Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Může dcera chodit na diskotéky? ![]()
Když chceš pro ni doprovod do fitka? ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám 17 letou dceru, která chce začít chodit do fitka. V 15 byla ve fitku dvakrát s tátou a pak už chodit nechtěla. Už předtím jsem s tím moc nesouhlasila. Chce ještě k tomu chodit sama bez táty. Pustili by jste svoji dceru do fitka?
Dceři bych doporučil vyměnit rodiče.
@topazio píše:
Může dcera chodit na diskotéky?
Když chceš pro ni doprovod do fitka?
Na diskoteku nikdy nechtěla, takže nikdy nebyla
Děláš si srandu? Jaký vidíš důvod, že by tam chodit neměla??
Já teda v 17 už doma jen oznamovala, kdy se vrátím večer domů, případně kde budu spát, víceméně ze své vlastní vůle, a rodiče by fakt nenapadlo mi diktovat, zda smím cvičit nebo co já vím trajdat po obchoďáku…
Dcera chodi od 16 do fitka, tak 3× tydne
Ted je ji 18 a chodi porad…co je v tom za problem…?
![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám 17 letou dceru, která chce začít chodit do fitka. V 15 byla ve fitku dvakrát s tátou a pak už chodit nechtěla. Už předtím jsem s tím moc nesouhlasila. Chce ještě k tomu chodit sama bez táty. Pustili by jste svoji dceru do fitka?
Co je na fitku tak strašnýho? ![]()
@arinecka píše:
Co je na fitku tak strašnýho?
Asi aby si neudělala bolístku
![]()
Samozřejmě, ale zaplatila bych ji na začátek trenéra/ku ať ji ukáže jak správně cvičit.
@lalaláček píše:
Taky mě zajímá, co je ve fitku za bubaky 😁
Zakladatelko napiš nám to, ať to můžeme radši dětem taky zatrhnout!
@Lu66 píše:
Asi aby si neudělala bolístku![]()
![]()
Spíš aby ji neosahával trenér ![]()
S tátou jsem byla párkrát asi ve 13. Když jsem byla v devítce, otevřeli fitko kousek od nás ve sklepě ve vchodu, kde bydlela spolužačka, tak jsme pak chodily s holkama tam. Samy. Týpek co to vedl nám ukázal nějaké cviky do začátku - ve vší počestnosti, nebylo nám ještě 15 žejo, spíš ovládání těch strojů, abysme si neublížily. A na střední jsem chodila taky, s kamarádkou. Taky s partou ze třídy na hokej, do tanečních…
Zakladatelko, čeho se bojíš? Lepší když jde na sobě makat do fitka - souhlasím s návrhem na lekce s trenérem viz výše, aby věděla co a jak a něco si neudělala, než aby jen seděla doma a kynula, ne?