Dávat zase plínky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
588
12.9.12 10:27

Dávat zase plínky?

Dobrý den, mám dcerku, které jsou 2 roky a 4 měsíce, od 2 let chodí sama na záchod nebo nočník a v noci bez plenky je asi 2 měsíce. Posledních 14 dní, se zase začala často počůrávat v noci a dokonce i přes den. Kolikrát se dojde vyčůrat do pokojíčku na koberec a to má záchod hned vedle nebo se mi vykadí na koberec. Teď se mi i stalo, že se mi počůrala na poště. Jen řekne, že se jí chce čůrat a už čůrá. Předtím to ještě chvilku vydržela a teď prostě takovéhle stavy. V noci se jí snažím vzbudit na čůrání, ale spí tvrdě a když se vzbudí, tak se vyčůrá a ráno se vzbudí mokrá. Samozřejmě to není každou noc, ale je to tak 4 x za týden, což je už hodně. Tak nevím, jestli jí mám dávat zase pleny aspoň na tu noc? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.9.12 10:32

Já bych dala zase plínku, ale nemůžu, moc radit měla jsem nočního počuránka do 4,5let a opravdu mu potřebovalo v hlavičce něco docvaknout a je to v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
4476
12.9.12 10:35

No ja bych dala klidne zase plenu, ale hlavne bych zanesla Dr. moc na vysetreni. Mala muze mit zanet a vlastne kvuli tomu se ti muze pocuravat. Oni muzou prochladnout uplne snadno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
12.9.12 11:19

Já už bych plínku nedávala.
Zašla bych k dr, jestli nemá nějaký zánět.
A nestalo se u vás doma něco zásadního? já nevím třeba, nový pokojík, nová postýlka, stěhování atd atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
12.9.12 11:21

FTRRRTTTTTT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
12.9.12 11:22

Taky si říkám, jestli není nastydnutá, zvlášť, když se takhle mění počasí. Zatím dám plenu a naberu moč a odnesu to doktorce a uvidíme. Přitom jakou měla radost, že nemusí nosit plenky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257

ŠČČEE :hug: ŠČŘČŘŘ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257

ČŘŘŘČČ :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
12.9.12 11:23

EČČČŠČČ :P :P :P :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
12.9.12 11:29

No u nás je všechno nastejno, nic se nezměnilo…Dokonce mi začala i lépe spát, předtím se v noci několikrát budila a teď spí celou noc, kdoví, jestli to nebude tím spaním :( o víkendu byla u našich a mamka taky říkala, že se v noci počůrala a i dokonce odpoledne, jakoby zapomínala, že se má čůrat na nočník, tak to pustila do kalhotek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
12.9.12 11:30

Moc se omlouvám za mé další příspěvky, ale sednul si k PC můj syn a psal a psal a psal :oops: :oops: bohužel už to nejde smazat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
12.9.12 11:43

Ja bych plinku nedavala ani nahodou…me tohle dcera po odplinkovani udelala jeste asi dvakrat nebo trikrat…ze mela obdobi na 14 dni kdy curala kudy chodila…stvalo me to jak hrom..ale dycky to trvalo nejdele 14 dni a pak jak kdyz utne a zas chodila na zachod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
12.9.12 11:47

Já bych už taky nedávala, max. v noci, pokud nechceš každý den převlíkat postel. Ale jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.9.12 11:47

@zabkakvak dala bych plínku zpátky, pár dnů o tom nemluvila a uvidíš, zda si začne zase říkat. Rozhodně bych nenechala třeba v mokrém, jak občas radí maminky nebo jí nějak označovala, že je čuně, i takové rady jsem si tu už přečetla, včetně toho dát na zadek :roll: Je malá, já mám s vracením plíny jen pozitivní zkušenost, vydržela vrácená maximálně pár dnů a pak si začal zase úplně v klidu říkat.

@cherubínek jsem se tu u těch příspěvků celkem nasmála :mrgreen: Je zajímavý, že první, co vždycky udělaj, je že zapnou CapsLock :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
12.9.12 11:48

Hmmm, tak me by prevlikat postel 4× za tyden teda nebavilo. Ja davala klidne plenku znova, kdyz byla mala nemocna. Sice jsem ji normalne vodila na nocnik, ale proste uhlidat nemocny dite, aby se ti nepocuralo do postele, kdyz ma napr. horecku nebo prujem… no nevim. Potrestat ji za to nemuzes a radost z pocurany postele mit taky nebudes. Kdyz se uzdravila, tak jsme normalne plinu vzali. Trvalo to tak trebas tyden a zadny „REVERS“ se nekonal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze