Možná alergie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
380
12.1.12 18:40

možná alergie

Ahoj, malej měl nedávno zelenou rýmu,která trvala asi 2,5 měsíce a přešla až v zánět středního ucha.Nešla ničím léčit ani Pamyconem. Vyléčili mui jí až ATB,které dostal na to ucho. CCA po 3 týdnech je tu ta samá rýma. Ničím se mi nedaří mu ulevit,ani na noc. Někdo mi poradil zkusit Vibrocil,který jsem kombinovala s Bioparoxem. Ten Vibrocil je na chronickou a alergickou rýmu. Přišlo mi, že jí neměl pak tak zelenou. Teď už mu ho nedávám,protože píšou, že bez lékaře se může brát taK 3 dny. A rýma je zase zelenějsí. na alergologii jdeme až na konci února,takže nevím,zda to alergie je či ne. Myslíte, že mu můžu zkusit ještě nějaké kapky nebo prášky na alergii co jsou volně prodejné nebo mám radši zajít k doktorce? S alergiemi nemám žádné zkušenosti.Já ani muškej na ně netrpíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4880
12.1.12 19:00

Radši bych zašla k doktorce a nechala udělat výtěr z nosu a kultivaci na přítomnost bakterií. Ta zelená barva značí bakteriální infekci a dost možná dostane antibiotika. Při alergii spíš bývá rýma vodová a průhledná. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
12.1.12 19:22

Na výtěru už byl a měl tam jen něco na co ATB doktorka nedala,že to je v pořádku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
12.1.12 19:26

Vyzkoušela bych vincentku kapky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
12.1.12 20:21

Rozhodně bych nic nedávala bez lékaře kor na nějakou alergii.. zkus jak psala wamp tu vincentku, nebo nějaké přírodní preparáty, v lékárně ti jistě poradí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí