Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky manzel neuhlidal dceru u tchana…dopadla takhle krvacelo to a proste jsem z toho v dupe…s kockama nemam zadne zkusenosti… nemam je rada… vydenzifikovane to ma, volala jsem na pohotovost protoze se bojim nejake infekce… jak postupovat? Kvuli hojeni i jizve…zitra skocim k lekari ale dnes potrebuji,,uklidnit,, pripadne rady na co si dat pozor… kočka je čiste domaci…
Tak je to kočka čistě domáci, tzn. že ven nechodí? Takže bych to fakt nehrotila. Ony ty kočky spíše jak lítají po okolí mají různé nemoci a tak. Ale vždyt tam skoro nic nemá.
Vždyť je to jen povrchovy. To se zahoji a nic tam mít nebude. Nebo si na to v lékárně kup nějaký mazání pro svůj klid.
Nešil, nic se jí nestane. Jen bude muset manžel dceru příště líp hlídat, tvář ještě dobrý, ale do oka by to bylo hodně blbý.
Oko to minulo, o hluboké poranění se nejedná. Nikam bych s tím ani nešla.
@SlečnaDahlia píše:
Nešil, nic se jí nestane. Jen bude muset manžel dceru příště líp hlídat, tvář ještě dobrý, ale do oka by to bylo hodně blbý.
Oni ji uz rizli pri cisari takze jozva na druhe strane a ted kdyby mela jizvu tak by me to samo mrzelo… i te infekce se bojin
Taky bych koupila Hemagel.
Myslím si, že příště se dcera ke kočce nepřiblíží. Bude s ní mít respekt.
Pokud je čistě domácí, tak bych se nebála.
@Ivana 85 píše:
@Ejdrinnka coze? Jak ji mohli riznout u cisare?
Taky pod oko
Tys volala na pohotovost a pujdes k lékaři?
Nene
prosíme je to skrabanec nic vic
Mě by na tom jenom vyděsilo, že to má pod okem. Stačilo pár cenťáků vedle a byl by průšvih. Ale měli jste štěstí, ani ty škrábance nevypadají nijak hrozivě. To se zahojí.
V každém případě bych ale příště víc hlídala interakci dcery s kočkou.
Prosimtě se uklidni. Je to jen povrchove a žádná jizva tam nebude. Jen ji to vydesinfikuj. K doktorovi nechoď
![]()
@jahuhudka píše:
Tys volala na pohotovost a pujdes k lékaři?Nene
prosíme je to skrabanec nic vic
Jej bojim se infekce