Ortopedické sandálky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
172
13.1.12 21:29

Ortopedicke sandalky...

Ahojky holky. Prosim, ma nekdo zkusenost s ortopedickyma sandalkama na noc? Mala spatne chodi…je ji 10 mesicu. Byli jsme na kontrole nozicek a asi dostaneme ortopedicky sandalky. pomohlo to vasim miminkum????..... :,( :roll: .....Jak dlouho se to napravuje…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hodaka
13.1.12 21:45

na noc? to v nich bude v noci? 8o my je máme ale přes den :think:

• Citovat
  • Upravit
172
13.1.12 21:53

No, doktor rikal na noc …nevim proc na noc…ale samozrejme na den ji budu take davat ortopedicke boticky. V takovych odmita mne chodit :? … :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
13.1.12 21:55
Natalie 30 píše:
No, doktor rikal na noc …nevim proc na noc…ale samozrejme na den ji budu take davat ortopedicke boticky. V takovych odmita mne chodit :?:|

tak hlavně mi přijde divný v 10 měsících ji dávat takový boty, kolik toho nachodí? :think:

• Citovat
  • Upravit
172
13.1.12 21:59

Ona uz chodi dost…sama podle zdi, stolu, v ohradce..Nechce plazit ale chodit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
13.1.12 22:00

Ahoj, my nemame sandalky ale dlahy na cele nohy. celou noc v tom zdaleka nevydrzi ale po pul roce je to o hodne lepsi. byva to tak na pul roku az rok. ale nevim co mate za vadu my mame krive nohy. dlahy ma od roka a pul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
13.1.12 22:11

No nam zatim zadnou diagnozu nenapsali…jen doktor se podival a rekl ze za mesic mame prijit na kontrolu, pokud mala uz zacina chodit…A ze pokud se to chuzi nenapravi, bude muset sandalky.....:-(…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
13.1.12 22:16

Tak uvidis,treba to bude ok. my ted jdeme taky na kontrolu tak doufam ze uz dostane jen vlozky do bot. on taky spechal s chozenim-v deseti mesicich uz chodil sam. tak si rikam jestli to neni tim. ale tak privazat je nemuzem ze :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
13.1.12 22:16
Natalie 30 píše:
No nam zatim zadnou diagnozu nenapsali…jen doktor se podival a rekl ze za mesic mame prijit na kontrolu, pokud mala uz zacina chodit…A ze pokud se to chuzi nenapravi, bude muset sandalky.....:-(…

já bych zatím asi nic nekupovala, počkej ještě ten měsíc a uvidíš co ti řekne potom a hlavně jakou bude mít malá diagnozu.

• Citovat
  • Upravit
3380
13.1.12 22:25

hodaka to se nekupuje. takove veci jsou zpravidla na predpis a vyrobene na miru. na tu noc to nebudou sandaly z obuvi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
13.1.12 22:43
Ainy píše:
hodaka to se nekupuje. takove veci jsou zpravidla na predpis a vyrobene na miru. na tu noc to nebudou sandaly z obuvi :-)

aha, tak to sem nevěděla, já je kupovala, v zdravotní obuvi :nevim: tak tyhle budou asi uplně spešl.

• Citovat
  • Upravit
3380
13.1.12 22:48

ja myslim ze to bude neco jako ty nase dlahy, takovy jako ortezy akorat treba jen kotnikovy a v hantyrce ortopedu se tomu rika sandalky. moje starsi neco takoveho taky mela mit jako mimi nakonec z toho seslo.jinak samozrejme sandalky na chozeni v obuvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
17.1.12 13:29

Ahoj Natalie, tak hlásím, že my jsme se srovnali po půl roce :dance: jsme bez dlah. A pokud zadáš do vyhledávače redresní sandálky tak ti zřejmě vyjede to co myslel ten tvůj ortoped. Tak držím palce ať je nakonec nepotřebujete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
24.5.16 00:56

Ahoj, doporučte mi prosím ortopedické dívčí sandálky(velikost cca 29-30)…pokud možno aby byly i pěkné. Děkuju:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
24.5.16 08:18

Kromě Sante

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie