Dcera a fitko

Anonymní
27.9.23 09:53

Dcera a fitko

Dobrý den, mám 17 letou dceru, která chce začít chodit do fitka. V 15 byla ve fitku dvakrát s tátou a pak už chodit nechtěla. Už předtím jsem s tím moc nesouhlasila. Chce ještě k tomu chodit sama bez táty. Pustili by jste svoji dceru do fitka?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22907
27.9.23 09:54

Ano pustila, nevidím v tom problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
27.9.23 09:54

Samozrejme. Nenapadlo by me uvazovat nad tim, ze bych nepustila. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
27.9.23 09:56

Vždyť bude za rok dospělá 8o to se tě jako pořád ptá jestli někam může a čeká na povolení? Já v tomhle věku jenom oznámila kdy se vrátím a hotovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22048
27.9.23 09:56
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám 17 letou dceru, která chce začít chodit do fitka. V 15 byla ve fitku dvakrát s tátou a pak už chodit nechtěla. Už předtím jsem s tím moc nesouhlasila. Chce ještě k tomu chodit sama bez táty. Pustili by jste svoji dceru do fitka?

Nevidím jediný důvod, proč ne.

A zaplatila bych jí každopádně 2-3 hodinky s trenérem pro začátek, pokud tam jde úplně sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
27.9.23 09:57

Proč by v 17 nemohla sama chodit do fitka? 8o Je to úplně normální, je jen dobře, že chce dělat nějaký pohyb.

Přispěla bych jí i na pár lekcí s osobním trenérem ať jí ukáže správně cviky a jak se cvičí na strojích ať to dělá správně a neublíží si.

• Citovat
  • Upravit
Parninas
27.9.23 09:59
@Jemako píše:
Vždyť bude za rok dospělá 8o to se tě jako pořád ptá jestli někam může a čeká na povolení? Já v tomhle věku jenom oznámila kdy se vrátím a hotovo…

No asi tak. :mrgreen: Někteří opičí rodičové mě fakt berou, chudák holka.

• Citovat
  • Upravit
2607
27.9.23 10:01
@Parninas píše:
No asi tak. :mrgreen: Někteří opičí rodičové mě fakt berou, chudák holka.

Je téměř dospělá tak proč s ní tak nejedná? My se domluvili doma co je potřeba a kdo co má udělat a co si budu dělat ve svém volném čase je přece jen moje věc… Někteří lidé se asi těžko vyrovnávají s tím že je jejich dítě dospělé ale já měla 3 mladší bratry takže pohoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
27.9.23 10:08

Cože :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
27.9.23 10:08

A proč konkrétně ji tam nechceš pouštět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
27.9.23 10:10

Proč by proboha nemohla do fitka? Já bych byla nadšená, ze moje dítě chce cvičit a ještě bych ji koupila permici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
27.9.23 10:14

Pustila, ale pod podmínkou, že minimálně na měsíc ji zaplatím trenéra.

• Citovat
  • Upravit
3055
27.9.23 10:18

Vždyť je skoro dospělá 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
27.9.23 10:25
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám 17 letou dceru, která chce začít chodit do fitka. V 15 byla ve fitku dvakrát s tátou a pak už chodit nechtěla. Už předtím jsem s tím moc nesouhlasila. Chce ještě k tomu chodit sama bez táty. Pustili by jste svoji dceru do fitka?

Tak v 17 chodit s tátou do fitka je už trošku divný, ne? A tvůj důvod proč by nemohla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.9.23 10:26
@Anonymní píše:

Ty budeš troll. :zed: To ní snad možné. Synovi je 15 let a chudí tam beze mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí