Dávat vodu 2 měsíčníku miminku?

302
28.6.23 13:27

Dávat vodu 2 měsíčníku miminku?

Ahoj holky. Doktorka mi řekla, že mám moji 2 měsíční dcerce dávat čaj nebo kojenecké vodu, jelikož jsou vedra. Mně se to moc nezdá a ani nevím, jak bych ji to dala a kolik. Jaký na to mate názor vy? Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23198
28.6.23 13:38

@Michaeladr1 kojíš? Já mám obě děti letní a vodu poprvé dostaly až s prvními příkrmy někdy v zimě na jaře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80451
28.6.23 13:42
@Michaeladr1 píše:
Ahoj holky. Doktorka mi řekla, že mám moji 2 měsíční dcerce dávat čaj nebo kojenecké vodu, jelikož jsou vedra. Mně se to moc nezdá a ani nevím, jak bych ji to dala a kolik. Jaký na to mate názor vy? Diky :kytka:

ne, blbost a zbytečnost, a kde jsou vedra? u nás prší a je 18 stupňů,
jak píše @lucynka25 vodu až s příkrmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
28.6.23 13:43

UM i MM jsou z větší části voda. Má červencovou a vodu začala dostávat v 8. Měsíci.

• Citovat
  • Upravit
302
28.6.23 13:46
@lucynka25 píše:
@Michaeladr1 kojíš? Já mám obě děti letní a vodu poprvé dostaly až s prvními příkrmy někdy v zimě na jaře :D

Jj kojim a dávám ji, jak si řekne :) ale trpí hodně na prdiky zřejmě. To proknoura a promacha rucickami a nozickami i celou noc. U toho jsem taky zoufala, ale co mužu to dělám. Nezbývá než počkat, až se posílí. Možná i tím častým kojením ji bolí víc :nevim: a možná, když bych ji dávala vodu, nemusela bych tak často kojit a točit se v kruhu. Ale bojím se pak, že nebude tolik pít a já mužu ztratit mliko. Měla jsem s tím zprvu problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17027
28.6.23 13:50
@Michaeladr1 píše:
Jj kojim a dávám ji, jak si řekne :) ale trpí hodně na prdiky zřejmě. To proknoura a promacha rucickami a nozickami i celou noc. U toho jsem taky zoufala, ale co mužu to dělám. Nezbývá než počkat, až se posílí. Možná i tím častým kojením ji bolí víc :nevim: a možná, když bych ji dávala vodu, nemusela bych tak často kojit a točit se v kruhu. Ale bojím se pak, že nebude tolik pít a já mužu ztratit mliko. Měla jsem s tím zprvu problémy.

Pij čaj s fenyklem, nebo jednou za čas zkus dát lžičku odvaru z fenyklu i malé a snad se přijít na to, co jí vadí a to pak holt nejez, nebo nepij ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
28.6.23 13:56
@Dahlia0409 píše:
Pij čaj s fenyklem, nebo jednou za čas zkus dát lžičku odvaru z fenyklu i malé a snad se přijít na to, co jí vadí a to pak holt nejez, nebo nepij ;)

Ano o to se snažím. Piju teď 2 denně a tuk tuk je to trochu lepší. Malé jsem ho ještě nedavala, ale asi zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminecka6
28.6.23 13:59

Moje malá má 4.měsíce, kojím a zatím nic nedávám.

• Citovat
  • Upravit
9836
28.6.23 13:59

10 až 20 ml kojenecké vody denně při vysokých okolních teplotách neuškodí, ale není nezbytné.

MM / UM je tvořeno z notné části vodou, takže těch pár ml není žádné terno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17027
28.6.23 14:01
@Michaeladr1 píše:
Ano o to se snažím. Piju teď 2 denně a tuk tuk je to trochu lepší. Malé jsem ho ještě nedavala, ale asi zkusím.

Hlavně přijít na to, co jí vadí a to si nedávat nějakou dobu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44357
28.6.23 14:06
@Michaeladr1 píše:
Ahoj holky. Doktorka mi řekla, že mám moji 2 měsíční dcerce dávat čaj nebo kojenecké vodu, jelikož jsou vedra. Mně se to moc nezdá a ani nevím, jak bych ji to dala a kolik. Jaký na to mate názor vy? Diky :kytka:

Pokud zvládáš častěji kojit podle potřeby, tak nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
28.6.23 18:34

@Michaeladr1 Břicho nebolí z častého kojení. Tím že kojení budeš nahrazovat vodou si jen zaděláš na problémy s kojením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí