Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Je tu někdo, kdo by měl zájem o malé koťátko? Jedno je dlouhosrsté, vypadá jako britka, a další černobílé delší srst. Jen do dobrých rukou. V případě zájmu SZ.
V zájmu fyzického i psychického zdraví těch koťat je dávej od mámy pryč až po 12. týdnu života.
@annlady píše:
V zájmu fyzického i psychického zdraví těch koťat je dávej od mámy pryč až po 12. týdnu života.
Souhlas. A pak kastruj a dál nemnož 🙏🏻
Hoď je i s fotkama na sbazar nebo bazoš. Takhle udávám koťata bez problémů. Hodně záleží, co k tomu napíšeš za text. Dej hodně informací o koťatech, věku, stravě, důvod, proč jim hledáš domov. A co nejhezčí fotky.
@Janli píše:
Hoď je i s fotkama na sbazar nebo bazoš. Takhle udávám koťata bez problémů. Hodně záleží, co k tomu napíšeš za text. Dej hodně informací o koťatech, věku, stravě, důvod, proč jim hledáš domov. A co nejhezčí fotky.
Díky, zkusím to.
@Suelinda píše:
Souhlas. A pak kastruj a dál nemnož 🙏🏻
Prosím tě, já je nemnožím, ujala jsem se jich.
@jannina1 píše:
Prosím tě, já je nemnožím, ujala jsem se jich.
Neřeš to. Já tady dostala sodu už tolikrát….. Jen doufám, že ty dámy taky přiloží ruku k dílu a postarají se o bezprizorní kočky…..
@Janli píše:
Neřeš to. Já tady dostala sodu už tolikrát….. Jen doufám, že ty dámy taky přiloží ruku k dílu a postarají se o bezprizorní kočky…..
Přesně! Domů by si je nikdo nevzal jen blbě pindají. Ale neřeším…