Dedra.. Jak začít?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dedra.. Jak začít?
Zdravím všechny maminky
Máte některá zkušenost s prodejem produktů od Dedry? Zaregistrovala jsem se tam, ale teď nevím jak začít.. Abych mohla někomu něco začít nabízet, tak potřebuju katalog. Ten si musím objednat z jejich stránek sama? Nebo jak na to, poraďte prosím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@veerunk.aa ano,objednej si katalog…aspoň 2-3..pak když budeš objednávat ti bude chodit jeden pravidelně…
No rozhoď ho po svých známých a uvidíš…
Já to dělám taky, ale rodině a kamarádům to stejně dávám za nákupky
![]()
Jen „cizím“ dám za katalogovou cenu…
Takže z toho moc nemám ![]()
Ale každá 100 dobrá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z díky za odpověď
Dívam se teď na jejich stránky a katalogy jsou tam dva. Jeden platí do 27.11. a druhý do 29.12. To tak normálně je, že se dva katalogy kryjou v platnosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veerunk.aa jojo,to je normální…někdy jsou současně i 3 katalogy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano v platnosti jsou vždy 3 katalogy, zaregistrovala ses pod někým Veru? aby jsi měla tu největší slevu. Já dělám Dedru rok a moc mě to baví ![]()
Pokud budeš objednávat katalog ti bude chodit vždy tuto dobu. Já ho očekávám ve čtvrtek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moncax Při registraci jsem zadala číslo koordinátorky, kterou jsem si našla v mapách. Jak je to u Dedry s poštovným? A jak často můžu posílat objednávky? Můžu třeba každý týden?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veerunk.aa píše:
@Moncax Při registraci jsem zadala číslo koordinátorky, kterou jsem si našla v mapách. Jak je to u Dedry s poštovným? A jak často můžu posílat objednávky? Můžu třeba každý týden?![]()
Poštovné platíte jen do 999,– pak je zdarma. Žádný udržovací poplatek. Objednávky můžete posílat třeba každý týden
ale aby vám chodil katalog každý měsíc, je nutno objednat 1× za 3 měsíce. Pokud neobjednáte 1× za rok, automaticky ze systému vypadnete a musíte si najít jinou koordinátorku. Najděte si takovou, která s vámi bude ve spojení a vše vám vždy ráda vysvětlí, jako ta moje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit