Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky holky. Prosim, ma nekdo zkusenost s ortopedickyma sandalkama na noc? Mala spatne chodi…je ji 10 mesicu. Byli jsme na kontrole nozicek a asi dostaneme ortopedicky sandalky. pomohlo to vasim miminkum????.....
.....Jak dlouho se to napravuje…?
No, doktor rikal na noc …nevim proc na noc…ale samozrejme na den ji budu take davat ortopedicke boticky. V takovych odmita mne chodit
… ![]()
Natalie 30 píše:
No, doktor rikal na noc …nevim proc na noc…ale samozrejme na den ji budu take davat ortopedicke boticky. V takovych odmita mne chodit…
tak hlavně mi přijde divný v 10 měsících ji dávat takový boty, kolik toho nachodí? ![]()
Ona uz chodi dost…sama podle zdi, stolu, v ohradce..Nechce plazit ale chodit:-)
Ahoj, my nemame sandalky ale dlahy na cele nohy. celou noc v tom zdaleka nevydrzi ale po pul roce je to o hodne lepsi. byva to tak na pul roku az rok. ale nevim co mate za vadu my mame krive nohy. dlahy ma od roka a pul.
No nam zatim zadnou diagnozu nenapsali…jen doktor se podival a rekl ze za mesic mame prijit na kontrolu, pokud mala uz zacina chodit…A ze pokud se to chuzi nenapravi, bude muset sandalky.....:-(…
Tak uvidis,treba to bude ok. my ted jdeme taky na kontrolu tak doufam ze uz dostane jen vlozky do bot. on taky spechal s chozenim-v deseti mesicich uz chodil sam. tak si rikam jestli to neni tim. ale tak privazat je nemuzem ze
.
Natalie 30 píše:
No nam zatim zadnou diagnozu nenapsali…jen doktor se podival a rekl ze za mesic mame prijit na kontrolu, pokud mala uz zacina chodit…A ze pokud se to chuzi nenapravi, bude muset sandalky.....:-(…
já bych zatím asi nic nekupovala, počkej ještě ten měsíc a uvidíš co ti řekne potom a hlavně jakou bude mít malá diagnozu.
hodaka to se nekupuje. takove veci jsou zpravidla na predpis a vyrobene na miru. na tu noc to nebudou sandaly z obuvi ![]()
Ainy píše:
hodaka to se nekupuje. takove veci jsou zpravidla na predpis a vyrobene na miru. na tu noc to nebudou sandaly z obuvi
aha, tak to sem nevěděla, já je kupovala, v zdravotní obuvi
tak tyhle budou asi uplně spešl.
ja myslim ze to bude neco jako ty nase dlahy, takovy jako ortezy akorat treba jen kotnikovy a v hantyrce ortopedu se tomu rika sandalky. moje starsi neco takoveho taky mela mit jako mimi nakonec z toho seslo.jinak samozrejme sandalky na chozeni v obuvi.
Ahoj Natalie, tak hlásím, že my jsme se srovnali po půl roce
jsme bez dlah. A pokud zadáš do vyhledávače redresní sandálky tak ti zřejmě vyjede to co myslel ten tvůj ortoped. Tak držím palce ať je nakonec nepotřebujete ![]()
Ahoj, doporučte mi prosím ortopedické dívčí sandálky(velikost cca 29-30)…pokud možno aby byly i pěkné. Děkuju:-)