Dedra.. Jak začít?

62
19.10.17 10:05

Dedra.. Jak začít?

Zdravím všechny maminky :) Máte některá zkušenost s prodejem produktů od Dedry? Zaregistrovala jsem se tam, ale teď nevím jak začít.. Abych mohla někomu něco začít nabízet, tak potřebuju katalog. Ten si musím objednat z jejich stránek sama? Nebo jak na to, poraďte prosím :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65748
19.10.17 10:16

@veerunk.aa ano,objednej si katalog…aspoň 2-3..pak když budeš objednávat ti bude chodit jeden pravidelně…
No rozhoď ho po svých známých a uvidíš…
Já to dělám taky, ale rodině a kamarádům to stejně dávám za nákupky :mrgreen: :mrgreen:
Jen „cizím“ dám za katalogovou cenu…
Takže z toho moc nemám :D
Ale každá 100 dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
19.10.17 10:25

@Petra Z díky za odpověď :) Dívam se teď na jejich stránky a katalogy jsou tam dva. Jeden platí do 27.11. a druhý do 29.12. To tak normálně je, že se dva katalogy kryjou v platnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65748
19.10.17 10:30

@veerunk.aa jojo,to je normální…někdy jsou současně i 3 katalogy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.10.17 08:06

Ano v platnosti jsou vždy 3 katalogy, zaregistrovala ses pod někým Veru? aby jsi měla tu největší slevu. Já dělám Dedru rok a moc mě to baví :)
Pokud budeš objednávat katalog ti bude chodit vždy tuto dobu. Já ho očekávám ve čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
24.10.17 09:29

@Moncax Při registraci jsem zadala číslo koordinátorky, kterou jsem si našla v mapách. Jak je to u Dedry s poštovným? A jak často můžu posílat objednávky? Můžu třeba každý týden? :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.4.18 16:59
@veerunk.aa píše:
@Moncax Při registraci jsem zadala číslo koordinátorky, kterou jsem si našla v mapách. Jak je to u Dedry s poštovným? A jak často můžu posílat objednávky? Můžu třeba každý týden? :think: :)

Poštovné platíte jen do 999,– pak je zdarma. Žádný udržovací poplatek. Objednávky můžete posílat třeba každý týden :-) ale aby vám chodil katalog každý měsíc, je nutno objednat 1× za 3 měsíce. Pokud neobjednáte 1× za rok, automaticky ze systému vypadnete a musíte si najít jinou koordinátorku. Najděte si takovou, která s vámi bude ve spojení a vše vám vždy ráda vysvětlí, jako ta moje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat