Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, máte někdo zkušenost s tím to náramkem?
https://www.nntproducts.cz/…k-1-6-let-2/
Chtěla bych pořídit dceři, která má ekzem.
Děkuji moc
My jsme měli jiný, za pár Kč z drogerie, vypadá to jak ta gumová spirálová gumička. A asi to fungovalo, protože jsem to koupila poté, co se mi deti x dní po sobě vracely z venku s minimálně 2 klíšťaty… co nosily náramky, klíště nebylo ani jedno. Letos koupím zase.
Měli jsme náramky z lékárny cca za 150,– a dobrý, na ekzém žádný vliv.
Taky používám spirálu, dá se použít i jako gumička. Třeba, když jdu do lesa, aby klíště nevlezlo do vlasů.
Bez toho jsem schopná přinést si i 10 kousků.
@Midaku píše:
My jsme měli jiný, za pár Kč z drogerie, vypadá to jak ta gumová spirálová gumička. A asi to fungovalo, protože jsem to koupila poté, co se mi deti x dní po sobě vracely z venku s minimálně 2 klíšťaty… co nosily náramky, klíště nebylo ani jedno. Letos koupím zase.
Můžeš prosím upřesnit? Seženu třeba v DM? Díky
Ano my jsme měli tento,
celou minulou sezonu a bez klíšťat já mám taky ekzém a v pořádku manžel zas nemá rád nějaké vůně takže pro něho ideální.
Příspěvek upraven 31.03.22 v 11:56
Elektromagneticke vlny?? ![]()
A 2 uzivatele se dnes zaregistruji jen aby produkt pochvalili a prihodili odkaz??
![]()
@jita22 chtěla jsem to vyfotit ale neumím sem dát fotku
jmenuje se to prachobycejne „náramek proti klíšťatům“. Netoxicky, silikonový, napusteny přírodním olejem z eucalyptu..
@Midaku píše:
@jita22 chtěla jsem to vyfotit ale neumím sem dát fotku![]()
jmenuje se to prachobycejne „náramek proti klíšťatům“. Netoxicky, silikonový, napusteny přírodním olejem z eucalyptu..
Díky, a kde jsi ho kupovala?
Já vám ho došla vyfotit
. Není spirálový, ale čistě náramek. Kupovala jsem loni v Normě, kus asi 80kc tušim? Fungovaly dobře, žádný klíště. A že jsme byli v lese a na stráních celý léto…