Davivý kašel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1040
31.1.15 18:47

@Evula82 psí sádlo je jen krém. ten nemusíš vázat, zavázat jsem myslela to máslo, protože to se teplem roztéká, ale opravdu pomáhá, prostě mu něco slib, nebo pohroz, podle toho co na něj platí. já mám 3 děti a mazala jsem všechny. Vincentka se pije, není dobrá, ale taky se dá. za námahu to stojí, já jsem se stím nikdy nepárala, prostě to jsou léky ne a basta. Lepší než nechat dítě trápit nekonečným kašlem, který nakonec zkončí zápalem plic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
31.1.15 19:01

Hlavně ať hodně pije, to je důležité!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
31.1.15 23:41

Zkusím zítra někde sehnat to psí sádlo, v lékárně by to snad měli mít všude. Já jsem to pochopila, omlouvám se, špatně jsem se vyjádřila :-) Nelíbí se mu už jen to, že musí mít zavázaný krk, ale pak už neremcal a usnul s tím, hurá :-) Zkusím i tu Vincentku, sice je to fakt „chutný“, ale tak když by to mělo pomoct :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
31.1.15 23:42

Pít mu dávám hodně, teplý čajíky, prostě musí, přes to nejede vlak :-) Že nechce jíst chápu, nenutím ho, než aby se pokaždé pozvracel, ale pít se musí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.2.15 08:51

průdušky u 2 měsíčního miminka

Mám doma 2 měsíčního chlapečka dr.mu zjistil ze mmá zzánět průdušek nasadit mu antibiotika už od včera je bere ale ze by se je bere ale žádný změny nevidím nevím si už rady nevíte někdo o nakoupit babskou řadu prosim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí