Kočky a záhony

25172
17.4.12 09:17

kočky a záhony

Ahoj maminky zahradnice. Už minulý rok jsme si udělali „záhon“. Jen malej. A kočky do něj samozřejmě začali chodit. Letos jsme záhon zvětšily, abych měla domácí zeleninu hlavně pro malou … a zase tam chodí. Uděla jsem kolem takový plůtek z provázku, ale stejně se tam dostanou. Sousedka mi doporučila na noc zalít, že do morkého nepůjdou. Ale ty potvůrky tam jdou i když je morký. Sami kočku máme a mám je ráda, ale takhle mi nic nevyroste. Němáte něco osvědčenéhé: Strašáká nebo tak něco?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
17.4.12 09:19

Ahoj, my v zahradnictví kupovali postřik, bylo to přímo proti kočkám, že je to bude odpuzovat, nějaký smrad, co jim vadil. Navíc netoxické, zelenině ani kytkám to neublížilo.. Ale na název už si nevzpomenu..zkus se poptam přímo v zahrádkářských potřebách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.4.12 09:23

Netkanou textilii? Jak nebudou moct hrabat, tak je to přestane bavit…
Nad strašákem ani neuvažuj, kočky nejsou blbé a prokouknou to=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25172
17.4.12 09:23

NEtušila jsem, že něco takového existuje :) Díky ta tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.4.12 09:25
@avm3 píše:
NEtušila jsem, že něco takového existuje :) Díky ta tip

Něco podobného to bylo, mrkni: http://www.limbursky.cz/…a-psum-500ml. na tom našem bylo přímo, že je to určeno pro záhony, netoxické, že se může i v místech, kde se něco pěstuje, že to neškodí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25172
17.4.12 09:29
@Pipet píše:
Netkanou textilii? Jak nebudou moct hrabat, tak je to přestane bavit…
Nad strašákem ani neuvažuj, kočky nejsou blbé a prokouknou to=)

Netkanka mě taky napadla … uvidím, co sprej …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
19.4.12 15:02

netkaná textílie je nejlepší a taky nemusíš plevelit :lol: Strašák na kočku fakt nezabere, jedině, že bys měla uprostřed záhonu živýho psa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25172
20.4.12 07:57
@Dorianne píše:
netkaná textílie je nejlepší a taky nemusíš plevelit :lol: Strašák na kočku fakt nezabere, jedině, že bys měla uprostřed záhonu živýho psa :mrgreen:

Ale nějakýho agresivního. Naši mají kocoura a psa a jsou to nějvětší kamarádi :)
Děkuji všem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný