Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,moje trileta dcera trpi docela na kasel,a vzdycky se ji drzi jako kliste.Koupila jsem ji psi sadlo v lekarne a mazala,a objevila se ji presne tam kde jsem ji mazala vyrazka,doktorka mi dneska napsala fenistil kapky na alergickou reakci, a rekla mi ze nejsme jediny,ze to ma kazdy treti dite a pak se smala ze je to ejn marketingovy tah a buh vi z ceho ho vyrabi,coz me docela dostalo.Moje otazka zni,taky ste meli po psim sadlu vyrazku?Ja jsem si rikala ze mala muze byt precitlivela treba na nejakou slozku v tom.
Dodatek,nezda se mi kdyby to meli deti tak casto po tom,tak by to prece stahli z prodeje.Prijde mi ze doktorka je nejaka proti tomu zaujata.
Taky mažu kluka psím sádlem,je to jediný co mu vždycky dost pomůže.A nikdy teda vyrážku neměl ![]()
Liduš88 píše:
Taky mažu kluka psím sádlem,je to jediný co mu vždycky dost pomůže.A nikdy teda vyrážku neměl
A slysela si od nekoho kdo vyrazku mel?Jak rikala nase doktorka podle ni by to melo mit kazdy treti dite a to bysme se jao maminky prece doslechli a nedoporucovali to,mimochodem za jak dlouho to asi pomuze?Mladci ma taky kasel,mazu ji rao a vecer,podle lekarnice.
Kamarádky taky používají a nikdo se neosypal,tak nevím.Já mu to mažu 3× za den,dám na to igelitový sáček a plínou mu to obvážu aby to drželo.Tak do dvou dní mu to vždy zabralo.Teď začíná zase kašlat,tak zas budem mazat.
Já na něj alergii mám také
Osypala jsem se děsně, ale zas na druhou stranu, osypu se téměř po všem, takže nejsem nějaký reprezentativní vzorek ![]()
Tak já chtěla malému pomoci. Koupila psí sádlo (teda bylinkovou mast). Namazala 3krát a ejhle. Chudáček hruď a záda má osypané ![]()
Tak já mojí dceři, který byl rok, koupila teď v pondělí také mast psí sádlo, protože má kašel a rýmu a asi trochu průdužky. Mazala jsem jej 3× denně a ejhle osypala se všude, kde mastička byla. Zítra jdeme na roční kontrolu k doktorce, tak jsem zvědavá, co mi řekne. Nejspíš by jí pomohla, ale když se osypala, tak už jí to mazat nemůžu. ![]()
Ahoj, dávám psí sádlo oboum dcerám, mladší má 2 roky a žádnou vyrážku neměla, možná fakt záleží jak které dítě to snese, vím třeba ,že se mi opupínkovali z koalky, která je už od jednoho roku zatím mám s psím sádlem dobré zkušenosi ohledně vyrážky ale ,že by nějak zvlášť zabíralo se říct nedá.