Jak prodávat na Fler?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Na Fler jsem roky a zatím jsem prodala jedinou věc. Tam je tak obrovská konkurence, že už to nejde.. Je tam hrozný kvanta výrobků, prodejců, různé ceny atd.. Prodala jsem díky nominaci, někdo nominoval můj obraz, takže byl na první stránce.. Takže jediná rada, zkoušet posílat nominace.. Ale zase opět to dělá každý, protože v nich může propagovat jeden svůj výrobek.. Takže aby tu nominaci vybrali, je taky hodně o štěstí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@odlaska píše:
Na Fler jsem roky a zatím jsem prodala jedinou věc. Tam je tak obrovská konkurence, že už to nejde.. Je tam hrozný kvanta výrobků, prodejců, různé ceny atd.. Prodala jsem díky nominaci, někdo nominoval můj obraz, takže byl na první stránce.. Takže jediná rada, zkoušet posílat nominace.. Ale zase opět to dělá každý, protože v nich může propagovat jeden svůj výrobek.. Takže aby tu nominaci vybrali, je taky hodně o štěstí..
aha děkuji
zkusila jsem udělat jednu nominaci. a to oni pak ještě z toho vybiraji nějak ty věci do TOP nominace? nebo když si udělam svou nominaci, tak potom z tech co vytvoří prodejci, pak vybira tu TOP ještě přimo fler?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
aha děkujizkusila jsem udělat jednu nominaci. a to oni pak ještě z toho vybiraji nějak ty věci do TOP nominace? nebo když si udělam svou nominaci, tak potom z tech co vytvoří prodejci, pak vybira tu TOP ještě přimo fler?
Každý má možnost vytvořit svou nominaci a do nich dát různé výrobky. Fler už to pak nemění, vybírá a každý den jinou nominaci a je jen na nich, zda vyberou tu Vaši nebo od někoho jiného..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alternativa k Fleru
Dobrý den, zajímal by vás portál, který by byl alternativou k Fleru? Přemýšlím o takovém portálu, protože ve svém okolí a mezi přáteli vidím, že nejsou s Flerem spokojení… Co si o tom myslíte? Díky moc za reakci, Pavel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda nevím, s Flerem jsem absolutně spokojená (jako nakupující).
Pro nakupujícího je ta velká konkurence, tj. velký výběr, jednoznačně výhoda, působí důvěryhodně díky systému, který má, navíc to (většinou) není žádná šedá ekonomika, ale pro ty větší prodejce regulérní legální způsob podnikání, což považuju za plus. A k tomu máš všechny ty skupiny a bazárky na FB… No nevím, já myslím, že tady mezera na trhu tedy není. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klamonožka Diky za nazor. Jasne, ono to není zadna mezera na trhu. Spis mozna alternativa k fleru a dalsi prostor jak pro kupující, tak pro prodavajici, kteri maji mnohdy ruzne zkusenosti s flerem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, obnovuji diskuzi. Je možné prodávat výrobky na fleru bez živnosti? Vyrábím šperky z korálků a chtěla bych je zkusit prodat. Vím, že je konkurence velká a taky nevím, jestli bych něco prodala, proto se mi zdá zbytečné hned si založit živnost. Chtěla bych jen jednorázově vložit nabídku šperků a uviděla bych, jestli by se vůbec něco prodalo. Můžu to tak udělat aniž by mi něco hrozilo? Nerada bych měla problémy…
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky mám otázku.
je tady někdo kdo prodává něco přes portál fler.cz? jde o to, že už tam mám profil několik let, a zatím se mi podařilo prodat jen pár věciček,– asi 5
vkládám veci docela často ale prostě to nijak nejde. přitom když hodim ty same veci do skupinek na fb, tak si lide něco vždy koupí
nevíte jak by se dalo na fler trosku vice zviditelnit? Děkuji a omlouvám se za anonyma