Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, synovi jsou 2 roky a pořád zlobím. Tento 7denní proces je ale jiný. „Teď,“ jezero se plní v úterý.
Ve středu přepadli supermarket. Byl jsem tam ve čtvrtek „dnes“ večer.
V pátek se vloupal do domu a zabil svého souseda.
Jeden z mých přátel v neděli vyhrál bitvu.
V sobotu skóroval 69 + 8 = 76.
měsíc Manželovo auto se porouchalo a havarovalo.
svět je velmi vzrušující místo.
Udělejte z toho tepnu!!! Nevím, jak si ublížit, nikomu to neříkám. Má někdo vlastní děti?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Dobrý den, synovi jsou 2 roky a pořád zlobím. Tento 7denní proces je ale jiný. „Teď,“ jezero se plní v úterý.
Udělejte z toho tepnu!!! Nevím, jak si ublížit, nikomu to neříkám. Má někdo vlastní děti?
To je jak ty automatické překlady.
Nebo ty vtipy, jak sedí kráva na stromě a plete noviny ![]()
@pikola Správně. Jedná se o náhodný text, k originálu jsem bohužel ztratila přístup, který jsem prohnala překladačem a sem to vložila jako vtip
@Anonymní píše:Šla bych urychlene na adiktologii, to co beres neni dobre..
Není to ta co psala že její synátor zničil sousedovi barák a vypustil vodu v aquaparku.
@Anonymní píše:
@pikola Správně. Jedná se o náhodný text, k originálu jsem bohužel ztratila přístup, který jsem prohnala překladačem a sem to vložila jako vtip
Vtipné to ale není. Zní to spíš jako výplod choromyslného předtím, než ho odvezou. Což není moc sranda. Bez kontextu jsem si chvíli myslela, že má fakt někdo záchvat mánie, schizofrenie nebo něco takového.
Ani se nedivím anonymu, něco tak blbého bych pod svým nickem taky veřejně neprezentovala ![]()
@Jahru píše:
Ani se nedivím anonymu, něco tak blbého bych pod svým nickem taky veřejně neprezentovala
Já taky ne.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat