Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Samozrejme. Nenapadlo by me uvazovat nad tim, ze bych nepustila. ![]()
Vždyť bude za rok dospělá
to se tě jako pořád ptá jestli někam může a čeká na povolení? Já v tomhle věku jenom oznámila kdy se vrátím a hotovo…
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám 17 letou dceru, která chce začít chodit do fitka. V 15 byla ve fitku dvakrát s tátou a pak už chodit nechtěla. Už předtím jsem s tím moc nesouhlasila. Chce ještě k tomu chodit sama bez táty. Pustili by jste svoji dceru do fitka?
Nevidím jediný důvod, proč ne.
A zaplatila bych jí každopádně 2-3 hodinky s trenérem pro začátek, pokud tam jde úplně sama.
Proč by v 17 nemohla sama chodit do fitka?
Je to úplně normální, je jen dobře, že chce dělat nějaký pohyb.
Přispěla bych jí i na pár lekcí s osobním trenérem ať jí ukáže správně cviky a jak se cvičí na strojích ať to dělá správně a neublíží si.
@Jemako píše:
Vždyť bude za rok dospěláto se tě jako pořád ptá jestli někam může a čeká na povolení? Já v tomhle věku jenom oznámila kdy se vrátím a hotovo…
No asi tak.
Někteří opičí rodičové mě fakt berou, chudák holka.
@Parninas píše:
No asi tak.Někteří opičí rodičové mě fakt berou, chudák holka.
Je téměř dospělá tak proč s ní tak nejedná? My se domluvili doma co je potřeba a kdo co má udělat a co si budu dělat ve svém volném čase je přece jen moje věc… Někteří lidé se asi těžko vyrovnávají s tím že je jejich dítě dospělé ale já měla 3 mladší bratry takže pohoda ![]()
Proč by proboha nemohla do fitka? Já bych byla nadšená, ze moje dítě chce cvičit a ještě bych ji koupila permici ![]()
Pustila, ale pod podmínkou, že minimálně na měsíc ji zaplatím trenéra.
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám 17 letou dceru, která chce začít chodit do fitka. V 15 byla ve fitku dvakrát s tátou a pak už chodit nechtěla. Už předtím jsem s tím moc nesouhlasila. Chce ještě k tomu chodit sama bez táty. Pustili by jste svoji dceru do fitka?
Tak v 17 chodit s tátou do fitka je už trošku divný, ne? A tvůj důvod proč by nemohla?
@Anonymní píše:
Ty budeš troll.
To ní snad možné. Synovi je 15 let a chudí tam beze mě.