Darujete koťátko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
21.8.13 21:06

To budou už 4 měsíční, ne? Měla jsem za to, že se odstavují ve dvou měsících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
21.8.13 21:22

No 2 měsíce je uplné minimum…běžné je ve 3 měsících. ale vzhkedem k tomu že jsou trochu menší než jiná koťátka tak 3,5 měsíce vůbec nebude od věci… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
21.8.13 22:21

Mám dali kotě sotva 4týdenní, a to už 2 udali. Nechtěli je. Kdo ví, jak by dopadla. Když ho chlap přivezl, tak měřilo sotva 15cm. Krmila jsem ho stříkačkou jako mimino. Nosila ho na břiše v kapse, abychom ho někde nezašlápli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.8.13 22:36

Můžeš je dát do Vánočního kolotoče :lol:.
Né dělám si srandu. Mi by se strašně líbilo koťátko doma, ale muž zakazuje, měli jsme kdysi kočku a naši protivné sousedce strašně vadí, tak to nejde, jinak bych si jedno zamluvila, kvůli sousedce asi nechce další kočku dovolit.
Tak ať rostou a někde je udáš, kde jim bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
21.8.13 22:39

Chudiny maly… K Vanocum :zed: aby neskoncila kotata v utulku, az se jich po Vanocich decka nabazi :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
21.8.13 22:40

To se hned pridam :lol:

Pridala se k nam po ceste domu kocicka/kocourek :nevim: krasna, cernobila pritulna, hodna, deti neskrabe v pohode.Ma tak 4-5 mesicu? Uz kocourka mame, tak bych ji poslala dal ;) Jo a taky tu mame kluka rocniho civavu, toho bych taky nejradeji poslala dal :cert: Mame tu zverinec, ja mam dva sve pejsky a kocoura. Takze kdyby mel nekdo zajem :kytka: :kytka: Vsetin. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
74217
21.8.13 22:42

@blorchi čivavu si našla kde 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
21.8.13 22:46
@Kelsey píše:
@blorchi čivavu si našla kde 8o

To je slozita, poridila si ho sestra :roll: ktera bydli kousek od nas.Jsme na vesnici. Jelikoz jsou v praci a na psa nemaji cas, tak pes putuje na tyden k nam, pak se jde projit zase k ni, ale obratem je u nas :roll: kdyz jsem rekla ze si ho maji hlidat, ze me nebavi ho hlidat(hodne steka na kolemjdouci) tak mi rekl jeji muz at ho prodam ze ho nechce :roll: No jenze co ted.Psa je mi lito, ale opravdu ho nemuzu tady mit donekonecka, :?

• Citovat
  • Upravit
2090
21.8.13 23:06
@MiskaKosa píše:
Chudiny maly… K Vanocum :zed: aby neskoncila kotata v utulku, az se jich po Vanocich decka nabazi :pocitac:

No tak, to snad né. Když pořizuju dětem zvířátko musím počítat s tím že jí chci i já jako rodič. Pořizovat dětem zvíře které nechci v baráku, jen kvůli dětem nejde ne. Když se děti přestanou starat, nezajímat tak má pořád zvíře mě :D. A kočka je hoodně nenáročné zvíře.. takové samostatné jednotky stačí jim plná miska a když se chtěj pomazlit tak se vnutějí chtě nechtě.. když se s ní chceš pomazlit ty a nemá náladu.. tak máš smůlu 8) ;)
Nemusí být k vánocům, to je jen návrh vzhledem k tomu že to tak přibližně vychází =). Plakáty vyvěsím až povyrostou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
21.8.13 23:14
@blorchi píše:
To je slozita, poridila si ho sestra :roll: ktera bydli kousek od nas.Jsme na vesnici. Jelikoz jsou v praci a na psa nemaji cas, tak pes putuje na tyden k nam, pak se jde projit zase k ni, ale obratem je u nas :roll: kdyz jsem rekla ze si ho maji hlidat, ze me nebavi ho hlidat(hodne steka na kolemjdouci) tak mi rekl jeji muz at ho prodam ze ho nechce :roll: No jenze co ted.Psa je mi lito, ale opravdu ho nemuzu tady mit donekonecka, :?

Jakej to je čivava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
21.8.13 23:16

Koťátka jsem akorát minulý měsíc udala, jedno jsme si nechali, měli jsme 4, mámu už jsme ale kastrovali, nechci fakt řešit udání koťat každou chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
21.8.13 23:21

@Petorka No ta naše to stihla po druhé do roka. Koťata měla 3 měsíce, sotva přestala kojit, jeli jsme další týden k vet. a už bylo pozdě. Prý může zabřeznout už 3 týden po porodu. Když nekojí tak i týden. No každopádně tam za 3 týdny jde na kastraci. Ale nevím co říkal, ohledně kojení. Tyhle koťátka budou určitě potřebovat kojit.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.8.13 23:24
@TereuliJa píše:
@Petorka No ta naše to stihla po druhé do roka. Koťata měla 3 měsíce, sotva přestala kojit, jeli jsme další týden k vet. a už bylo pozdě. Prý může zabřeznout už 3 týden po porodu. Když nekojí tak i týden. No každopádně tam za 3 týdny jde na kastraci. Ale nevím co říkal, ohledně kojení. Tyhle koťátka budou určitě potřebovat kojit.. :roll:

jedině ji držet doma do kastrace, ale pokud neni naučená na kočičí záchod, tak to nejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
12.10.13 22:48

:D sakra… tak my jsme si přinesli koťátko když mu byl měsíc a půl… paní se jich zbavovala a že je jinak zabije.. dnes má Macíček 8 roků a má 6 kilo- no žádný drobek to není, je strašně velikej (ne tlustej)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.10.13 22:50

Jsou krásní, nechej si je mazlíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie