Daruji koťátka

7257
17.10.22 11:32

Daruji koťátka

Je tu někdo, kdo by měl zájem o malé koťátko? Jedno je dlouhosrsté, vypadá jako britka, a další černobílé delší srst. Jen do dobrých rukou. V případě zájmu SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3139
17.10.22 12:12

V zájmu fyzického i psychického zdraví těch koťat je dávej od mámy pryč až po 12. týdnu života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
17.10.22 12:44
@annlady píše:
V zájmu fyzického i psychického zdraví těch koťat je dávej od mámy pryč až po 12. týdnu života.

Souhlas. A pak kastruj a dál nemnož 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.10.22 14:04

Hoď je i s fotkama na sbazar nebo bazoš. Takhle udávám koťata bez problémů. Hodně záleží, co k tomu napíšeš za text. Dej hodně informací o koťatech, věku, stravě, důvod, proč jim hledáš domov. A co nejhezčí fotky.

• Citovat
  • Upravit
7257
17.10.22 16:28
@Janli píše:
Hoď je i s fotkama na sbazar nebo bazoš. Takhle udávám koťata bez problémů. Hodně záleží, co k tomu napíšeš za text. Dej hodně informací o koťatech, věku, stravě, důvod, proč jim hledáš domov. A co nejhezčí fotky.

Díky, zkusím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.10.22 16:29
@Suelinda píše:
Souhlas. A pak kastruj a dál nemnož 🙏🏻

Prosím tě, já je nemnožím, ujala jsem se jich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.10.22 18:24
@jannina1 píše:
Prosím tě, já je nemnožím, ujala jsem se jich.

Neřeš to. Já tady dostala sodu už tolikrát….. Jen doufám, že ty dámy taky přiloží ruku k dílu a postarají se o bezprizorní kočky…..

• Citovat
  • Upravit
7257
17.10.22 19:06
@Janli píše:
Neřeš to. Já tady dostala sodu už tolikrát….. Jen doufám, že ty dámy taky přiloží ruku k dílu a postarají se o bezprizorní kočky…..

Přesně! Domů by si je nikdo nevzal jen blbě pindají. Ale neřeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný