Dcera je cítit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80458
12.1.23 07:58
@Magda26 píše:
To je mazec teda. Syn mi to poprve hlasil vloni, tj v 5.tride, ze nekdo uz neco pouziva. Jako zatim nemuzu rict, ze by vylozene smrdel, ale poti se hodne, to mame v rodine, a jelikoz dost intenzivne sportuje, nechtela jsem cekat, az bude vylozene problem. Ale treti trida, to mi teda prijde fakt mimo 8o

tak jestli jsou to kluci ze sportovní třídy fotbalistů „šamponků“, tak asi to možné je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31332
12.1.23 08:01

nevtíravá vůně, bez alkoholu.

Případně v Pennymarketu jsem koupila něco podobného, ale deodorant, ne antiperspirant, taky „sensitive“ řada.
Koukám hlavně po té vůni - nemusí mi předpubertální kluk vonět jak padesátiletý seladon :D Takže prostě něco rozumného - chlapi mají na poličce v koupelně volně k dispozici vždycky dva tři různé, když to dojde, doplním, který z nich to používá víc ani nepátrám.

Příspěvek upraven 12.01.23 v 08:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
12.1.23 08:02

Moje 4 léta se taky voní :lol: a lakuje si nehtíky. Já ve vonění nevidím žádnou hranici, respektive nevím, co je závadné na tom, když se třeťák navoní. Vadilo by mi líčení, tohle ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
12.1.23 09:59

@Petula306 No tak nejakou detskou vuni se Spidermanem mel syn taky uz mnohem driv, ale tady jsem pochopila, ze jde vylozene o deodorant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí