Jak je to s dávkami v těhotenství?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Proč jsi šla na PN, když pro tebe jinou práci neměli? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe píše: Více
Protože kecá. Vsadím se, ze dělá třeba prodavačku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty nevíš, že když pro tebe nemají vhodnou pozici, tak můžeš být doma za 100%? Jako nějaký dávky ti asi dají, ale budete žít dost možná z ruky do pusy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pajjjina ano to máš pravdu o tomhle jsem četla, jenže pracuju u soukromníka který na takové věci vůbec nereaguje, prostě nemocenská a hotovo. Vím je to protizákonné ale po rodicaku bych se tam chtěla vrátit a jsem blbá a nechtěla jsem si dělat zle ![]()
- Citovat
- Upravit
Jasně, hned jsi šla na neschopenku, protože pro tebe neměli jinou práci
A diagnozu ti lékař napsal jakou? Kdybys nebyla hloupá, tak jsi doma za 100% platu a nemusíš řešit vycházky. Jinak super nápad si ve tvé situaci nechat dítě které sama neuživíš. Chudák tvoje dcera.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo tak on není povinný tě živit…
a my tu povinnost máme, přestože s tebou ani s tím dítětem nemáme nic společného? Promiň, ale tvoje uvažování je úsměvné
V dávkách se nevyznám, kromě PPM a RP jsem nikdy nic nebrala, takže neporadím. Ale něco mi říká, že tvůj partner k tobě má v těhotenství také povinnosti
- Citovat
- Upravit
Běž na potrat. Nejsi schopna uživit sama sebe a dceru a chceš mi na krku další dítě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže sama neuživíš dcerku, co už máš a otěhotněla jsi s někým, s kým nejsi ve vztahu a nikdy nebudete. A ty si dítě necháš a zhoršíš už tak Vaši špatnou finanční situaci
proč? chudák 13letá slečna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a máš v plánu po tom dotyčném chtít výživné na dítko a i sebe? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, předem se omlouvám za anonym. Jsem pracující maminka 13ti leté slečny a vzhledem k příjmům a výdajům pobírám příspěvek na bydlení. Před třemi týdny jsem zjistila že jsem těhotná takže jsem nastoupila na nemocenskou protože pracuji v rizikovém prostředí a jinou práci pro mě neměli. Moje otázka zní kdy musím hlásit na úřad že jsem těhotná a taky jak se to teď bude brát. S otcem dítěte spolu nežijeme a ani žít nebudeme. Slyšela jsem že mi dávky stopnou a budu muset ukazovat jeho příjem..už teď v době kdy je miminko ještě v bříšku, což mi přijde jako nesmysl protože on není povinný mě živit. Nevíte jak to je? Děkuji