Dáváte chlorellu dětem na imunitu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
64
6.10.14 19:04

dáváte chlorellu dětem na imunitu?

Ahoj holky, dáváte někdo dětem chlorellu na imunitu? Slyšela jsem názor, že je to spíš na jarní detoxikaci organismu…Dáváte ji někdo teď? Děkuju za názory. :srdce: :pankac: :twisted: smajlíky vybírá moje malá dcerka, tak se nedivte:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
6.10.14 19:06

Staršímu dávám jednu ráno a jednu večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.10.14 19:08

Můžu vědět proč? jsem v tomhle laik…proč nedáváš ani náhodou, ublíží jim to?

Příspěvek upraven 06.10.14 v 19:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
6.10.14 19:09

A ještě taky spirulinu. Jím to sama a od té doby má mladší kojený zelená hovínka (když jsem zařadila i spirulinu, tak spíš trochu do modra), takže předpokládám, že do MM se snad dostanou i ty prospěšné látky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.10.14 19:11

Nedávám, ale starší to dostává ve školce, v jejich to zobají všichni, a pijí zelený ječmen( :poblion: ) efekt, zatím nevím, je to teprve měsíc, z toho dost dní chyběl, byli jsme pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
6.10.14 19:37

Jo dávám, dcera to miluje, dostala i teď k narozeninám od babiček. Nemocná nebyla už strašně dlouho :kytka: Plus jsem začala kapat echinaceové kapky teď na podzim a když se mi zdá, že posmrkuje, tak přidávám ještě lichořeřišnici, tu už používám taky dlouho hlavně skrz močové cesty, když chodila často čůrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
6.10.14 19:38

Jíme ji s prckem furt, ale nedokážu posoudit jak moc je prospěšná…my začali po jeho očkování a chutná mu, tak pokracujme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
6.10.14 19:51

Dáváme už druhým rokem a nevím u dětí co je nemoc;) Nevím zda je to chlorellou nebo mají dobrou imunitu, těžko soudit, ale určitě jim to neuškodí. Na detoxikaci je spíše ječmen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
6.10.14 19:54

Holky můžete dát odkaz kterou používáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
6.10.14 20:04
@luc31 píše:
Holky můžete dát odkaz kterou používáte?

kupuji od Medicolu, našla jsem několik blogů, kde je porovnáváno složení s Green Ways, které je dost předražené a je téměř totožné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
6.10.14 20:24

Dávám synovi chlorellu i ječmen. Obojí mu moc chutná. Nemoci se nám celkem vyhýbají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
6.10.14 20:41

Maly dostava jak jecmen tak chlorellu. Jecmen pije kazde rano a treba dnes dostal nasup i vecer, protoze ma horecku. Chlorellu dostava v prumeru 3 tabletky denne, tu totiz doslova miluje, fakt nechapu co mu na tom chutna, ale on si ji s chuti da do pusinky a rozkouse :-) Jinak co ji bere, tak nebyl nemocny, jen mel sem tam rymu, kdyz mu rostly zoubky, ale rozhodne slabsi, nez kdyz jeste nebyl na jecmenu. Zacla jsem mu oboji davat ca mesic po zavedeni prikrmu, to vse po konzultaci s lekarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí