Daymaker mystery shopping

54
4.9.15 13:34

Daymaker mystery shopping

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, máte někdo zkušenosti se společností Daymaker a jejich mystery shopping? Pravě jsem se tam zaregistrovala a jen čekám na první práci. Chtěli ať do profilu uvedu i číslo účtu (kde mi zašlou odměnu), ale mám trochu strach.

Díky za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6525
4.9.15 13:37

@amaenula Já ti klidně pošlu veřejně číslo svého účtu, jestli budeš chtít. BTW přispět může klidně každý… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
4.9.15 13:46

@amaenula posílají pozdě (i třeba 2 měsíce po termínu) a špatně spočítané peníze. Jinak je to standardní mystery shopping.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.9.15 13:50

@Black Cat ja vím, ale člověk dneska neví co kde může napsat :D
@kacz takže to pošlou sice pozdě ale pošlou jo? :D a jak je to s četností nabídek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
4.9.15 14:56

@amaenula pokud chces delat mystery shopping tak zkus IPSOS, urcite na strankach najdes nejakou registraci. Ja pro ne delam, sice neco jineho, ale plati bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
10.9.15 22:06

Holky, ještě mám dotaz..jak je to potom ohledně daní atd? Podáváte daňové přiznání nebo jak to funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.12.15 16:04

Prisli Vam peniaze? Ja nemam zaplatene od 08/2015. Dufam ze peniaze este uvidim. :roll: :? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.12.15 16:06

Dobry den,
mozem sa spytat, este pracujete pre Daymaker? Prisli Vam teraz peniaze? Mne zatial nevyplatili odmenu. Uz som zufala, neviem koho oslovit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
9.12.15 17:04

@majkaaa1 no oni asi rádi s penězma zdržujou, taky nemám zaplaceno za práci v 9/2015. Musíte jím pořád psát a pořád otravovat, ikdyž u mě to zatím nemá žádný úspěch, třeba poradí někdo jiný jak z nich ty peníze dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.12.15 17:46

@amaenula Takze nie som sama. Ja som dnes volala pisala ale zatial neuspesne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
9.12.15 17:52

@majkaaa1 no já jim třeba maily posílám každý den a třeba i 5..nvm třeba by to chtělo nějak pohrozit ale nevím čím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
10.12.15 13:55

@majkaaa1 můžu se zeptat? Vy máte účet na PayPal? protože dneska jsem se konečně nějak hnula a oni po mě chcou účet paypal, který samozřejmě nemám, ještě v podmínkách té dané zakázky to nebylo napsane, teď jsem vážně naštvana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.12.15 14:10

@amaenula ano ano, paypal ucet mam urobeny, to som si zriadila uz davno. Tak si ho cim skor urobte, kym posielaju peniaze :D lebo potom to bude zase trvat :D Dnes dosla platba za ccc. Som zvedava kedy pridu dalsie… :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.7.16 09:20

Ahoj. Jak to s vámi dopadlo? Já provedla práci v únoru a peníze pořád nemám. Mám s tím ještě počítat? Navíc je mi divné, kolik informací po mně chtěli kvůli výplatám.
Není to nějaký podvod? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat