Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, dáváte někdo dětem chlorellu na imunitu? Slyšela jsem názor, že je to spíš na jarní detoxikaci organismu…Dáváte ji někdo teď? Děkuju za názory.
smajlíky vybírá moje malá dcerka, tak se nedivte:)))
Můžu vědět proč? jsem v tomhle laik…proč nedáváš ani náhodou, ublíží jim to?
Příspěvek upraven 06.10.14 v 19:10
A ještě taky spirulinu. Jím to sama a od té doby má mladší kojený zelená hovínka (když jsem zařadila i spirulinu, tak spíš trochu do modra), takže předpokládám, že do MM se snad dostanou i ty prospěšné látky.
Nedávám, ale starší to dostává ve školce, v jejich to zobají všichni, a pijí zelený ječmen(
) efekt, zatím nevím, je to teprve měsíc, z toho dost dní chyběl, byli jsme pryč.
Jo dávám, dcera to miluje, dostala i teď k narozeninám od babiček. Nemocná nebyla už strašně dlouho
Plus jsem začala kapat echinaceové kapky teď na podzim a když se mi zdá, že posmrkuje, tak přidávám ještě lichořeřišnici, tu už používám taky dlouho hlavně skrz močové cesty, když chodila často čůrat.
Jíme ji s prckem furt, ale nedokážu posoudit jak moc je prospěšná…my začali po jeho očkování a chutná mu, tak pokracujme
Dáváme už druhým rokem a nevím u dětí co je nemoc;) Nevím zda je to chlorellou nebo mají dobrou imunitu, těžko soudit, ale určitě jim to neuškodí. Na detoxikaci je spíše ječmen.
@luc31 píše:
Holky můžete dát odkaz kterou používáte?
kupuji od Medicolu, našla jsem několik blogů, kde je porovnáváno složení s Green Ways, které je dost předražené a je téměř totožné ![]()
Dávám synovi chlorellu i ječmen. Obojí mu moc chutná. Nemoci se nám celkem vyhýbají ![]()
Maly dostava jak jecmen tak chlorellu. Jecmen pije kazde rano a treba dnes dostal nasup i vecer, protoze ma horecku. Chlorellu dostava v prumeru 3 tabletky denne, tu totiz doslova miluje, fakt nechapu co mu na tom chutna, ale on si ji s chuti da do pusinky a rozkouse
Jinak co ji bere, tak nebyl nemocny, jen mel sem tam rymu, kdyz mu rostly zoubky, ale rozhodne slabsi, nez kdyz jeste nebyl na jecmenu. Zacla jsem mu oboji davat ca mesic po zavedeni prikrmu, to vse po konzultaci s lekarem.