Náramky proti klíšťatům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8807
31.3.22 14:03

@jita22 koupila jsem ho v Tetě. Vypadá jak ta klasická gumová nebo silikonová spirálová gumička a stal 65 Kč, měl by vydržet 350 hodin prý, já jsem ho dětem dávala celou sezonu, někdy na ruku, někdy na nohu… ještě pořád voní tím eukalyptem, tak přemýšlím, se jim ho dám i letos a až kdyby nefungoval, koupím nový.
@Ola-1 ne, to není on, psala jsem spirálový silikonový, i konkrétní název, bez si dělat reklamu někam jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.3.22 15:03

Děkuju moc zkusím tedy ten spirálový:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.3.22 15:04

@Aleksandra2020 Který?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
31.3.22 15:56

Ten spirálový vypadá takto. Jsou dva druhy jeden na komáry a druhý na klíšťata. Bývá v drogerii nebo v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8807
31.3.22 16:18

@KeckaJ ano, to je přesně on, akorát na fotce je ten na komáry. Já jsem neschopná sem nahrát fotku… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
31.3.22 16:27

@Midaku Jo já první vyhrabala ten na komáry a už se mi nechtělo hrabat, tak jsem ho vyfotila. Jsou prakticky stejné, jen místo komára je tam klíště na obrázku.

A výhoda je, že jsou v mnoha barvách, takže pro holku modrý a pro kluka růžový. :kytka: Nic není problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.23 17:22
@Ola-1 píše:
Dobrý den, máte někdo zkušenost s tím to náramkem?
https://www.nntproducts.cz/…k-1-6-let-2/
Chtěla bych pořídit dceři, která má ekzem.
Děkuji moc

Se zpožděním, ale třeba to pomůže někomu dalšímu, aby se nenapálil. NNT náramek je v podstatě takové homeopatikum bez jakéhokoli účinku. Jedná se o textilní náramek s proužkem silikonu a toť vše. Z popisu na stránkách prodejce nabydete dojmu, že náramek obsahuje nějaké napájené zařízení vydávající el. m. vlny. Nicméně legenda těch podvodníků je taková, že „silikon je křemík, tedy krystal a ten přirozeně vyzařuje“. Chlapci se proti případné reklamaci snaží bránit tím, že to prodávají v zapačetěném sáčku, jehož otevřením narušíte hygiencikou čistotu výrobku (a pozor - vyjmutím z něho se účinek náramku aktivuje ;-), tedy vratku se snaží znemožnit. Je to kategorie šmejdi. Kupte si radši repelent, nedávejte těm podvodníkům vydělat.

• Citovat
  • Upravit
11
12.6.23 09:50
@Anonymní píše:
Se zpožděním, ale třeba to pomůže někomu dalšímu, aby se nenapálil. NNT náramek je v podstatě takové homeopatikum bez jakéhokoli účinku. Jedná se o textilní náramek s proužkem silikonu a toť vše. Z popisu na stránkách prodejce nabydete dojmu, že náramek obsahuje nějaké napájené zařízení vydávající el. m. vlny. Nicméně legenda těch podvodníků je taková, že „silikon je křemík, tedy krystal a ten přirozeně vyzařuje“. Chlapci se proti případné reklamaci snaží bránit tím, že to prodávají v zapačetěném sáčku, jehož otevřením narušíte hygiencikou čistotu výrobku (a pozor - vyjmutím z něho se účinek náramku aktivuje ;-), tedy vratku se snaží znemožnit. Je to kategorie šmejdi. Kupte si radši repelent, nedávejte těm podvodníkům vydělat.

Krásný den, děkuji moc. Nakonec jsem náramek v minulem roce koupila dceři a byla jsem spokojená, žádné klíště a hlavně ji to nijak nedraždilo. V tom roce jsem pořídila pro celou rodinu a jsme bez klištat, koupila jsem i obojek pro psy. Náš pes bohužel pár klíšťat měl, sice 100% účinnost nezaručují ale i tak jsem jim napsala a vše mi krásně vysvětlili a nakonec mi za obojek vrátili peníze. Nevím jakou vy máte s nimi zkušenost ale ja jsem spokojená a jako šmejdi mi opravdu nepřišly. Přikládám ještě text od chlapců, kteří mi to krásně vysvětlili. 

plně chápu Vaše obavy, jelikož se jedná o novou technologii. Rád Vám to tedy na Vaše přání vysvětlím jednodušeji, ale pokud byste chtěla podrobný popis, neváhejte mi napsat nebo zavolat. Křemík dokáže uchovávat a šířit informace a frekvence. Často se používá například v čipových kartách. Použili jsme tedy křemík, do kterého jsme nahráli frekvence, které jsou klíšťatům velmi nepříjemné a zabraňují jim se přisát. Poté jsme museli vyřešit, jak tento křemík začlenit do hmoty, která bude držet vše pohromadě. K tomu jsme použili dentální silikon. V ztuhlém silikonu je zakomponován právě ten křemík nabitý informacemi, který je vodivý. Když se dentální silikon dostane do kontaktu s kůží, aktivuje se náramek, protože tělo a křemík jsou vodivé. Díky vodivosti se elektromagnetické vlny šíří po celém těle a klíště tyto vlny nesnese. Klíšťata jsou totiž hlavně citlivá na vlny a vibrace, nikoli tak moc na pachy, jak si někteří mylně myslí. Elektromagnetické vlny jsou všude kolem nás. Nemusíte se tedy ničeho obávat. Tyto vlny jsou až 1000× slabší než vlny z telefonu nebo chytrých hodinek. Proto také nedoporučujeme nosit náramek na stejné ruce, kterou obvykle používáte pro telefon.  Není ani potřeba používat žádnou baterii, jelikož křemík je sám o sobě polovodičový materiál. Kvůli toho, že používáme technologii bez použití kovů a baterií, abychom měli co nejvíce přírodní produkt a vyhověli jak lidem, tak ulevili přírodě, účinnost náramku postupem času slábne. Jak avizujeme na stránkách, spolehlivá účinnost produktů je 6 měsíců. Poté určitě doporučujeme koupit nový náramek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
23.5.24 20:02

@papousekkakadu
Dobrý den
Můžu se zeptat doma sundavate a dá se pak znovu použít? A jak dlouho vydrží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí