Deka pro dítě v letadle

88
10.4.22 07:54

Deka pro dite v letadle

Ahoj, prosim o radu a zkusenosti ohledne letu s kojencem (6 mesicu). Jakou deku vzit do letadla aby se co nejlepe spalo? Braly jste diteti napr. maly polstarek? Nebo radeji nejaky spaci pytel misto deky? Resim samozrejme kazdou polozku navic. Vsem moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3863
10.4.22 08:10

Deku s polstarkem jsme brali normalne v ruce, nikdo to neresil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
10.4.22 08:43

Beru vždy pro děti cestovní polštářek a deku. Úplně bez problémů. Ono v tom letadle bývá docela chladno a ten monotónní zvuk letu je většinou naštěstí uspí.
My už teda máme děti větší, ale cestujeme s nimi od mala a vždy se mi to odsvědčilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
10.4.22 08:51

Záleží, jak je to dlouhý let. Na mezikontinentálním letu deky dávají. Na krátký bych možná nějakou slabou vzala.
Polštářek pro šestiměsíční mi přijde k ničemu, protože ho stejně budeš mit má klíně.

• Citovat
  • Upravit
34322
10.4.22 08:53

Deku v letadle dostanes, ne?

Jinak tasku z kocaru jsme meli navic, nikdo to neresil. Dojeli jsme se vsim az k letadlu, tasku jsem brala dovnitr a kocar slozili a odnesli. Ja tam mela veci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
10.4.22 09:07
@Lucie_Sx píše:
Deku v letadle dostanes, ne?Jinak tasku z kocaru jsme meli navic, nikdo to neresil. Dojeli jsme se vsim az k letadlu, tasku jsem brala dovnitr a kocar slozili a odnesli. Ja tam mela veci…

No u těch kratších letů rozhodně automaticky ne :( Mozná na vyžádání u letušky, ale na to se nedá spolehnout :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36831
10.4.22 09:44
@jamik1416 píše:
No u těch kratších letů rozhodně automaticky ne :( Mozná na vyžádání u letušky, ale na to se nedá spolehnout :(

A hlavně je vhodné o ní požádat co nejdříve, jelikož je několik dek na celé letadlo, takže kdo dříve požádá, ten má větší šanci, že ji také dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
10.4.22 10:12

Máte ro dítě koupené zvlášť sedadlo? Pokud ne, budete dítě držet celou dobu na klíně(mimo mezikontinentalní delší let, kdy si můžete rezervovat basinet). Navíc v letadle bývá celkem teplo, přinejhorším jsem přes dítě prehodila svoji šálu, bundu nebo svetr. Čím min toho potahnete, tim lepe se vám ponese dítě a příruční zavazadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21676
10.4.22 10:35

@MarkyPapa teda mě je v letadle vždy zima. Beru si i ponožky navíc a dětem buď slabou deku a nebo pareo, které pak vyuziju na pláži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
10.4.22 11:04
@nozu píše:
@MarkyPapa teda mě je v letadle vždy zima. Beru si i ponožky navíc a dětem buď slabou deku a nebo pareo, které pak vyuziju na pláži.

Já spíš zavzpominala na období cestování s dětmi mladšími jak dva roky, kdy máš dítě celou dobu v náručí (pořád mluvím o krátkých letech, max 4 až 5 hodin) to mi fakt nebyvala zima, spíš nqopak :lol:… a neeee… ponožky navic určitě ne. Boty si v letadle nezouvam… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.4.22 11:24
@nozu píše:
@MarkyPapa teda mě je v letadle vždy zima. Beru si i ponožky navíc a dětem buď slabou deku a nebo pareo, které pak vyuziju na pláži.

Taky mi byla vzdy zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario