Dcera 10 let nemůže usnout

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.10.15 21:52

@blumen To nejde, nemáme na to prostory, do pokojíku se další postel nevejde. A manžel chodí spát nejdéle ze všech kolem půlnoci. To by stejně problém neřešilo.

• Citovat
  • Upravit
85392
22.10.15 22:11
@Anonymní píše:
@blumen To nejde, nemáme na to prostory, do pokojíku se další postel nevejde. A manžel chodí spát nejdéle ze všech kolem půlnoci. To by stejně problém neřešilo.

Aha. No podle me je problem v tom, ze se na to zacne po case soustredit a neusne proto. Ja problemy se spanim trpela pres rok, ze stresu. Fakt ji nic ve skole netrapi? Nesikanuje ji nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.15 08:27

@blumen To by mi určitě řekla. Spíš má obavy, aby všechno uměla a měla… i když jí říkám, že nikdo není stoprocentní, ani učitelka…ani já… včera vyběhla někdy v půl jedenácté, jestli má všechno do školy připravené :roll: přitom to k večeru všechno připravila…

• Citovat
  • Upravit
534
23.10.15 13:18

Chuděra malá. Musí být fakt vynervená jen z toho, že se soustředí na to jestli vlastně usne..
Asi bych sní někam zašla. Nebo se poradila s dr kam jít..
Je to těžký. Taky takové období míváme.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
23.10.15 13:36

Opravdu to chce zavést,,předspací režim". Pomáhá teplá vana místo sprchy, možná zkusit meduňkový čaj po večeři.
Rozhodně dítě nestresovat stylem:,,jaktože nespíš." Musíte zkoušet.
Případně, pokud to chcete řešit s doktorem, poslat na vyšetření. Měření mozkových vln a 48 hodin bez spánku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.15 15:30

@Premek_Orac Co to konkrétně je předspací režim. KOupel také nepomohla. To už jsem taky zkoušela.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi