Doporučíte dětský kufr?

358
8.4.22 13:24

Doporučíte dětský kufr?

Ahoj, doporučíte nějaký konkrétní kufr pro děti (4. třída) na školu v přírodě? Zatím nemáme doma žádný dětský a nevím, jestli můj by nebyl moc velký. Předem díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
8.4.22 13:38

No já teda na školu v přírodě vozila klasicky kufr, do dětského by se vše nenarvalo. Asi bych zkusila cvičně zabalit vše co plánujete, ono se to nezdá, ale bývá toho dost :nevim: lepší větší kufr než menší, když to budeš mít nadoraz, tak až se dítě bude balit zpět, už se to tam nevleze, protože už to nesloží tak důkladně jako ty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
8.4.22 13:55

Já dávala normální menší kufr, žadný dětský jsme nikdy neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
8.4.22 14:01

Jo, fakt to může být různý. Viděla jsem děti, jak na týden odjíždějí se zavazadlem, do kterého by se vešel celý můj šatník, kuchyň a kočičí záchod, ale i takové, co nacpaly všechny věci včetně holínek do většího sáčku na cvičky.
Osobně bych se snažila využít kufry/tašky, co už doma máme, jinak bych dítě někam vzala (třeba i do internetového obchodu), ať si vybere samo.
Jinak se mi líbí Little Marcel (spíš pro dámy a slečny) a lehký je třeba Travelite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16210
8.4.22 14:31

Nás prosily učitelky o zavazadla takové velikosti, kterou si zvládnou děti obsloužit samy, a to i po schodech (druháci). Synovi jsem sbalila na týden školy v přírodě do kufru velikosti palubního zavazadla. Takže prostě takový menší kufr na kolečkách. na madlo a zipy jsem mu přidělala reflexní zvířátka a jmenovku, takže si v záplavě asi deseti černých kufrů podobné velikosti ten svůj na dálku poznal.
Když jsem viděla některé děti s obřími skořepinovými kufry a představila jsem si je s tím na úzkém schodišti penzionu, tak to nemohly nikdy dát. Naštěstí většina rodičů opravdu volila menší zavazadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
8.4.22 14:43

Já jsem měla dětský kufr pro dvouletého až pětiletého. Ctvrtak už by to asi neocenil :lol: Dej mu nějaký normální kufr, jestli budeš kupovat, ať si vybere sam nějaký, co se mu bude libit, dělají se třeba i různé barevné, cool kufry ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
8.4.22 14:47

A ještě doporučuji takovou velikost kufru, aby se tam věci vešly s trochou rezervy. Málokterý školák zabalí nošené a používané věci při odjezdu, tak precizně jako se podařilo zabalit doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16210
8.4.22 15:03
@ivašot. píše:
A ještě doporučuji takovou velikost kufru, aby se tam věci vešly s trochou rezervy. Málokterý školák zabalí nošené a používané věci při odjezdu, tak precizně jako se podařilo zabalit doma

Oni mají sebou ještě batůžek, takže tam jel s kufrem a poloprázdným batohem, kde měl jen lahev, svačinu a penál, zpátky jel s blbě sbaleným kufrem a narvaným batůžkem, kam si dával všechno, co ještě posbíral po zavření kufru :mrgreen: A pro jistotu jsem mu dala do kapsy kufru ještě složenou plátěnou tašku s dlouhýma uchama a dva prázdné igelitové pytle, kdyby zapomněl, že špinavé prádlo musí narvat do holínek, nebo měl zrovna ty holínky ještě mokré a špinavé, tak aby měl možnost jít s kufrem, batohem a taškou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.23 19:25

Za mě hezké dětské kufry s potiskem najdete na Nejkufry. Mají tam velkou nabídků, zkuste se podívat na jejich stránky, třeba vás tam něco zaujme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
15.12.23 19:30

Děti vozí takový ten středně velký. Kupovali jsme co nejlehčí. Učitelka radila, aby šel otevřít na 2 půlky, že to takhle otevřené zašoupnou pod postel.
Jinak oblečení a boty se jim rapidně zvětšují, do malého kufru už by se pohodlně nevešly. Zpátky vozí navíc výrobky nebo výhry ze soutěží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.23 18:10

@BetkaAlzbet Taky jsme tam kufr pro syna sehnali. Hrozně moc si přál nějaký s obrázkem, tak jsme se dívali všude možně. Ale buď se nám nelíbil nebo se bály kvůli kvalitě. Nakonec mi kamarádka poradila tento eshop a syn si vybral a máme ho už nějakou dobu a pořád drží. Je opravdu hezky a kvalitně zpracovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí