jsme další týden k vet. a už bylo pozdě. Prý může zabřeznout už 3 týden po porodu. Když nekojí tak i týden. No každopádně tam za 3 týdny jde na kastraci. Ale nevím co říkal, ohledně kojení. Tyhle koťátka budou určitě potřebovat kojit.. ![]()
@TereuliJa píše:
@Petorka No ta naše to stihla po druhé do roka. Koťata měla 3 měsíce, sotva přestala kojit, jeli jsme další týden k vet. a už bylo pozdě. Prý může zabřeznout už 3 týden po porodu. Když nekojí tak i týden. No každopádně tam za 3 týdny jde na kastraci. Ale nevím co říkal, ohledně kojení. Tyhle koťátka budou určitě potřebovat kojit..
jedině ji držet doma do kastrace, ale pokud neni naučená na kočičí záchod, tak to nejde ![]()
sakra… tak my jsme si přinesli koťátko když mu byl měsíc a půl… paní se jich zbavovala a že je jinak zabije.. dnes má Macíček 8 roků a má 6 kilo- no žádný drobek to není, je strašně velikej (ne tlustej)