Daymaker mystery shopping
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Daymaker mystery shopping
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, máte někdo zkušenosti se společností Daymaker a jejich mystery shopping? Pravě jsem se tam zaregistrovala a jen čekám na první práci. Chtěli ať do profilu uvedu i číslo účtu (kde mi zašlou odměnu), ale mám trochu strach.
Díky za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@amaenula Já ti klidně pošlu veřejně číslo svého účtu, jestli budeš chtít. BTW přispět může klidně každý… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amaenula posílají pozdě (i třeba 2 měsíce po termínu) a špatně spočítané peníze. Jinak je to standardní mystery shopping.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Black Cat ja vím, ale člověk dneska neví co kde může napsat ![]()
@kacz takže to pošlou sice pozdě ale pošlou jo?
a jak je to s četností nabídek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amaenula pokud chces delat mystery shopping tak zkus IPSOS, urcite na strankach najdes nejakou registraci. Ja pro ne delam, sice neco jineho, ale plati bez problemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, ještě mám dotaz..jak je to potom ohledně daní atd? Podáváte daňové přiznání nebo jak to funguje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prisli Vam peniaze? Ja nemam zaplatene od 08/2015. Dufam ze peniaze este uvidim.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den,
mozem sa spytat, este pracujete pre Daymaker? Prisli Vam teraz peniaze? Mne zatial nevyplatili odmenu. Uz som zufala, neviem koho oslovit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majkaaa1 no oni asi rádi s penězma zdržujou, taky nemám zaplaceno za práci v 9/2015. Musíte jím pořád psát a pořád otravovat, ikdyž u mě to zatím nemá žádný úspěch, třeba poradí někdo jiný jak z nich ty peníze dostat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amaenula Takze nie som sama. Ja som dnes volala pisala ale zatial neuspesne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majkaaa1 no já jim třeba maily posílám každý den a třeba i 5..nvm třeba by to chtělo nějak pohrozit ale nevím čím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majkaaa1 můžu se zeptat? Vy máte účet na PayPal? protože dneska jsem se konečně nějak hnula a oni po mě chcou účet paypal, který samozřejmě nemám, ještě v podmínkách té dané zakázky to nebylo napsane, teď jsem vážně naštvana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amaenula ano ano, paypal ucet mam urobeny, to som si zriadila uz davno. Tak si ho cim skor urobte, kym posielaju peniaze
lebo potom to bude zase trvat
Dnes dosla platba za ccc. Som zvedava kedy pridu dalsie…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Jak to s vámi dopadlo? Já provedla práci v únoru a peníze pořád nemám. Mám s tím ještě počítat? Navíc je mi divné, kolik informací po mně chtěli kvůli výplatám.
Není to nějaký podvod? :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit