Data Collect zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Ukecana15
17.7.18 19:12

Data collect

Dobrý den má někdo zkušenost s data collect? už mám podepsanou smlouvu a čekám na mail od nějákeho IT. jen mě zajímá jak to vůbec funguje a kolik si vyděláte za ten měsíc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
17.9.18 16:49

Mno, absolvovala jsem jejich telepohovor, smlouva je taky, ale stejně jako u Vás IT - p. Beneš pořád v nedohlednu, čekám už měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ukecana15
1.10.18 20:13

@jita1001 taky pořád čekám .. volal mi jestli přišel email a já mu řekla že ne tak on že ho pošle znovu a nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2
12.11.18 18:59

Data collect

Mohu se připojit do diskuze a poptat se zdali je tu někdo kdo již pro tuto firmu pracuje a jak je spokojený??kolik si je možnost vydělat a zdali se to dá dělat na MD s malým miminkem???Zdali tam jsou nějaké ty háčky???nějak nevím jestli s to zkusit nebo ne,říkám si že za zkoušku nic nedám no ale nechci ztratit čas pro nic za nic… :think: :think: děkuji všem za reakce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.18 20:06

ahoj, dělala jsem tam z domova přes rok, spíš dva, předtím jsem tam dělala při škole ale přímo v call canteru. Mám tam stále registraci, tak až se mi mimčo narodí tak uvidím …

funguje to, nastavujete si směny v jejich systému - stránkách kam se přihlásíte přes které se i volá jak chcete, vím že tam dělaj i maminky na 4 hodiny, ale je to telefonování, dotazník je třeba i na půl hodiny tak je třeba s tím počítat jestli miminko pláče tak to asi nepůjde :nevim:
platově se mi to moc nelíbilo, měli tam akce a nebo za dotazník je ještě příplatek tak se dalo třeba 90-95 za hodinu vydělat, ale neproplácí se čas kdy se nevytáčí (mají automatické vytáčení čísel) a asi mímpočítačem mi vždy půl hodiny za den třeba nepočítalo … :-/ teď nějak mají přísnější podmínky na to. Vůbec občas taková buzerace. Jsou i jiné podobné výzkumné firmy kde to funguje podobně a většinou mají i lepší plat… například NMS.cz

• Citovat
  • Upravit
2
13.11.18 07:12

:think: :think: :think: aha to je teda hodně na prd jsem očekávala že to bude fungovat trochu jinak volam přes jejich stránky tak jsem čekala že kdykoliv budu moct tak sednu a volám…ne vždy mi malá spí na minuty přesně :roll: Prosím nemáš ještě nějaké kontakty na podobné firmy které by se dali skloubit s miminkem…Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.21 20:00

Zdravím našel by se někdo do by měl aktuálnějiší informace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat