Dcera a menstruace

Anonymní
27.6.19 14:07

Dcera a mensturace

Zdravím maminky. Dcera(skoro 16let) pořád nemá menstruaci. Byla jsem s ní 2× u gynekoložky, ta jí řekla, že je 100% zdravá a že je teprve vše ve vývinu a ms přijde až tak za rok. Ale v říjnu mi dcerka začala mírně krvácet, trvalo to den. Od té doby nic. Až v pondělí zase, dala jsem jí vložku, trvalo to tak 3h. Od pondělí zase nic. Vůbec nevím co by to mohlo být. Přitom gyn. říkala, že za rok. Ani mi to jako nepravidelná ms nepřijde, když tam byla “pauza” cca 8 měsíců. Co myslíte? :?
Prosím blbé upomínky si nechte a anonym kvůli dceři. ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.6.19 14:09
  • dcera neměla žádné typické příznaky(bolest prsou, podrážděnost atd.)
  • Citovat
  • Upravit
carsa
27.6.19 14:14

16 let už je docela dost. Co zkusit jiného gynekologa?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.19 14:18

@carsa Ještě jsem zapomněla napsat, že já měla okolo 16-17 let.

• Citovat
  • Upravit
5314
27.6.19 14:28

Pokud ty jsi začala menstruovat až v 16-17, tak bych zatím se vůbec neznepokojovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.19 14:30

@Popokatepetla Dobře, díky moc. Jen mě zaráží co by to teda mohlo být. Když to trvalo tak krátce s “pauzou “ 8 měsíců.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.19 14:31

Taky jsem to poprvé dostala dost pozdě oproti spolužačkám. Teda asi dřív než v 16 (myslim), ale začátky takový, že jsem si vlastně vůbec nebyla jistá, že je to ono. Vlastně jen špinení, pak x mesíců klid… A poprvé „pořádně“ tak nějak v 15 asi? Jestli to navíc máte takhle dědičně v rodině, tak bych ještě neplašila. Není dcera drobnějšího vzrůstu? Já byla celkově proti spolužačkám pořád hodně „dětská“. Všechno přišlo tak nějak později (ženský tvary, chloupky…) A předpokládám, že moje dcera to bude mít asi podobně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.19 14:34
@Anonymní píše:
Taky jsem to poprvé dostala dost pozdě oproti spolužačkám. Teda asi dřív než v 16 (myslim), ale začátky takový, že jsem si vlastně vůbec nebyla jistá, že je to ono. Vlastně jen špinení, pak x mesíců klid… A poprvé „pořádně“ tak nějak v 15 asi? Jestli to navíc máte takhle dědičně v rodině, tak bych ještě neplašila. Není dcera drobnějšího vzrůstu? Já byla celkově proti spolužačkám pořád hodně „dětská“. Všechno přišlo tak nějak později (ženský tvary, chloupky…) A předpokládám, že moje dcera to bude mít asi podobně.

Dobře, díky :lol: Není nijak extra drobná, sice je docela malá, ale váhu má v normě. Ale tvary mi přijde, že má dětské(malej zadek, malá prsa, žádné boky, chloupky má).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.19 15:02

A opravdu to byla krev? Může mít jen nahnědlý výtok z horka, který po zaschnutí vypadá jako troška krve. Pokud to nijak nezapáchá, je to normální. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.19 15:08
@Anonymní píše:
A opravdu to byla krev? Může mít jen nahnědlý výtok z horka, který po zaschnutí vypadá jako troška krve. Pokud to nijak nezapáchá, je to normální. :think:

Bylo to trošičku nahnědlé. Jinak dík moc :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.19 15:15

Když ty jsi menstruaci dostala také v tomhle věku, do 18 bych to neřešila.
Já to dostala ve 13, menstruaci jsem měla napřed tak třikrát do roka. Jednou týden, pak 20 dní… Asi po dvou letech se to srovnalo na menstruaci tak po měsíci a půl, sakra dlouhou a bolestivou. V 16 jsem začala brát antikoncepci (ale proto, že jsem měla přítele) a až pak jsem měla menstruaci pravidelnou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.19 15:33

Športuje dcéra? Ja som hodne aktívne športovala (2fazove tréningy) a taky som mala menštruáciu az neskôr na strednej, I prsia mi narástli až cca v 17 letech. Na začiatku dlho nepravidelnú a potom sa to ustalilo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.19 15:34
@Anonymní píše:
Když ty jsi menstruaci dostala také v tomhle věku, do 18 bych to neřešila.
Já to dostala ve 13, menstruaci jsem měla napřed tak třikrát do roka. Jednou týden, pak 20 dní… Asi po dvou letech se to srovnalo na menstruaci tak po měsíci a půl, sakra dlouhou a bolestivou. V 16 jsem začala brát antikoncepci (ale proto, že jsem měla přítele) a až pak jsem měla menstruaci pravidelnou.

Dobře ;) Já se právě jen obávala, co by to mohlo být, ale vypadá to na ten nahnědlý výtok z horka :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.19 15:37
@Anonymní píše: Športuje dcéra? Ja som hodne aktívne športovala (2fazove tréningy) a taky som mala menštruáciu az neskôr na strednej, I prsia mi narástli až cca v 17 letech. Na začiatku dlho nepravidelnú a potom sa to ustalilo.

Ano, sportuje, ale ne nějak pravidelně. Ráda běhá, jóga, kolo a takové ty klasické sporty. :) Teď sice méňe, kvůli zdrav. stavu, ale už se hrne na nějaké turistické pochody :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13849
27.6.19 19:32

Pokud je menší a dětská, tak bych to nijak zatím neřešila. Já jsem taky dostala MS v 16 letech, řešily jsme to pořád s holkama ve třídě :lol:. Byla jsem jedna z posledních, možná úplně poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí