Dát ho do adopce nebo ne ?

24.7.24 15:21

dát ho do adopce nebo ne ?

Zdravím všechny, předem se omlouvám za nějaké chyby ale napíšu to tak „po lopatě“ nicméně je to pro mě hodně citlivé téma a děkuji všem kteří dočtou až do konce. Mám dvou a půl letého chlapečka s tatínkem nám fungoval vztah krásně až do té doby co přišel na svět malý. Po té už jakoby mě přestal mít rád, brát mě jako svoji ženu, přestal být pozorný a hlavně přestal chtít sex, já mu to takhle trpěla přes dva roky a pořád čekala že se něco stane a všechno se zase vrátí do starých kolejí, nestalo se. Bohužel jsem si našla milence a sex a po nějaké době jsem zjistila že jsem těhotná a nešlo s tím už nic dělat. Musela jsem se tedy odstěhovat s malým do pronájmu a zůstala jsem sama těhotná s chlapečkem, muže se kterým jsem těhotná nechci ani vidět, začala jsem k němu cítit odpor, přemýšlím že miminko dám k adopci ale myslím si že to nedokážu, na druhé straně se o něj asi sama ještě s malým nedokážu postarat finančně, proto nevím jak dál, celé dny brečím a jsem psychicky na dně. Pro miminko nemám zatím ani žádnou výbavu a to jsem teď 28 TT. Opravdu nevím jak dál, chci aby to maličké se mělo dobře jenže nevím jeslti ho dokážu dát pryč a jestli bych si to nevyčítala celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
24.7.24 15:29

To tady máme za tebe rozhodnout nebo co je to za dotaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24632
24.7.24 15:37

To my přece nemůžeme rozhodnout za tebe. Ale podle toho, co píšeš, by mu asi u cizích bylo lépe. Tu adopci zvaž. A hlavně pak řeš antikoncepci.

Příspěvek upraven 24.07.24 v 15:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35681
24.7.24 15:39

No a máš aspoň nárok na mateřskou. Ten první platí alimenty? Druhýho chceš zapsat do rodného listu a chtít po něm alimenty?
Co dát miminko k pěstounům, neztratíš kontakt a až se trochu oklepes tak si ho budeš moc vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24632
24.7.24 15:40
@JancaS84 píše: Více

To je dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
24.7.24 15:44

První čím bych začal, nechte se sterilovat a už se nemnožte, chápu, že jste veselá v rozkroku, ale za to ty děti nemohou trpět.
Co se týká dítěte, které je na cestě, ano pro něj bude určitě nejlepší dát ho pěstounům, k adopci, nebo do babyboxu.
To první zvládnete nějak uživit? Pokud ne, i to dejte někomu, kdo ho bude mít rád a postará se o něj.

Vím, že jsem tvrdý, ale vhodnější řešení není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15140
24.7.24 15:54

Když pominu, že jsi troll, protože mít tu za 3 roky 2 příspěvky, z toho tento dost kontroverzní.. Tak ano, dítě k adopci, ty si porid nějakou fakt dobrou antikoncepci. První dítě do školky a ty do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
24.7.24 15:55

Misto toho abych premyslela nad tim ze dam dite do adopce protoze se o nej nedokazu postarat bych premyslela nad tim, jestli nezmenit praci a nezacit si treba na rodicaku privydelavat. Kolikrat staci jenom chtit s tou situaci neco delat, moznosti dneska je nemálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33496
24.7.24 16:00
@z.pepa píše: Více

Má se nechat sterilovat? 8o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
24.7.24 16:02
@arinecka píše: Více
Škoda, že to samé neradí i některým pánům, co si nasekají dětí jako Baťa cvičky a na žádné nechtějí platit. :cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33496
24.7.24 16:05
@Vanilka333 píše: Více

No a proč nechceš vidět muže, se kterým jsi těhotná? Když se rozhodneš, že dítě nikam nedáš a necháš si ho, tak ho nezapíšeš do RL, a nebudeš chtít alimenty? Nemáš rodinu, která by pomohla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18226
24.7.24 16:06
@arinecka píše: Více

Ano, půl kila Deka by mohlo stacit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18226
24.7.24 16:06